Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت ارتقای نقش‌آفرینی شورای عالی آموزش و پرورش در اجرای سند تحول و سیاست‌های کلی ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش در دولت سیزدهم تأکید کرد.

به گزارش ایران آنلاین،وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت ارتقای نقش‌آفرینی شورای عالی آموزش و پرورش در اجرای سند تحول و سیاست‌های کلی ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش در دولت سیزدهم تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسف نوری در جلسه ۱۰۰۵ شورای عالی آموزش و پرورش، با اشاره به تبیین مواضع وزارت آموزش و پرورش دولت سیزدهم در مورد شورای عالی، نقش و جایگاه راهبردی و مورد انتظار از آن در اجرای اسناد تحولی را بیان و با تأکید بر ضرورت جبران فاصله موجود نسبت به این جایگاه، اظهار کرد: فرآیندهای شورای عالی به نحوی تنظیم نشده است که این شورا را نسبت به مسائل مهم و اساسی آموزش و پرورش وادار به کنشگری فعال نماید. از شورای عالی آموزش و پرورش انتظار می‌رود نسبت به مسائل اساسی نظام آموزش و پرورش به صورت فعال‌تر وارد عمل شود.

نوری در تشریح این مطالبه افزود: برای نمونه در مسائل اساسی آموزش و پرورش مانند نیروی انسانی و مناسبات مالی، ایفای نقشی توسط این شورا چه در مقام مسئله‌یابی و چه در مقام حل مسائل، مشهود نیست. لوایح رتبه‌بندی معلمان و بودجه ۱۴۰۱ که امروز در آستانه تبدیل شدن به قانون است، مهمترین ابزار در اختیار این وزارت برای ارتقای کیفی سرمایه انسانی است. نقش شورای عالی در پیشنهاد و به ثمر رسیدن این لوایح کجاست؟

وی با بیان این که وضعیت آشفته و نابسامان امروز ما در نیروی انسانی به لحاظ کمی و کیفی و بروز مشکلاتی مانند بی‌رغبتی نیروهای توانمند برای خدمت در مناطق محروم، معلول بی‌برنامگی در نظام تأمین و تربیت معلم است، اظهار کرد: شورای عالی چه نقشی را در حل این مسئله ایفا کرده است؟ شورای عالی برای مقابه با ورود برف‌انباری و بی‌حساب نیروی انسانی به وزارت آموزش و پرورش چه اقدامی انجام داده است و چرا برنامه جامع نیروی انسانی از سال ۱۳۸۳ تاکنون تدوین و تصویب نشده است؟

نایب رئیس شورای عالی آموزش و پرورش افزود: همین ضعف نه تنها در مورد سند تحول، بلکه در تحقق سیاست‌های کلی ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز مشهود است و تلاش داریم در دولت سیزدهم با بازخوانی تجربیات گذشته، نسبت به جبران این ضعف و افزایش نقش‌آفرینی فعال شورای عالی در مسئله‌یابی و حل مسائل نظام آموزش و پرورش اقدام کنیم. شورای عالی باید راهبری تحقق تحول در نظام آموزش و پرورش را تا لایه‌های نهایی آن یعنی مدرسه و دانش‌آموز بر عهده داشته باشد و با أخذ بازخوردهای مداوم از میدان عمل، قوانین و سیاست‌های خود را مستمراً به روزرسانی کرده و ارتقا بخشد.

وزیر آموزش و پرورش در این جلسه که با دستور بررسی اقدامات دبیرخانه شورا در ترمیم سند تحول تشکیل شده بود، ادامه داد: در دستگاه عریض و طویل و پهن‌پیکر آموزش و پرورش، ترمیم سند باید همزمان با اجرای آن انجام شود. ما نباید در آسیب متداول سندنویسی گرفتار شده و اسنادی را به روی هم انباشته کنیم. برنامه‌ریزی برای ترمیم سند باید در کنار آسیب‌شناسی مسیر طی شده در اجرای آن و به‌روزرسانی اقدامات عملیاتی وزارت در اجرای سند انجام شود.

یوسف نوری ادامه داد: تلاش‌های صورت‌گرفته در تدوین و تصویب سند تحول بنیادین قابل تقدیر است. لکن باید با استخراج دانش ضمنی ایجادشده و بهره‌گیری از صاحب‌نظران حوزه حکمرانی و مدیریت، به صورت واقع‌بینانه و عملیاتی اقدامات گذشته را آسیب‌شناسی کرده و در مسیر تعالی و ارتقای نظام تعلیم و تربیت گام برداریم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: این وزارت‌خانه در حال طراحی الگویی برای اجرای سند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف به خصوص ظرفیت‌های نخبگانی خارج از آموزش و پرورش است که به تدریج جوانب مختلف آن را برای اعتباربخشی و اخذ نظرات خبرگان اعلام خواهد نمود.

شایان ذکر است؛ در ابتدای این جلسه اعضای شورا با حمایت از آغاز فرایند آموزش حضوری، بر استمرار این سیاست و تسریع در اجرای آن تا برقراری کامل آموزش حضوری در کنار رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی تأیید کردند.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تحول در نظام آموزش و پرورش شورای عالی آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش آموزش و پرورش نیروی انسانی دولت سیزدهم اجرای سند سند تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۹۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رحیمی بعدازظهر پنجشنبه در همایش ائمه جماعات استان قم اظهار کرد: انقلاب اسلامی در طول این ۴۵ سال سرعت منحصر به فردی داشته و با قدرت و برنامه‌ای منسجم مسیر خود را طی می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم بیان کرد: نظام تعلیمی و تربیتی انقلاب اسلامی طی این سالیان مثمر ثمر بوده است و در آینده نیز تاثیر مطلوبی خواهد داشت.

وی افزود: اگر تعلیم و تربیت دچار اختلاف شود، یقیناً در ریل انقلاب اسلامی نیز تاثیر خواهد داشت.

رحیمی ابراز کرد: تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد چراکه آموزش رکن اصلی آن می‌باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم خاطرنشان کرد: تعامل مسجد و مدرسه نقش موثری در تقویت نظام اسلامی دارد و آن مستلزم هم افزایی مضاعف می‌باشد.

کد خبر 6088752

دیگر خبرها

  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • ضرورت بسیج همه دستگاه‌ها و اقشار برای تجلیل و تکریم معلمان
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد