Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با اشاره به توفیقات دولت سیزدهم در عرصه‌های مختلف از جمله رشد قابل توجه فروش نفت، افزایش تبادلات با کشورهای منطقه اوراسیا و نظایر آن خاطرنشان کرد: با وجود دستاوردهای امیدوارکننده در حوزه‌های مختلف اما وضعیت موجود در عرصه تنظیم و کنترل بازار و قیمت‌ها قابل قبول نیست.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح چهارشنبه در جلسه هیات دولت با تاکید بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی دولت و مجلس در مسیر حل مشکلات کشور گفت: مهمترین راهکار ایجاد این هم‌افزایی در تعامل دولت و مجلس رابطین پارلمانی دستگاه‌های اجرایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملی شدن رفع نیازمندی‌های حوزه نشر در دستور کار قرار گیرد
رئیس جمهور درباره مشکلات موجود در مسیر تامین کاغذ مورد نیاز کشور به ویژه برای نشریات تصریح کرد: مسئولین مربوطه موضوع ملی شدن تامین نیازمندی‌های حوزه نشر به ویژه کاغذ را به طور جدی در دستور کار قرار دهند. ظرفیت‌های خوبی در کشور برای خوداتکایی در تولید کاغذ وجود دارد که باید به شکل احسن مورد توجه قرار گیرد.

ضرورت اطلاع رسانی هماهنگ
 رئیسی با تاکید بر ضرورت هماهنگی کامل در دولت در زمینه اطلاع‌رسانی گفت: اعلام مواضع و اطلاع‌رسانی از مسائل مرتبط با دولت باید کاملا با هماهنگی سخنگوی دولت انجام شود. از سوی دیگر مدیر و محور اقدامات و برنامه‌های اقتصادی دولت شخص معاون اول رئیس جمهور است و هر گونه اطلاع‌رسانی در خصوص مباحث اقتصادی نیز باید با هماهنگی ایشان باشد.

گزارش استاندار خوزستان
در ادامه جلسه صادق خلیلیان استاندار خوزستان گزارشی از اقدامات انجام شده در این استان ارائه کرد که رئیس جمهور در این رابطه گفت: خوزستان خط مقدم دفاع از اسلام، ایران، انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بوده و هست و همه ما به این استان و مردم نجیب و فداکار آن بدهکاریم.
دکتر رئیسی با اشاره به اینکه با وجود ثروت‌های زیرزمینی فراوان در استان خوزستان و درآمدهای حاصله از آن، از این امکان برای رفع محرومیت مردم استان به خوبی استفاده نشده است، از استاندار خواست با همکاری علمای منطقه، از همه ظرفیت‌ها و نیروهای جهادی حزب‌اللهی و کارآمد برای توسعه استان و رفاه مردم بهره بگیرد.
رئیس جمهور فروش اموال مازاد را از سیاست‌های در دست اجرای دولت برشمرد و بر اجرای این طرح در استان خوزستان برای بهره‌مندی مردم از درآمدهای حاصل از آن تاکید کرد.
 رئیسی با بیان اینکه هنوز بخشی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان خوزستان به طور کامل اجرا نشده است، اضافه کرد: معتقدیم یکی از راه‌های برون رفت از مشکلات این استان اجرای کامل طرح‌های مصوب سفر مقام معظم رهبری است.

تقدیر از اقدامات خوب انجام شده برای بازسازی مناطق زلزله زده
رئیس جمهور با اشاره به کارهای خوبی که در زمینه بازسازی منطقه زلزله‌زده و اسکان مردم اندیکا انجام شده است، بر ضرورت اقدام جهادی برای اتمام برنامه‌های بازسازی منطقه با توجه به فرارسیدن فصل سرما تاکید کرد.
رئیسی بر اهمیت اولویت‌بندی در اجرای طرح‌های نیمه‌تمام تاکید کرد و اظهار داشت: باید از وزارت نفت که در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود اعتبار قابل توجهی به ویژه برای استان خوزستان تخصیص داده است، قدردانی کنم. با این وجود مساله آب و فاضلاب خوزستان یکی از اولویت‌های مشکلات استان است که آنچنان که باید برای برطرف شدن آن عمل نشده و لازم است در این زمینه گام‌های موثرتری برداشته شود.
رئیس جمهور همچنین تاکید کرد که با توجه به شرایط اقلیمی، اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی در خوزستان باید در دستور کار استاندار قرار داشته باشد.
همچنین استاندار خوزستان در این جلسه به طور خاص درباره مشکلات مجتمع نیشکر هفت‌تپه و اقدامات انجام شده برای حل آنها از جمله تسویه مطالبات کارگران توضیحاتی ارائه کرد و گفت که مطالبات کارگران این مجتمع تا حدود زیادی تسویه شده است. بر این اساس برنامه سه ساله‌ای برای حل و فصل کامل مشکلات این شرکت و رسیدن آن به سودآوری طراحی شده است.
خلیلیان همچنین اقدامات انجام شده برای مدیریت مساله خشکسالی در استان را تشریح کرده که توانسته با همکاری دستگاه‌های اجرایی مختلف و اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی تا حدود زیادی مشکلات کم‌آبی استان را برطرف کند.

پیگیری حل مشکلات مردم خوزستان
رئیس جمهور نیز به معاون اجرایی خود دستور داد که جلسه مجزایی با استاندار و مدیران استان برگزار کرده و در صورت لزوم به خوزستان سفر کند تا مسائل و پروژه‌های اولویت‌دار استان احصا شده و حسب اقتضا در جلسه دولت مطرح شده یا برای اخذ دستور به رئیس جمهور ارائه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رئيس جمهور سيدابراهيم رئيسي هيات دولت زلزله اندیکا خوزستان سخنگوي دولت استان خوزستان اطلاع رسانی رئیس جمهور انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۰۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و سومین جلسه شورا در تذکری با تبریک روز جهانی ماما اظهار داشت: تذکر امروز بنده در خصوص ضرورت تعیین مدیرعامل سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران است که بعد از تغییرات مدیریتی که در سازمان میادین میوه و تربار صورت گرفت، برای این سازمان از دیماه سال گذشته سرپرستی تعیین شده که هم اکنون نیز در حال فعالیت است. ضمن خسته نباشید به ایشان که عملکرد خوبی در این مدت داشته است، از شهردار تهران می خواهم وضعیت مدیریت این سازمان را تعیین و تکلیف نماید.

وی ادامه داد: لازم است شهرداری به بند "د" ماده ۱۳ اساسنامه سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران مصوب آبان ۱۴۰۲ در انتصاب فرد مورد نظر مورد توجه کند که در آن قید شده است انتخاب مدیرعامل سازمان از بین افراد واجد شرایط با حداقل مدرک کارشناسی ارشد و داشتن ۵ سال سابقه مدیریتی و اجرایی مرتبط که حداقل ۳ سال آن سابقه کار در شهرداری تهران باشد. سرپرست فعلی سازمان این شرایط را ندارد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در تذکر دیگری گفت: به استناد بند ۲۳ قانون وظایف شوراهای اسلامی است. همانطور که در روزهای اخیر شاهد بودیم بخش قابل ملاحظه‌ای از پارک لاله که گفته می‌شود ۳ هزار متر است توسط شهرداری حصار کشی شده و بر اساس اخباری که به صورت غیر رسمی از شهرداری شنیده‌ایم قرار است در آن مجموعه فرهنگی ساخته شود و تاکید داشتند که ساخت این مجموعه بدون قطع درختان صورت خواهد گرفت.

وی گفت: شهرداری منطقه عنوان می‌کند که این اقدام توسط سازمان بوستان ها صورت گرفته ما نقشی نداشتیم، اما دستور توقف داده‌ایم. سئوال بنده این است وقتی گفته می شود بدون قطع درختان یعنی در این محوطه بزرگ حدود ۳ هزار متر که حصار کشی شده هیچ درختی وجود ندارد.

نجفی ادامه داد: این با واقعیت تطابق ندارند و پارک لاله فاقد فضای این چنینی است که در آن درختان تنومند وجود نداشته باشند. البته گویا ظاهرا با پیگیری‌های اعضای شورا دستور توقف هرگونه اقدامی توسط معاون خدمات شهری صادر شده، اما وجود این حصار و اخباری که در خصوص ساخت و ساز در این پارک منتشر شده است نگرانی هایی برای شهروندان به وجود آورده است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در پایان گفت: از شهردار تهران می خواهم به فوریت نسبت به اطلاع رسانی درست و دقیق نسبت به این موضوع اقدام و دستور دهند تا حصارهایی که در این پارک کشیده شده است را بردارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارسال نامه پیشنهادی شورای عالی تشکل‌های ورزشی به رئیس جمهور+عکس
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دولت سیزدهم ساخته شده است
  • ساکنان رفح به هشدارهای تل آویو درباره تخلیه وقعی ننهادند
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان
  • ۸۰۰ روستای خوزستان آسفالت شد
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد
  • بشار اسد: موضع سوریه در مورد فلسطین تغییر نکرده است
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!