Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از سایت آمریکایی دیفنس وان، این دستاورد حاصل تقریبا دو سال کار روی این ویروس است.  

آزمایشگاه ارتش آمریکا اولین توالی دی ان آی ویروس کووید – ۱۹ را اوایل سال ۲۰۲۰ دریافت کرد.

کارشناسان موسسه تحقیقاتی والتر رید از همان ابتدا تصمیم گرفتند نه تنها در زمینه ساخت واکسنی علیه گونه موجود تمرکز کنند، بلکه قصد داشتتند واکسنی تولید کنند که بر همه گونه های بالقوه تاثیر داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمایش های حیوانی واکسن والتر رید یا SpFN اوایل سال جاری با نتایج مثبت به انجام رسید.

مرحله اول آزمایش های انسانی که واکسن را در برابر اومیکرون و گونه های دیگر آزمایش کرد، با نتایج مثبت انجام شد.

برخلاف واکسن های موجود، والتر رید از پروتئینی توپی شکل با ۲۴ وجه برای واکسن خود استفاده کرد که به دانشمندان امکان می دهد اجزای گونه های متعدد ویروس را بر قسمت های مختلف پروتئین بچسبانند.

به گفته کیوان مجرد مدیر بخش بیماری های عفونی والتر رید، آزمایش انسانی این واکسن بیش از حد انتظار زمان برد، زیرا این موسسه به آزمایش واکسن روی افرادی نیاز داشت که یا واکسن نزده بودند یا قبلا به کرونا مبتلا نشده بودند.

در این میان، افزایش نرخ واکسیناسیون و شیوع سریع دلتا و اومیکرون، این کار را با مشکل مواجه کرد.

مجرد افزود: با وجود اومیکرون، هیچ راهی واقعی برای فرار از این ویروس وجود ندارد. شما نمی توانید از آن اجتناب کنید. بنابراین تصور می کنم به زودی تمام دنیا یا واکسینه و یا به بیماری مبتلا می شوند.

گام بعدی این است که ببینیم واکسن جدید چطور بر بدن افرادی که قبلا واکسن زده اند یا بیمار شده اند، اثر می گذارد.

مجرد گفت که واکسن جدید هنوز باید تحت آزمایش های فاز ۲ و ۳ قرار گیرد. وی همچنین تاکید کرد که تقریبا همه ۲ هزار و ۵۰۰ کارمند والتر رید به نوعی در تولید این واکسن که تقریبا ۲ سال به طول انجامید، نقش داشته اند.

وی افزود: ما تصمیم گرفتیم به جای تمرکز بر پیدایش اولیه سارس، نگاهی به این بازی طولانی بیندازیم و متوجه شویم که ویروس ها جهش می یابند، گونه های مختلفی پدیدار می شوند و ویروس های بعدی که ممکن است به شکل گونه های تازه نمود یابند.

محققان آفریقای جنوبی گونه‌ای جدید از ویروس کرونا را شناسایی کردند که با عنوان B.۱.۱.۵۲۹ شناخته می‌شود و دارای جهش‌های چندگانه است.

سازمان جهانی بهداشت این گونه جدید را به عنوان یک گونه نگران کننده معرفی و بر اساس ترتیب الفبای یونانی، آن را اومیکرون نام‌گذاری کرده است.

کرونا تاکنون چهار جهش ژنتیکی خطرناک شامل آلفا، بتا،  گاما و دلتا داشته و اومیکرون جدیدترین نسخه جهش یافته این ویروس است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اومیکرون ایالات متحده آمریکا ارتش آمریکا واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اومیکرون ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا اومیکرون ایالات متحده آمریکا ارتش آمریکا واکسن کرونا والتر رید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۰۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی؛ در این فصل از سال انواع گیاهان کوهی با خاصیت‌های غذایی و دارویی از دامن طبیت برداشت و برای تهیه انواع غذا‌های سنتی استفاده می‌شود.

هر سال از اردیبهشت بازارچه‌ای برای عرضه گیاهان کوهی در مراغه راه اندازی و ده‌ها گونه توسط روستائیان حاشیه مراتع از دامن طبیعت چیده و عرضه می‌شود.

علاقه مردم مراغه و شهر‌های منطقه به تهیه غذا‌های محلی و سنتی از جمله، آش، آبگوشت، بورانی با این گیاهان رونق این بازار را دو چندان کرده است.

در این بازار بیشتر از ۱۵ نوع انواع تره کوهی از جمله قار ترسی، کنگر، ریواس، قازی یاغی، سورولو، گل آقا و بزگوش به فروش می‌رسد.

البته برداشت و فروش بی رویه و غیر اصولی این گیاهان سالهاست دوستداران طبیعت و محیط زیست را نگران کرده است.

برداشت بیش از ظرفیت با گذشت زمان موجب کاهش سطح رویش و جمعیت این گونه ها‌ی باارزش گیاهی در مراتع و طبیعت سهند شده است.

در بیشر موارد بهره برداران به علت بی توجهی به اهمیت این گیاهان آنها را از ریشه برداشت می کنند و با پیاز از خاک بیرون می‌آورند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست مراغه گفت: برداشت بی رویه و غیر اصولی این گیاهان در طول سال‌های گذشته موجب به خطر افتادن تنوع گیاهی مراتع سهند شده است.

زارع افزود: میزان بالای برداشت این گیاهان موجب وارد آوردن آسیبهای جبران ناپذیر به ذخایر ژنتیکی سهند شده است. با مدیریت در بهره برداری می‌توان فرصتی فراهم کرد تا این گونه‌های باارزش به نسل‌های آینده نیز حفظ شود.

در مراتع سهند بیش از یک هزار گونه گیاهی شناسایی شده که از این گیاهان ۵۰ گونه آن خوراکی است و خاصیت غذایی و دارویی دارد.
کوه سهند با ۱۲۹ هزار هکتار مرتع در شمال شرقی شهرستان مراغه در آذربایجان شرقی واقع شده است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان کوهی مراغه
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • استفاده از گونه‌های گیاهی خشک منظر در فضای سبز مشهد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد