Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی اعلام کرد که بیش از ۸۰ درصد از کالاهای این مجموعه ساخت داخل است.

به گزارش «انرژی امروز» از شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، حسین باغبان در این باره گفت: مجتمع گاز پارس جنوبی به‌عنوان بزرگترین تولیدکننده گاز و محصولات جانبی در کشور اکنون به بزرگترین حمایت‌کننده‌ شرکت‌های ساخت قطعات و تجهیزات و کالاهای ساخت داخل تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به توانمندی سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش بنیان در حوزه‌ ساخت قطعات و تجهیزات پالایشگاهی بیان کرد: تاکنون پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی توانسته بیش از ۸۰ درصد از قطعات و تجهیزات مورد نیاز خود را از سازندگان داخلی خریداری کند.

مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: کالاهای ساخت داخل که در این پالایشگاه مورد استفاده و بهره‌برداری قرار گرفته‌ بیشترین استفاده را در حوزه‌های مکانیک، برق، ابزار دقیق و مواد شیمیایی ثبت کرده است.

باغبان به مهمترین اقلام و تجهیزات داخلی مورد استفاده در این پالایشگاه اشاره کرد و گفت: اقلامی مانند الکتروموتورها، گسکت، فلنچ، کارت‌های شبکه، کلیدهای ولتاژ بالا، قطعات و کارت‌های الکترونیکی ابزار دقیقی شامل سنسورهای پایش وضعیت و مواد شیمیایی کاربردی در بویلرها و ضدخودگی ساخت سازندگان داخلی بوده که در این پالایشگاه در بازه زمانی یاد شده مورد استفاده قرار گرفته است.

برچسب هاشرکت ملی گاز ایران (NIGC) میدان گازی پارس جنوبی (پارس جنوبی)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران NIGC میدان گازی پارس جنوبی پارس جنوبی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو مجتمع گاز پارس جنوبی پالایشگاه دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۰۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرعامل پتروشیمی گچساران گفت: محصول تولیدی این مجتمع بزرگ صنعتی، اتیلن است که برای تامین نیاز صنایع جانبی وارد لوله اتیلین غرب کشور شد.
مصدقی فر افزود: سالانه یک میلیون تن اتیلن و ۸۴ هزار تن برش پروپان در این مجتمع تولید می‌شود.
وی با بیان اینکه مجتمع پتروشیمی گچساران با سرمایه گذاری بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد یورو ساخته شده است اضافه کرد: مراحل طراحی و ساخت این صنعت به دست متخصصان داخلی اجرا شده است.
 مدیرعامل پتروشیمی گچساران با اشاره به اینکه ۸۳ درصد از تجهیزات بکار رفته در این مجتمع ساخت داخل است گفت:۷۰ شرکت دانش بنیان داخلی در ساخت این مجتمع نقش داشته اند.
مصدقی فر افزود: بومی سازی مجتمع پتروشمی گچساران دست کم ۲۶۹ میلیون یورو صرفه جویی ارزی داشته است.
وی با بیان اینکه بیش از هزار و ۵۰۰ تن در قسمت‌های مختلف این مجتمع مشغول بکار هستند اضافه کرد: میزان اشتغال غیر مستقیم آن نیز ۴ هزار نفر برآورد شده است.
دو صنعت جانبی پتروشیمی در استان در حال ساخت است که با بهره برداری از آنها زنجیر تولید فراورد‌های گازی استان تکمیل می‌شود.

دیگر خبرها

  • تکمیل مجتمع فرشته جنوبی تبریز تا پایان امسال
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • مجتمع فرشته جنوبی تبریز امسال به بهره برداری می‌رسد
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است