Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی ناصحی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران، افزود: در برخی استان‌ها مثل کهگیلویه و بویراحمد، کردستان و ایلام که زیرساخت‌های ظاهری ضعیف‌تری دارند، این فرآیند به‌طور ۱۰۰ درصد در بخش خصوصی و دولت درحال اجراست.

وی اضافه کرد: با توجه به همه موانع پیش روی اجرای نسخه‌نویسی الکترونیک از جمله جدید بودن این طرح، مقاومت برخی مراکز و پزشکان،‌ آگاهی و اطلاع کم همکاران، قطعی برق و اینترنت این طرح به‌خوبی پیش رفت و در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد پرداخت‌ها از سوی مراکزی که با بیمه سلامت قرارداد دارند، به‌صورت الکترونیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که این طرح بزرگ و ارزشمند فواید بسیار زیادی دارد، ادامه داد: سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت فعال است و مردم به‌راحتی می‌توانند اقدامات درمانی را انجام دهند.

ناصحی تصریح کرد: ممکن است برخی تعارض منافع اجازه ندهد این طرح ملی خوب پیش رود، ولی تمام سعی ما اجرای کامل و مطلوب طرح نسخه‌نویسی الکترونیک است.

وی گفت: با اجرایی شدن این طرح نسخه‌های پزشکی به‌درستی نوشته می‌شود و خطای پزشکی کاهش یابد؛ کشورهایی که این طرح را اجرا کرده‌اند، توانسته‌اند بازار سلامت را ساماندهی کنند.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل مشکلات احتمالی از جمله قطعی اینترنت و برق و یا همکارانی که قادر به نوشتن نسخه الکترونیک نیستند، صدور بین پنج تا ۱۰ درصد نسخ به‌صورت کاغذی پیش‌بینی شده‌است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان این‌که جمعیت زیادی در مناطق حاشیه‌نشین نسبت به خدمات بیمه سلامت ناآگاه هستند، گفت: ساکنان این مناطق با همکاری وزارت کشور، کمیته امداد و بسیج شناسایی و با معرفی به صندوق بیمه همگانی، می‌توانند در بخش سرپایی ۷۰ درصد و بستری ۹۰ درصد در بخش دولتی خدمات دریافت کنند.

وی با اشاره به ارائه خدمات بیمه سلامت در بخش اوتیسم و توان‌بخشی، افزود: بیمه سلامت در بخش‌های کاردرمانی و گفتاردرمانی به بیماران اوتیسم خدمات ارائه می‌دهد و با انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با بهزیستی به معلولان نیز خدماتی ارائه می‌دهد.

وی افزود: از ابتدای امسال تا اواسط آذرماه حدود ۱۵۸ میلیارد تومان در حوزه بیماران توان‌بخشی هزینه شده‌است.

ناصحی با تاکید بر پرداخت به‌موقع مطالبات مراکز درمانی، گفت: بیمه سلامت مطالبات بخش خصوصی را تا پایان مهرماه و بخش دولتی را نیز تا پایان شهریورماه پرداخت کرده‌است.

وی افزود: در بخش روستایی نیز پرداخت‌ها تا پایان همان ماه در هفته اول انجام و در بخش در الکترونیک نیز پرداخت‌ها در پایان همان ماه به همه موسسات صورت می‌گیرد.

وی اضافه کرد: از سال گذشته تاکنون سه هزار موسسه جدید با بیمه سلامت قرارداد منعقد کرده‌است و این سازمان آمادگی انعقاد قرارداد با همه مراکز درمانی را دارد.

ناصحی با بیان این‌که بیش از ۴۲ میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش و عضو پنج صندوق بیمه سلامت هستند، گفت: از این تعداد بیش از ۲۰ میلیون نفر زیرپوشش صندوق روستایی و ۱۳.۵ میلیون نفر نیز تحت پوشش همگانی هستند.

وی افزود: اعضای تحت پوشش صندوق روستایی و صندوق پوشش همگانی فقط در بخش دولتی می‌توانند خدمات دریافت کنند؛ با فراهم شدن نظام ارجاع دسترسی اعضای تحت پوشش صندوق همگانی می‌توانند از بخش خصوصی نیز خدمات دریافت کنند.

وی بیان کرد: بیمه سلامت در بخش پوشش خدمات ناباوری ۷۰۰ میلیارد تومان در سال جاری اعتبار دارد و بیماران تا سه نوبت در سال در مراکز دولتی و خصوصی تا سقف ۵۰ میلیون تومان می‌توانند خدمات دریافت کنند.

ناصحی گفت: امکانات بیمه سلامت در بخش نیروی انسانی و فضای فیزیکی کافی نیست و با محدودیت ارائه خدمت می‌کنیم؛ چهار هزار رو ۵۰۰ کارکنان به ازای ۴۰ میلیون جمعیت تحت پوشش داریم.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران نیز در این جلسه گفت: از سال گذشته برخی از خدمات مانند کشیدن دندان، جرم‌گیری و یا ترمیم دندان کودکان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت و امیدواریم با افزایش منابع بیمه‌ای امکان پوشش فراگیرتری برای این خدمات فراهم شود.

مهدی رضایی افزود:  برای توسعه خدمات دندانپزشکی سرانه بیمه‌ای باید افزایش یابد تا تعادلی بین منابع و مصارف ایجاد شود.

وی بیان کرد: افزایش تعرفه خدمت الکترونیک، پرداخت به‌موقع و اعتباربخشی بیمه‌ای به موسسات و پزشکانی که خدمات الکترونیک ارائه می‌دهند از جمله بسته‌های تشویقی بیمه برای ارائه نسخ الکترونیک از سوی پزشکان است.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت و مجوز موسسه‌هایی که برای نسخه‌نویسی الکترونیک همکاری نکنند تحت تاثیر قرار می‌گیرد، زیرا نسخه‌نویسی الکترونیک یک قانون است.

سید مهدی میرشاه ولد مدیرکل روابط عمومی و بین‌الملل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: شهروندان می توانند با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس www.bimehsalamatiranian.irنسخه‌های الکترونیک خود را مشاهده کنند.

برچسب‌ها محمد مهدی ناصحی قم سازمان بیمه سلامت ایران طرح نسخه الکترونیکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم سازمان بیمه سلامت ایران قم سازمان بیمه سلامت ایران طرح نسخه الکترونیکی سازمان بیمه سلامت ایران نسخه نویسی الکترونیک خدمات دریافت کنند بیمه سلامت در بخش تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۰۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت

پیرو برخی تماس‌های حاصله با تعدادی از شهروندان و درخواست مبالغی برای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت، مرکز امور مشتریان سازمان بیمه سلامت ایران اعلام کرد که این سازمان برای ارائه خدمات به مردم از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند و این موضوع کلاهبرداری است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اخیراً شاهد این هستیم که برخی افراد در تماس با شهروندان، خود را به عنوان کارگزار یک شرکت بیمه‌ معرفی و با ادعای صدور "کارت هوشمند بیمه سلامت" و اعلام شماره حساب، اقدام به دریافت مبالغی از مردم برای صدور این کارت می‌کنند. این افراد مدعی هستند که با خرید این کارت هوشمند، شهروندان می‌توانند از مزایا و تخفیفاتی در هنگام دریافت خدمات تشخیصی و درمانی بهره‌مند شوند.

در همین راستا خبرنگار تسنیم پیگیر این موضوع از بیمه سلامت شد و مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای به تسنیم اعلام کرد: «برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوء استفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند، این درحالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند بنابراین این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.»

فعالیت سامانه نسخ الکترونیک "بیمه سلامت" پایدار شد

این اطلاعیه تأکید می‌کند که «شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه 1666 تماس حاصل کنند.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن
  • پوشش بیمه‌ای برای کودکان زیر 7 سال استان کرمانشاه رایگان شد