Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان گفت: مجلس شورای اسلامی، آمادگی افزایش سطح رایزنی‌ها با همتایان خود در ارمنستان، برای رفع موانع احتمالی موجود بر سر راه توسعه روابط فیمابین را دارد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام خانه ملت، سید مهدی فرشادان در ادامه سفر به ایروان با گئورگ پاپویان رئیس گروه دوستی پارلمانی ارمنستان و ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان در ابتدای این دیدار اهمیت گفت‌وگوی گروه‌های دوستی پارلمانی در تسهیل مناسبات فیمابین را مورد اشاره قرار داد و گفت: گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان در مجلس شورای اسلامی، آمادگی افزایش سطح گفت‌وگوها و رایزنی‌ها با همتایان خود در ارمنستان، جهت فراهم کردن بستر‌های قانونی همکاری‌های دو کشور و رفع موانع احتمالی موجود بر سر راه توسعه روابط فیمابین را دارد.

وی در ادامه بیان کرد: دو ملت قرن هاست با هم روابط دوستانه دارند. سال آینده نیز دو کشور ۳۰ سال روابط دیپلماتیک رسمی خود را جشن می‌گیرند. این پیشینه موجب شده است که همکاری‌های دو کشور براساس اعتماد و احترام متقابل شکل گیرد و توسعه یابد.

فرشادان در پایان به وقوع برخی مناقشات در منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی کشور‌ها حمایت می‌کند. این موضع بار‌ها بصورت رسمی اعلام شده است.

گئورگ پاپویان نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر هیات پارلمانی کشورمان به ارمنستان بر ضرورت تقویت همکاری‌های پارلمانی دو کشور تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد این گفتگو‌ها در تهران و ایروان تداوم یابد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ارمنستان و ایران در ادامه ضمن قدردانی از مواضع سازنده ایران در مورد مناقشات منطقه و حمایت از حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی ارمنستان گفت: ما از نقش آفرینی هر چه بیشتر جمهوری اسلامی ایران در مسائل منطقه‌ای و بین المللی استقبال می‌کنیم.

وی در ادامه افزود: دو طرف به این درک رسیده اند که باید در چالش‌هایی که پیش روی دو طرف است در کنار هم باشیم. یقین دارم با گفت‌وگو و تلاش مشترک، می‌توانیم سطح کیفی روابط را در جنبه‌های مختلف از جمله اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ارتقاء دهیم.

گئورگ پاپویان در پایان گفت: از آزادی‌های ارامنه مقیم ایران در ادای فرایض دینی خود و فعالیت و نقش آفرینی آن‌ها در حوزه‌های مختلف اطلاع داریم. حضور نمایندگان جوامع ارامنه در مجلس شورای اسلامی نیز گواهی از احترام به حقوق اقلیت‌های دینی در ایران است. این موضوع موجب قدردانی گروه دوستی پارلمانی ارمنستان و ایران است.

در این جلسه آرا شاوردیان، روبرت بگلریان، پرویز اوسطی، جلال محمودزاده، صمدالله محمدی و محمود احمدی بیغش نمایندگان ارامنه شمال و جنوب، قروه، مهاباد، بافت و شازند در مجلس شورای اسلامی و از اعضای گروه دوستی پارلمانی اعزامی به ارمنستان نیز حضور داشتند که در خصوص تقویت مناسبات دوستانه فیمابین بویژه همکاری‌های اقتصادی دو کشور با همتایان خود گفت‌وگو و مذاکره کردند.   بیشتر بخوانید: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: جایگاه بازار سرمایه ارتقا می‌یابد     انتهای پیام/ برچسب ها: مجلس ارمنستان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس ارمنستان رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۹۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه

امیر آشتیانی در دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه گفت: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، کنستانتینو چیونگا معاون رئیس جمهور زیمباوه با امیر آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تهران دیدار و گفتگو کرد.

امیر آشتیانی در این دیداربا اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهور ایران  به حراره و سفر آتی رئیس محترم جمهور زیمباوه به تهران گفت: این تعاملات نشان دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی مابین قائل هستند.

 وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و ونزوئلا گفت: حدود 10 سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای مانانگا گوا رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

آشتیانی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است، گفت: این جایگاه متاثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشورهای مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشورهای آفریقایی جهت کسب استقلال از کشورهای استعمارگر و سلطه طلب بوده است.

وی ادامه داد: در میان کشورهای انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌کند، از اهمیت بسزای برخوردار است.

وزیر دفاع تاکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند.

وی ایران با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهمترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین الملل اظهار داشت: متاسفانه شاهد استانداردهای دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.

آشتیانی با اشاره به  کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به 40 هزار نفر از مردم و به ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشورهای غربی و همچنین سکوت نهادها و مجامع بین المللی گفت: بر همه کشورهای آزاد و مستقل لازم است  تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را در خصوص توقف ماشین کشتاررژیم صهیونیستی به کار گیرند.

معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر  اسرائیل به فلسطین نیز نشان دهنده سیاستهای دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تاثیر تحریم‌های کشورهای غربی هستند، گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری‌های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا( سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت های زیمباوه را برای توسعه همکاری های اقتصادی با ایران بیشتر می کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف  آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه‌های مختلف اعلام کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • پاشینیان با روستاییان معترض مناطق مرزی دیدار کرد
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • آمادگی ۲۸۷ شعبه اخذ رأی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان جنوبی
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود