Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مصطفی احمدوند در جمع خبرنگاران به اهمیت توجه بیشتر به بهره‌مندی از مهارت‌های تکنیکی، تخصصی و کاربرد درست فنون و دستور العمل و ابزار‌های کاری تخصصی، فناوری و نوآوری در بکارگیری بتن تولید شده اشاره کرد.

وی افزود: ‌استفاده از تکنسین‌های تعلیم دیده، متخصص، ماهر و صلاحیتدار پایبند به مقررات ملی ساختمان و رعایت درست استانداردهای ملی اجباری، از دیگر نیازهای ضروری حوزه ساخت و سازهای بتن کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن بین المللی بتن ایران تاکید کرد: سازهای سنتی با دوام مقاوم در برابر زلزله، آتش سوزی، انفجار، پیشگیری از وقوع سیل و فرونشست‌های شهری و فروچاله‌های زمین‌های برون‌شهری از مهم‌ترین خواسته‌های جامعه مهندسی کشور در حوزه ساخت وساز است که باید زمینه اجباری شدن آن در کشور فراهم شود.

احمدوند، با اشاره به برگزاری بیست و چهارمین همایش انجمن علمی بتن شاخه ایران در روزهای 5 و 6 دی، اجرای نظام بازرسی و نظارت مستمر از فرآیند خط تولید واحدها تولیدی بتن آماده تا مرحله اجرا در پروژه‌ها و نظارت بر برنامه تضمین کیفیت ساخت و سازهای بتنی در شرایط نظم نوین جهانی و ایران پساکرونا همسو با توسعه پایدار اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی و فرهنگی را از مهم ترین محورهای برگزاری این همایش عنوان کرد.

وی در حوزه ساخت و ساز، بر ضرورت قانونی شدن اشتغال و استفاده از تکنسین متخصص، تعلیم دیده، شایسته و صلاحیتدار تاکید کرد و افزود: بدون شک استفاده از تکنسین‌های فنی، اجرای مقررات ملی ساختمان و رعایت استانداردهای ملی اجباری ۶۰۴۴ افزایش عمر مفید ساختمانها در ایران و صنعت ساخت و ساز را در کشور تسهیل خواهد کرد.

‌رئیس مرکز تحقیقات بتن بر اهمیت استفاده از افزودنی‌های بتن و نقش آنها در ارتقاء کیفی بتن و ساخت و ساز بتنی و مزایای کاربرد همزمان بتن و فولاد (کامپوزیت‌ها) در ساخت مقاطع سازه‌های بلند مرتبه اشاره کرد و افزود: متاسفانه بی توجهی به اجرای مقررات ملی ساختمانی و عدم رابطه بین دانش اقتصاد و اقتصاددانان، دانش مهندسی با مهندسان و مهارت‌های تکنیکی با تکنسین‌ها از مهمترین زمینه‌های آسیب صنعت ساخت و ساز کشور است که باید همه دستگاه‌های اجرایی به اجباری شدن استفاده از استانداردها و عملی شدن آن در پروژه‌ها اهتمام ویژه‌ای داشته باشند، زیرا تاکنون مساله رابطه علوم و فنون مهندسی با علم اقتصاد در ایران مطرح نبوده و اقدامی در این زمینه انجام نشده است.

احمدوند «ویژگی بتن آماده» با همکاری سازمان استاندارد خبر داد و گفت: برای ارتقا کیفیت ساخت و سازهای سنتی در کشور اجرای مقررات ملی ساختمان و استاندارد ملی اجباری ۶۰۴۲ «ویژگی‌های بتن آماده» ضرورت مهم این بخش است.

وی از برگزاری جلسه با رئیس کمیسیون عمران مجلس در موضوع تربیت تکنسین در حوزه بتن گفت و افزود: کارخانه‌‌های تولید بتن اغلب استاندارد هستند اما این، فقط استاندارد کسب و کار است، باید استاندارد فنی تولید کنیم و قطعا استاندارد فرآیند تولید مهم است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بتن زلزله دانش استاندارد رئیس مرکز تحقیقات بتن مقررات ملی ساخت و ساز بتن آماده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۹۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مهم؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط

به گزارش خبرآنلاین، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام آماده بارش در استان‌های غربی،مرکزی و جنوبی؛ آخرین وضعیت جوی در روزهای آینده را تشریح کرد و نسبت به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی کشور هشدار داد.

روزنامه رسالت در خبری نوشت: حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره هشدارهای بارش های سیل آسا در کشور اظهار کرد: براساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی جدید از سه شنبه هفته جاری وارد کشور شده و تا پایان روز جمعه چهاردهم اردیبهشت‌ماه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود:سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است و به همین دلیل استانهای مختلفی که متاثر از این سامانه بارشی هستند در حالت آماده باش قرار دارند. این سامانه بارشی مخاطراتی مانند رگبار شدید باران، رعد وبرق،ورزش باد شدید و در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ را ممکن است به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد:سامانه روزهای سه شنبه در استان‌های کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان فعال خواهد بود و به همین دلیل مدیریت بحران استان‌های اشاره شده در حالت آماده باش قرار دارند و دستگاه ها و تجهیزات نیز فراهم شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: روزچهارشنبه سامانه بارشی استان‌های کرمانشاه، ایلام،خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویر احمد،چهارمحال بختیاری،جنوب و غرب استان اصفهان، نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت ثاتیر قرار می دهد. هم استان‌ها نامبرده شده و استان های مجاور و معین این آمادگی را دارند که ماشین آلات تجهیزات را فراهم کرده اند و اطلاع رسانی ها از طریق استانداری ها و صدا سیما و رسانه ها انجام شده است.

ظفری عنوان کرد: روز جمعه استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه،لرستان، ایلام، خوزستان،همدان، مرکزی،اصفهان ،خراسان رضوی و جنوبی و نیمه غربی سمنان،ارتفاعات و دامنه های استانهای البرز و تهران تحت تاثیر قرار می گیرند و یک وسعت گسترده تمام کشور را در روز جمعه تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل احتمال اینکه جاده ها لغزنده و معابر دچار آبگرفتگی شوند وجود دارد. همچنین احتمال سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه های فصلی نیز وجود دارد. در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را داریم و متاسفانه این صاعقه می تواند خطرناک باشد و هشدار می دهیم به افرادی که در بلندی ها و ارتفاعات حضور دارند و عشایر که دقت لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: در مناطقی شاهد باد شدید خواهیم بود احتمال وارد شدن خسارات به سازه های موقت و داربست ها و تابلوهای تبلیغاتی وجود دارد و از طرفی هم ممکن است در ناوگان حمل و نقل اختلال به وجود آید.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در توصیه ای به مردم گفت: سازمان مدیریت بحران کشور و مدیریت بحران استان ها درحالت آماده باش قرار دارند و از مردم می خواهیم در حاشیه های رودخانه هایی که احتمال طغیان آنها وجود دارند قرار نگیرند و توقف نکنند و از رفتن به ارتفاعات و کوهنوردی خودداری کنند. همچنین عشایر از چرای دام ها در ارتفاعات خوداری کنند.کشاورزان نیز تدابیر لازم را برای محصولات کشاورزی خود داشته باشند تا خسارات احتمالی کمتر شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901632

دیگر خبرها

  • آغاز بکار دفتر استاندارد و استانداردسازی در چهارمحال و بختیاری
  • هشدار مهم هواشناسی برای ۴ استان/ آماده‌باش مدیریت بحران
  • آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان
  • هشدار مهم؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • احتمال خطر؛ سازمان مدیریت بحران در آماده باش/ رگبار و باد شدید، رعد و برق، گردوخاک و تگرگ
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی
  • آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی
  • ویژگی پالت پلاستیکی استاندارد چیست ؟
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد