Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه مپنا از رشد ظرفیت ذخیره گاز در شمال شرق کشور با توان داخلی خبر داد و گفت: افزایش ظرفیت ذخیره سازی گاز در مخزن شوریجه، در راستای تراز کردن ناترازی همزمان برق و گاز موثر خواهد بود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عباس علی آبادی، مدیرعامل شرکت گروه مپنا در مراسم امضای قرارداد توسعه ذخیره‌سازی گاز در مخزن شوریجه اظهار داشت: در کشور ما علی رغم وجود ظرفیت‌های بالا در بخش انرژی با مشکلاتی مواجه هستیم؛ از جهاتی عملکرد خوبی داشته‌ایم و از جهاتی عملکرد ما ضعیف بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی آبادی یکی از مصادیق عملکرد ضعیف در بخش انرژی را بخش مصرف دانست و گفت: شدت مصرف انرژی در کشور ما بالاست و این مسئله هم در گاز و هم در برق دیده می شود؛ امسال نیز مجموعه وزارت نفت اطلاعیه‌هایی داده که اگر مردم در مصرف گاز صرفه‌جویی نکنند، احتمال بروز مشکل وجود دارد و مجموعه وزارت نیرو نیز اطلاعیه‌های مشابهی در خصوص مصرف برق داده است.

وی افزود: وقت آن رسیده که در بخش مصرف انرژی در کشور متمرکز شویم و به جای آنکه به صورت مرتب برای پاسخگویی به سیر رشد بخش مصرف، فقط در بخش عرضه ظرفیت‌سازی کنیم، به صورت همزمان روی مدیریت بخش تقاضا نیز اقدام کنیم.

مدیرعامل گروه مپنا امضای قرارداد افزایش ظرفیت ذخیره سازی گاز در مخزن شوریجه را اقدامی در راستای کاهش ناترازی گاز در فصل سرما عنوان کرد و گفت: مپنا از تمام ظرفیت خود استفاده می کند که با استفاده از توان و ظرفیت داخل کشور، این پروژه را در زمان مناسب و بهترین صورت به انجام برساند.

وی ادامه داد: ذخیره سازی انرژی در کشور یک ضرورت است و با توجه به مشکلاتی که در ناترازی تولید و مصرف برق داریم، ذخیره سازی انرژی برق یک ضرورت حتمی است؛ در حالی که پیک مصرف برق هم اکنون در مرز 40 هزار مگاواتی است و با وجود ظرفیت اسمی 86 هزار مگاواتی در تولید برق، شاهد ایجاد شرایطی هستیم که مجموعه وزارت نیرو اطلاعیه هایی را برای لزوم صرفه جویی در مصرف منتشر می کنند و مصرف برق در تابستان نیز منجر به برنامه ریزی برای ایجاد ظرفیت های جدید در نیروگاه سازی شده؛ درحالی که لازم است روی روند مصرف برق، نگران باشیم.

مدیرعامل گروه مپنا با اشاره به مشکل تأمین برق در زمستان به خاطر محدودیت در تأمین سوخت نیروگاهها به خاطر روند رشد مصرف گاز گفت: در واقع افزایش ظرفیت ذخیره سازی گاز در مخزن شوریجه، در راستای تراز کردن ناترازی همزمان برق و گاز موثر خواهد بود.

توسعه ذخیره‌سازی گاز در میدان شوریجه به گروه مپنا واگذار شد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت گاز شرکت گاز ذخیره سازی گاز در مخزن شوریجه ظرفیت ذخیره گروه مپنا مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۱۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در تشریح این خبر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا ٦٠٠ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

به گفته وی، در این خصوص پروتکل و توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه‌ای امضا شده که بر اساس آن پروتکل‌های فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه‌های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.
وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می‌تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعاً این تبادل برق کمک می‌کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره‌هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقاً تبادل و صادرات برق می‌تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف ٣٠٠ مگاوات (٥٠ مگاوات به افغانستان، ٥٠ مگاوات به پاکستان، ١٠٠ مگاوات به عراق و ١٠٠ مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

کد خبر 6089957 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • ناترازی آب با فعال شدن معادن در شهرستان اهر
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی