Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@07:14:57 GMT

وداع زودهنگام فرانسه با اسکار بین‌المللی

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۵۹۹۰۹

وداع زودهنگام فرانسه با اسکار بین‌المللی

فیلم «تیتان» برنده نخل طلای جشنواره کن امسال، نتوانست به جمع ۱۵ نامزد اولیه شاخه بهترین فیلم بین‌المللی جوایز اسکار ۲۰۲۲ راه یابد.

به گزارش ایسنا، فهرست نامزدهای اولیه نود و چهارمین دوره جوایز سینمایی اسکار در ۱۰ شاخه از جمله بهترین فیلم بین‌المللی اعلام شد و ۱۵ فیلم توانستند به فهرست کوتاه این شاخه راه یابند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به فیلم «ماشین من را بران» ساخته «ریوسوکی هاماگوچی» از ژاپن، «قهرمان» ساخته اصغر فرهادی از ایران، «کوپه شماره ۶» به کارگردانی «یوهو کاسمانن» به نمایندگی از سینمای فنلاند، «دست خدا» ساخته «پائولو سورنتینو» از ایتالیا، «بدترین آدم دنیا» ساخته «یواخیم تریه» از نروژ و «فرار» به کارگردانی «جوناس پوهر راسموسن» اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

غایب بزرگ فهرست کوتاه اسکار ۲۰۲۲ در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی، «تیتان» ساخته «جولیا دوکورنو» نماینده سینمای فرانسه بود که امسال در جشنواره فیلم کن نخل طلای بهترین فیلم را از آن خود کرده بود.

من مرد تو هستم (آلمان)، رئیس خوب (اسپانیا)، کندو (کوزوو)، فرار (دانمارک)، آزادی بزرگ (اتریش)، زمین بازی (بلژیک)، بَره (ایسلند)، دعا برای ربوده شده (مکزیک)، لونانا: یک گاو وحشی در کلاس (بوتان) و کلیسای جامع پلازا (پاناما) دیگر آثار راه یافته به فهرست کوتاه اسکار خارجی ۲۰۲۲ هستند.

سینمای فرانسه که پس از ایتالیا، پرافتخارترین کشور در عرصه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان است، از آغاز فعالیت این شاخه از جوایز آکادمی در ۱۹۵۶، در این رویداد حضور داشته و بیش از نیمی از فیلم‌های فرانسوی معرفی شده به اسکار توانسته‌اند به جمع نامزدهای نهایی راه یابند. 

فرانسوی‌ها تاکنون با ۶۶ فیلم در شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان رقابت‌ کرده‌اند که در این میان ۳۸ فیلم نامزد اسکار شدند و ۹ فیلم نیز بدون احتساب جوایز اسکار افتخاری، موفق به کسب جایزه اسکار در این شاخه شده‌اند. 

آخرین باری که سینمای فرانسه موفق به کسب اسکار خارجی شد به سال ۱۹۹۲ و با فیلم «هند و چین»ساخته «رژیس وارنیه» بازمی‌گردد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسکار 2022 تیتان بهترین فیلم بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رامین حسین پور بهترین آهنگساز فستیوال لس‌آنجلس شد

به گزارش قدس آنلاین، رامین حسین پور نویسنده و کارگردان و کانسپچوال آرتیست و آهنگساز ویدئو آرت «صورتگر» برنده جایزه بهترین آهنگساز از فستیوال جهانی «LA Sun Film Festival» لس‌آنجلس آمریکا در ماه آوریل سال ۲۰۲۴ شد.

این جشنواره ۲۶ امین دوره خود را پشت سر گذاشت. هدف این جشنواره ارائه یک فرصت بین‌المللی به فیلمسازان مستقل و حمایت از آنها است.

ویدئو آرت «صورتگر» به نویسندگی، کارگردانی و آهنگسازی رامین حسین پور همچنین برنده بهترین انیمشین متحرک از فستیوال روسیه، بهترین مستند کوتاه و فیلم تلفیقی-تجربی از فستیوال نوجرسی آمریکا، بهترین فیلمنامه مستند از فستیوال تاتنهام، نشان افتخار بهترین کارگردانی لندن و بهترین ویدئوی تلفیقی جشنواره هنری برلین شد.
 ویدئو آرت «صورتگر» در فهرست IMDb جزو ۵۰ اثر برگزیده این سایت معتبر سینمایی در ژانر  بهترین مستند کوتاه در سال-۲۰۲۳ ۲۰۲۴ قرار گرفته است و رسانه های بین المللی، رامین حسین پور را به‌عنوان هنرمندی دارای چندین استعداد معرفی کرده‌اند.

«صورتگر» سال ۱۴۰۰ با مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساخته شده و آهنگسازی، تنظیم، خوانندگی و نوازندگی گیتار الکتریک آن نیز برعهده رامین حسین‌پور بوده است.

رامین حسین‌پور دانش‌آموخته معماری، موسیقی و سینماست که در حوزه  معماری به‌عنوان طراح، مدرس،نویسنده و در حوزه موسیقی به عنوان شاعر، آهنگساز، تنظیم‌کننده و نوازنده شناخته می‌شود. وی همچنین در حوزه سینما نیز به عنوان نویسنده، کارگردان، تهیه‌کننده و همچنین کانسپتچوال آرتیست شناخته شده و تقدیر شده در مجله معتبر و بین المللی
«Euro Arthouse Cinema Day» آلمان است.

حسین‌پور سال ۹۴ با تلفیق هنر معماری، موسیقی و سینما ۲ اثر با نام‌های «غنیمت» و «اشتیاق» تولید کرد که در فستیوال‌های بین‌المللی به عنوان فینالیست حضور پیدا کرده‌اند.

دیگر عوامل ویدیوآرت «صورتگر» عبارتند از مدیر برنامه هنری: محمد نظری، تدوین: احسان واثقی، تیریدی آرتیست: حجت شعبانی، مدیر فیلمبرداری: علی احسانی، مجری دکوراسیون: مهدی حکمت، هلی‌شات: امید احمدزاده و رسول کیان‌پور، عکاس هنری: محمد حسامیان، بازیگران: فاضل مصلی‌نژاد و داود اسدالهی، اعضای تیم موسیقی: نیما نواپور، محمد نیک، مهرداد بلوچیان، فرشادعنایتی، انتشار بین المللی: دکتر بهروز طباطبائی  دکتر فرید رضائیان، مهندس مرجان فعال، انتشار داخلی: حمید نوریفام، مدیر روابط عمومی: نغمه دانش آشتیانی.

دیگر خبرها

  • رامین حسین‌پور بهترین آهنگساز یک فستیوال بین‌المللی شد
  • نامزدی امباپه و انریکه برای دو جایزه ارزشمند
  • رامین حسین پور بهترین آهنگساز فستیوال لس‌آنجلس شد
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • معرفی نامزدهای کسب جوایز بهترین‌های فوتبال فرانسه در سال ۲۰۲۴
  • چاپلوسی فرانسه برای تل آویو: به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران هستیم
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • امیر جدیدی در نقش منصور بهرامی ایفای نقش می‌کند
  • امیر جدیدی بازیگر فیلم فرانسوی شد
  • امیر جدیدی نقش تنیسور مشهور ایرانی را بازی می‌کند