Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب روز چهارشنبه در اولین جلسه شورای هماهنگی بخش کشاورزی میاندوآب با اشاره به پتانسیل‌ها و فعالیت‌های شاخص بخش کشاورزی میاندوآب اظهار داشت: این ظرفیت این شهرستان را به یکی از قطب های مهم کشاورزی آذربایجان غربی تبدیل کرده. است

وی با اشاره به فعالیت بیش از ۲۷ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی میاندوآب افزود: بیش از ۵۰ درصد جمعیت شهرستان به طور مستقیم و ۷۰ درصد به صورت غیر مستقیم در بخش کشاورزی فعالیت می کنند و اشتغال و گردش مالی شهرستان وابسته به بخش کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین توسعه بخش صنعت وابسته به بخش کشاورزی است چرا که مواد اولیه مورد نیاز صنایع در بخش کشاورزی تولید می شود و این امر نشانگر اهمیت و جایگاه والای بخش کشاورزی در اقتصاد است.

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به محدودیت‌های اقلیمی و کاهش نزولات جوی، چالش اصلی شهرستان را تامین آب کشاورزی دانست و افزود: تامین سوخت تراکتور و ماشین آلات کشاورزی نیز امسال با چالش های زیادی روبرو شد. 

دیانتی خواستار همکاری و مساعدت ادارات ذیربط درخصوص تامین به موقع نهاده‌های مورد نیاز کشاورزان در امر تولید شد.

وی همچنین با تاکید بر ضرورت ساماندهی و حمایت از فعالیت‌های زنان روستایی و فراهم کردن زمینه اشتغال برای این قشر از جامعه، خواستار مساعدت مسوولان در راه اندازی و ایجاد بازارچه محلی برای عرضه صنایع دستی و انواع تولیدات زنان روستایی بویژه زنان بی سرپرست و بد سرپرست شد.

وی همچنین با اشاره به تشکیل شورای هماهنگی بخش کشاورزی میاندوآب اظهار داشت: این شورا بر اساس ابلاغیه وزارت جهاد کشاورزی و مصوبه شورای استانی، به منظور دستیابی به اهداف جهاد کشاورزی در زمینه حفاظت از منابع موجود در بخش کشاورزی و اجرای برنامه های افزایش بهره وری و ایجاد اشتغال با رویکرد تامین امنیت غذایی تشکیل می شود.

 مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با ابراز امیدواری مبنی بر تعامل و مشارکت سازنده ارگان‌های مرتبط با کشاورزی در راستای رفع موانع تولید و حل و فصل مسائل و مشکلات بخش کشاورزی این شهرستان، گفت: با این روند شاهد رشد و شکوفایی کشاورزی منطقه و پایداری تولیدات این بخش خواهیم بود.

بندر خشک جهت صادرات محصولات کشاورزی در میاندوآب راه‌اندازی می‌شود

در ادامه معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری میاندوآب با اشاره به لزوم تسهیل در قوانین و مقررات در راستای اجرای هرچه بهتر طرح ها و رفع موانع تولید اظهار داشت: به زودی بندر خشک جهت صادرات محصولات کشاورزی و واردات اقلام مورد نیاز مردم در شهرستان راه اندازی خواهد شد.

شهروز کرمی افزود: راه‌اندازی این بندر توسعه صنایع تکمیلی و بسته بندی مناسب محصولات تولیدی را می طلبد.

وی همچنین خواستار پیگیری ایجاد شعبه دوم بانک کشاورزی در شهرستان میاندوآب با توجه به حجم بالای پرونده های دریافتی و مراجعان‌ شد.

دشت حاصلخیز میاندوآب دارای ۹۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت شامل ۶۰ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم با تنوع کشت ۵۰ نوع محصول زراعی و باغی است.

برچسب‌ها صنایع تبدیلی کشاورزی بازار محصولات میاندوآب صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنایع تبدیلی کشاورزی بازار محصولات صنایع تبدیلی کشاورزی بازار محصولات میاندوآب صادرات غیر نفتی بخش کشاورزی میاندوآب بخش کشاورزی جهاد کشاورزی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۱۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم قربان پور ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات موثر اداره امور اراضی جهاد کشاورزی اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات مجموعه جهاد کشاورزی واگذاری ۱۵۲ هکتار از اراضی دولتی به طرح های مختلف کشاورزی و غیره بوده است.

رییس جهاد کشاورزی کاشمر ادامه داد: در سال جاری باهدف آموزش بهره برداران بیش از ۲۵۰ نفر روز دوره آموزشی برگزار شده و بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از اراضی به طور موثر پیمایش شده که منجر به صدور ۸۰ مورد اخطاریه و ۴۰ مورد اعمال قانون تبصره ۲ ماده ۱۰ وتعداد ۶ مورد ماده ۳ طبق قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی شده است.

وی بیان کرد: در سال جاری ۱۸ مورد نقشه تجمعی پلاک های دارای رفع تداخلات با سطحی بالغ بر ۳هزار و ۵۰۰ هکتار تهیه شده و۶۳۰ نفربهره بردار با سطحی برابر ۳۵۰ هکتار به اداره ثبت اسناد و املاک جهت سند دار کردن اراضی معرفی شده اند.

قربان پور اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۱۰ مورد ثبت پرونده حقوقی و تعداد ۱۷۳ مورد از پرونده های سنوات گذشته را در سامانه ثبت کرده ایم.

رییس جهاد کشاورزی کاشمر خاطر نشان کرد: همچنین طرح های اجرا شده در قالب تبصره یک ماده یک ۹ مورد و ۱۳ مورد نیز در قالب طرح های واگذاری اراضی ملی انجام شده است.

کد خبر 6093028

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • بارش‌ها در آذربایجان‌غربی تقویت می‌شود/ثبت ۲۶ میلی‌متر بارندگی در سردشت
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • ۳مصدوم و ۳ حادثه دیده در حادثه واژگونی سواری پراید در محور میاندوآب _مهاباد 
  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی