Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به ترمیم و به‌روزآوری سند تحول بنیادین گفت: در رویکرد اصلاحی برخی از مفاد سند که به دلیل ابهام و یا عدم برخورداری از اتقان و شفافیت کافی، نیاز به اصلاح دارند، مورد توجه قرار دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حدود یک دهه پس از ابلاغ "سند تحول بنیادین آموزش و پرورش" اجرای این سند همچنان محل مناقشه میان مسئولان است و در شرایطی که مقرر بود سند تحول بنیادین هر 5 سال یک بار بازنگری شود اما هنوز این سند به طور کامل وارد فاز اجرا نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش سوم، فصل هشتم سند تحول بنیادین مقرر شده است که این سند در بازه‌های پنج‌ساله توسط شورای‌عالی آموزش و پرورش بازنگری شود و نسخه جدید به‌ تصویب شورای‌عالی انقلاب فرهنگی برسد.

با وجود این، در یک دهه اخیر از زمان ابلاغ سند تحول بنیادین، عده‌ای معتقد بودند اگر ترمیم سند و رفع اشکالات آغاز شود، اصل اجرای سند متوقف می‌شود اما به این موضوع توجهی نداشتند که بخشی از توقف و کُندی اجرای سند به‌خاطر اشکالات و ابهامات سند تحول بنیادین است و این ترمیم به اجرای درست سند، جهت و سرعت می‌دهد.

به‌تازگی نیز شورای‌عالی آموزش و پرورش با اشاره به بِه‌روزرسانی سند تحول بنیادین گفته است: "مقدمات کار انجام‌ شده و ماده‌ واحده آن ‌هم در شورای‌عالی به‌تصویب رسیده و برای تأیید رئیس‌جمهور ارسال ‌شده است."

درباره نحوه اصلاح و به‌روزرسانی سند تحول اعلام شده است: ترمیم و به‌روز‌رسانی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در کمیسیون راهبری تحول بنیادین شورای ‌عالی آموزش وپرورش با مسئولیت دبیرکل شورا و با حضور نمایندگانی از دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، نخبگان دانشگاهی و حوزوی، مدیران و معلمان و با در نظر داشتن «مطالعات پشتیبان» انجام خواهد شد.

شورای عالی آموزش و پرورش همچنین فراخوان ایده‌ها و نظرات کارشناسی درباره ترمیم و به‌روزرسانی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را ابلاغ کرده است.

اصلاح موارد مبهم‌ سند تحول

مجید رعنایی معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اخیرا با اشاره به ماده واحده ترمیم و به روز آوری سند تحول بنیادین گفته است: در رویکرد اصلاحی برخی از مفاد سند که به دلیل ابهام و یا عدم برخورداری از اتقان و شفافیت کافی، نیاز به اصلاح دارند، مورد توجه و در رویکرد اجرایی زمینه‌سازی لازم برای تسهیل و تسریع استقرار و اجرای مفاد سند تحول مورد توجه قرار می‌گیرد.

به گفته او برای این کار سه پژوهش از سوی شورای عالی آموزش و پرورش سفارش داده شد، نخست مرور سیستماتیک نقدها، مسائل، مشکلات و موانع اجرایی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، دوم بررسی توفیقات مدرسه‌ای ایران در اجرای ایده‌ها و برنامه‌های تحولی و سوم مطالعه تطبیقی اجرای برنامه‌های تحولی آموزش و پرورش در کشورهای دیگر است؛ غیر از پژوهش‌های مورد اشاره در دو مرحله فراخوان عمومی دادیم. از طرفی به تمام معاونت‌ها و سازمان‌های حوزه ستادی و استان‌ها هم اعلام کردیم که چالش‌های شما برای اجرایی کردن سند و پیشنهاد شما برای روزآمدی سند چیست؟

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تأکید کرد که از مشارکت و نظرات فرهنگیان، صاحب‌نظران و پژوهشگران برای برای ترمیم و به‌روزآوری سند تحول بنیادین استفاده می‌شود.

صاحب‌نظران برای ترمیم سند تحول مشارکت کنند

دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش از مجریان، فرهنگیان، صاحب نظران و پژوهشگران حوزه تعلیم و تربیت دعوت می‌کند، پیشنهادها و نظرات خود را پیرامون ترمیم و به‌روزآوری سند تحول بنیادین از طریق سایت شورای عالی آموزش و پرورش به نشانی: www.sce.ir و پست الکترونیکی (ایمیل): ravabet.sce@medu.ir ارسال کنند.

پیش از این شورای عالی آموزش و پرورش فراخوانی را برای ترمیم و به‌روزآوری سند تحول بنیادین ارائه کرده بود که محورهای فراخوان و موضوع تک نگاشت شامل 7 بخش به شرح زیر بود:

ارزیابی عناصر محتوایی و ساختاری سند تحول (تعیین نقاط قوت و ضعف محتوای سند از نظر اتقان، شفافیت و دوری از ابهام، تناسب با مبانی نظری، همسانی و سازگاری درونی سند، واقع‌بینی و تکیه بر یافته‌های علمی و پژوهشی معتبر، لزوم و کفایت مجموعه مولفه‌های سند و روابط میان آنها و پیشنهادات اصلاحی)تبیین سند تحول بنیادین با تمرکز بر زیرنظام‌های اصلی آن (تعیین نقاط قوت، ضعف و پیشنهادهای اصلاحی)شناسایی موانع درونی و بیرونی اجرای تحول در آموزش و پرورش شناسایی ظرفیت‌ها و امکانات عوامل سهیم و موثر در روند اجرای سند تحول بنیادینارزیابی و تبیین تجارب زیسته و اجرایی سند تحول بنیادین با تاکید بر مدرسهشناسایی نیازهای نوظهور، شرایط نوپدید و تحولات پیش‌رو تعیین شاخص‌های اجرای سند تحول

فراخوان ارائه ایده‌ها و نظرات کارشناسان برای ترمیم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را از اینجا مشاهده کنید.

"سند تحول بنیادین آموزش و پرورش" با نقشه فعلی اجرایی نخواهد شد!/ پیشنهاد 7 گام برای اجرای سندبررسی نقاط ضعف سند تحول بنیادین؛ فاخر در محتوا و ناتوان در اجراندانستن، نخواستن و نتوانستن مسئولان و معطلی 10 ساله سند تحول بنیادین9 دلیل معطل ماندن سند تحول بنیادینسند تحول بنیادین آموزش و پرورش بازنگری می‌شود/ رصد نظرات و نقدها در 10 سال گذشتهفراخوان ارائه ایده‌ها و نظرات کارشناسان برای ترمیم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای عالی آموزش و پرورش سند تحول بنیادین آموزش و پرورش شورای عالی آموزش و پرورش سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سند تحول بنیادین آموزش و پرورش شورای عالی آموزش و پرورش آموزش و پرورش برای ترمیم اجرای سند ترمیم سند ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۹۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام یارزاده دهکردی عصر امروز شنبه در جمع خبرنگاران گفت: پیرو تفاهم‌نامه مشترک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با سازمان امور اجتماعی وزارت کشور در سال ۱۴۰۲ و در راستای اجرای برنامه‌های سلامت اجتماعی و کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق کم برخوردار طرح «هر کلاس، یک قفسه کتاب» با همکاری اداره کل آموزش و پرورش خوزستان در مدارس منتخب استان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های مهم کانون پرورش فکری در استان خوزستان توجه به امر کتاب و کتابخوانی در بین کودکان و نوجوانان است، افزود: در گام اول اجرای این طرح در نظر داریم تعداد ۱۱ کلاس درس، دو مدرسه منتخب در کوی علوی شهرستان اهواز را با حضور نمایندگان استانداری و آموزش و پرورش استان به قفسه‌های کتاب که هر کدام شامل ۸۰ جلد کتاب متنوع و تازه منتشر شده و بازی و سرگرمی است، مجهز کنیم.

یارزاده دهکردی یادآور شد: طرح یادشده در قالب تفاهم نامه بین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، در راستای اجرای برنامه‌های سلامت اجتماعی، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و تأکید وزیر آموزش و پرورش بر تجهیز کتابخانه مدارس صورت می‌گیرد.

کد خبر 6090270

دیگر خبرها

  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • پیگیری و اجرای طرح های جوانی جمعیت در آموزش و پرورش
  • لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه