Web Analytics Made Easy - Statcounter

رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن در ادامه سلسله نشست های فرهنگی، هنری و علمی و همچنین ویژه برنامه های مناسبتی برای ایرانیان و دانشجویان مقیم، همچون سال های گذشته، پنجمین نشست "شبی با ایرانیان" را به مناسبت شب چله و یلدا، سه شنبه ۳۰ آذرماه ۱۴۰۰ برگزار کرد.

به گزارش ایسنا، رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن، در این برنامه که در فضای مجازی و با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از فرهنگ دوستان و علاقه مندان ایرانی و ژاپنی و جمعی از فارسی آموزان ژاپنی برگزار شد، در ارتباط  با این مناسبت، مباحثی مطرح و در بخش های مختلف برنامه، ۳ نفر از فارسی آموزان ژاپنی رایزنی فرهنگی به همراه اجرای موسیقی، به حافظ خوانی پرداختند که همراه با ترجمه ژاپنی و توضیحات مرتبط ارائه گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
در ابتدای این برنامه و پس از  توضیحات مرتبط با فعالیت ها و برنامه های رایزنی فرهنگی و همچنین معرفی شماره ۵ مجله تخصصی "ایران" رایزنی فرهنگی از مجموعه ایران شناسی و اسلام شناسی با موضوع "ورزش، گردشگری و المپیک ۲۰۲۰ توکیو"، دیوسالار رایزن فرهنگی ایران در ژاپن در خصوص سنت ها و آداب و رسوم کشورمان توضیحاتی ارائه و ضمن تشکر از حضور ایرانیان و علاقه مندان ژاپنی گفت: دو کشور بزرگ ایران و ژاپن دارای آداب و سنت های تاریخی و فرهنگی فراوان و ارزشمندی هستند و اشتراکات متنوع و متعددی را می توان مشاهده نمود که زمینه ساز توسعه روابط و تعاملات فرهنگی و هنری فیمابین است.
سخنران بعدی این نشست، دکتر ماساتو تانی استاد دانشگاه کوبه و هنرمند مسلط به موسیقی ایرانی و سنتور که تالیفاتی هم در این زمینه داشته است بود که ضمن اشاره به برخی از آداب و رسوم مشترک، در ارتباط با تجربیات خود از برگزاری شب یلدا در ایران و میزبانی صمیمانه مردم ایران از خارجی هایی که در این کشور تحصیل می کردند توضیحاتی را ارائه نمود.

گوتو یاسکو، هیرویاسو تانابه و یاسویوشی ساتو فارسی آموزان رایزنی فرهنگی نیز در قالب پاورپوینت، ترجمه و ارائه توضیحات مرتبط با اشعار حافظ، به شعر خوانی پرداختند و برنامه در بخش های مختلف با عکس العمل مثبت مخاطبان و علاقه مندان شرکت کننده مواجه گردید.
 
رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن،  برنامه شبی با ایرانیان را در سال های ۱۳۹۶،۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ به صورت حضوری و در سال ۱۳۹۹ نیز به صورت مجازی  برگزار نمود و پنجمین نشست نیز در سال ۱۴۰۰ برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روابط ایران ژاپن شب یلدا فرهنگی ایران در ژاپن رایزنی فرهنگی فارسی آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۳۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صدا و سیما» با تعداد نمونه‌ی ۱۷۱۵ نفر از شهروندان ۱۵ سال به بالای سراسر کشور در «هفته آخر فروردین ماه» سال جاری، به شیوه مصاحبه تلفنی انجام داده است که مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی به شرح ذیل است:

۴۰.۸ درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲ درصد شبکه آی‌فیلم و ۲۱ درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صدا و سیما» به ترتیب از این قرار است؛ ۵۸.۹ درصد شبکه سه، ۵۰.۸ درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳ درصد شبکه یک. ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صدا و سیما هستند.

یافته‌های نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد ۳۶.۹ درصد از «ایرانیان» برنامه مردان آهنین و ۳۴.۷ درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲ درصد برنامه محفل، ۳۲.۳ درصد برنامه شب خوش، ۳۱.۸ درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷ درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵ درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵ درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳ درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸ درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۱۶ درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» به این ترتیب است؛ ۵۳.۳ درصد برنامه مردان آهنین و ۵۰.۱ درصد برنامه زندگی پس از زندگی را دیده‌اند، ۴۹.۴ درصد برنامه محفل، ۴۸ درصد برنامه شب خوش، ۴۶ درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹ درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳ درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴ درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷ درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲ درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۲۳.۱ درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

۴۵.۴ درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۰.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵ درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۹.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم
  • فال حافظ امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • خلیج‌فارس از پایه‌های مستحکم هویتی ایرانیان است
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • اصفهانی‌ها ایده‌های خود را برای معرفی بهتر تخت‌فولاد ارائه دهند
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • مراسم فرهنگی ایرانیان در دوبلین
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند