Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مپنا گفت: با اجرای طرح افزایش ذخیره‌سازی گاز در مخزن شوریجه و با استفاده از توان بخش داخلی در تلاشیم که ناترازی گاز در زمستان را جبران کنیم.

به گزارش ایسنا، عباس علی‌آبادی امروز در مراسم تنفیذ قرارداد طرح ذخیره‌سازی گاز میدان خانگیران و مخزن شوریجه با اشاره به اهمیت موضوع انرژی و تاثیر آن در اقتصاد کشور اظهار کرد: علی‌رغم ظرفیت‌های بالا با مشکلاتی مواجه هستیم؛ البته در برخی حوزه‌ها عملکرد خوبی در این بخش داشته‌ایم اما از جهاتی نیز عملکرد انجام شده قابل نقد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت موضوع مدیریت مصرف گفت: متاسفانه در این بخش به اهمیت این کالای راهبردی توجه نشده است. منظور من تنها گاز نیست چرا که در برق نیز همین وضعیت را داریم و به دلیل آموزش‌های غلطی که داده شده، میزان مصرف افزایش یافته است، لذا در تلاش هستیم تا تامین را افزایش دهیم و امیدواریم که این ناترازی را جبران کنیم.

علی‌آبادی با اشاره به پروژه امروز اظهار کرد: این پروژه بسیار مهمی است و مپنا تمام تلاش خود را خواهد کرد تا با استفاده از ظرفیت‌های داخلی این پروژه را به نتیجه برساند. ذخیره‌سازی انرژی موضوع مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

مدیرعامل مپنا با تاکید بر این‌که ذخیره‌سازی در صنعت برق یک ضرورت حتمی است، گفت: در حال حاضر بیش از ۸۶ هزار مگاوات نیروگاه ایجاد کرده‌ایم اما در حال حاضر مصرف کشور ۴۰ هزار مگاوات است؛ با این حال در تابستان با مشکلاتی مواجهیم که علت آن نیز ناترازی تولید و مصرف است و به همین دلیل مجبور می‌شویم که به سمت تولید نیروگاه برویم.

وی ادامه داد: در بخش گاز نیز نگرانی‌هایی برای تامین در زمستان وجود دارد لذا پروژه امروز بسیار با اهمیت بوده و ما موظف هستیم این نیاز را با استفاده از ظرفیت‌های داخلی تامین کنیم.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مخزن گازی گازرساني ذخیره سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۹۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اردبیل گفت: به‌ منظور تأمین سوخت ذخیره دوم نیروگاه سبلان اردبیل، ۳۳ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه مزبور ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، سید حجت مدنی با اشاره به موجودی سوخت مایع در نیروگاه سبلان اردبیل و ذخیره سازی در این منطقه اظهار کرد: این منطقه آمادگی کاملی در این زمینه دارد و در صورت ثبت به موقع درخواست‌ها ارسال فرآورده بدون کمبود و محدودیت به طور منظم انجام خواهد شد و همچنین با اتخاذ سیاست‌های مطلوب سوخت‌رسانی بخصوص سوخت جایگزین به نیروگاه‌ها یکی از اقدامات مطلوب این شرکت است.

وی با اشاره به موجودی سوخت مایع در نیروگاه سبلان اردبیل و میزان ذخیره‌سازی در این منطقه افزود: به منظور تأمین سوخت ذخیره دوم نیروگاه سبلان اردبیل، ۳۳ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه مزبور ارسال شده است که در قیاس با مدت مشابه سال قبل ۱۱ درصد افزایش داشته است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اردبیل با تاکید بر ضرورت مصرف بهینه سوخت در بخش خانگی، گفت: منظور از مصرف بهینه کم مصرف کردن نیست، بلکه درست مصرف کردن است و به همین دلیل اگر شهروندان فقط ۱۰ درصد در مصرف انرژی صرفه‌جویی داشته باشند، برق هیچ خانه و کارخانه‌ای قطع نمی‌شود.

کد خبر 748511

دیگر خبرها

  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • افزایش ۲۰ درصدی رها سازی آب از سد زولاچای سلماس
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • پشت صحنه پیامک «آبفا»