Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرارداد ساخت واحد بازیابی اتان پتروشیمی بندر امام با هدف تأمین حداکثری خوراک واحدهای الفین این مجتمع پتروشیمی، با شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی (EIED) به ارزش ۳۹ میلیون دلار به امضا رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، قرارداد ساخت واحد بازیابی اتان پتروشیمی بندرامام بین این مجتمع پتروشیمی و شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی (EIED) به روش EPCC امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از ساخت این واحد، تأمین حداکثری خوراک واحدهای الفین پتروشیمی بندر امام است که با ساخت این واحد که طبق این قرارداد در 24 ماه اجرا خواهد شد، سالانه 942 هزار تن C3+ و 475 هزار تن اتان حاصل می‌شود.

جعفر ربیعی، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در این مراسم با اشاره به اینکه با توجه به آنچه در پتروشیمی بندر امام شاهد هستیم و ثبت رکوردهای تولید، این شرکت مصداق بارز تحول است، گفت: شرکت پتروشیمی بندر امام که روزگاری به یک مجتمع قدیمی معروف بود، امروز آنچنان رونق گرفته که وقتی پای در این مجتمع می گذاریم، فکر می کنیم پروژه‌ای است که جدیدا احداث شده است.

وی افزود: زمانی اگر می گکفتند پتروشیمی بندرامام به سوددهی می رسد، حدود 350 تا 400 نفر از فارغ‌التحصیلان اغلب بومی را استخدام می کند و به صادرات محصولات خود اقدام می کند، قابل باور نبود اما امروز این دستاوردها در پتروشیمی بندرامام محقق شده است.

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس تصریح کرد: ساخت واحد بازیابی اتان پتروشیمی بندر امام از پروژه‌های داخلی و رفع موانع تولید است که چنین پروژه‌هایی به‌طور مدام در شرکت‌های زیرمجموعه گروه در حال اجراست و به افزایش سوددهی و درآمد منجر می‌شوند.

ربیعی با بیان اینکه "یادآوران خلیج فارس و NGL3200 در کمتر از 6 ماه آینده عملیاتی می‌شوند، گفت: اجرای واحد بازیابی اتان پتروشیمی بندر امام به‌منظور تبدیل خوراک‌های ورودی به ارزش افزوده و محصولات جدید لازم بود که امروز شاهد امضای قرارداد آن بودیم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت پتروشیمی صنعت پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۲۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان

به گزارش قدس آنلاین، رسانه‌های محلی ازبکستان نوشتند: شرکت دولتی «روس‌اتم» روسیه به عنوان پیمانکار ساخت اولین نیروگاه هسته ای در ازبکستان انتخاب شده است.

این پروژه نیروگاه هسته‌ای شامل ساخت دو واحد نیروگاهی مجهز به راکتورهای نوع VVER-۱۲۰۰ است. این نوع راکتور متعلق به نسل «۳+» بوده و بالاترین استانداردهای بین المللی ایمنی و کارایی را داراست.

انتظار می رود راه اندازی اولین واحد برق در سال ۲۰۳۰ انجام شود و راه اندازی واحد دوم برای سال ۲۰۳۳ برنامه ریزی شده است. هزینه اولیه این پروژه ۱۱ میلیارد دلار برآورد شده است.

نشریه استرانا روس اتم (Strana Rosatom) خاطرنشان می کند که ساخت نیروگاه هسته ای گام مهمی در توسعه زیرساخت های انرژی ازبکستان خواهد بود و منبع انرژی قابل اعتماد و سازگار با محیط زیست را برای این کشور فراهم می کند.

قرارداد همکاری بین ازبکستان و روسیه برای ساخت این ایستگاه در دسامبر ۲۰۱۷ امضا شد. پس از آن، شرکت توسعه انرژی هسته ای اوزاتم (Uzatom) در ازبکستان ایجاد شد.

شرکت دولتی انرژی اتمی روسیه «روس‌اتم» طی سال‌های اخیر به کشورهای آسیای مرکزی پیشنهاد ساخت نیروگاه‌های هسته ای با شرایط مطلوب را داده است؛ قزاقستان، ازبکستان و قرقیزستان چنین پیشنهادهایی را در مقاطع مختلف دریافت کرده اند و گام‌هایی را برای احداث این نیروگاه‌ها برداشته‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • انعقاد قرارداد ساخت ۳ هزار مسکن در شهر امیرکبیر
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود