Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست صمیمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با جمعی از ایثارگران معزز در مورد مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری روز چهارشنبه اول دی ماه در سالن موزه شهدا برگزار شد.

دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در این نشست صمیمی ضمن تشکر از بانیان برگزاری این نشست عنوان کرد: جلسه امروز بسیار پربار بود و نکات زیادی را یادداشت کردم و امیدوارم خداوند به ما کمک کند که بتوانیم دغدغه شما عزیزان ایثارگر را کاهش دهیم و برطرف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس جمهور با اشاره به گله‌مندی برخی از ایثارگران از بعضی کارکنان بنیاد، گفت: بعضی از این گله‌مندی‌ها به حق است و باید رفع شود اما باید در نظر داشت بیش از 70 درصد کارکنان بنیاد از بدنه جامعه ایثارگری هستند و هیچ سازمانی به اندازه بنیاد کارمند ایثارگر ندارد و در حقیقت ایثارگران خدمتگزار ایثارگران هستند.

وی اضافه کرد: از روز ورودم به بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کردم که ما در هر جایگاهی، چه جانباز چه فرزند شهید و چه هر جایگاه دیگری که باشیم، در مقام کارمندی بنیاد، فقط خدمتگزار جامعه ایثارگران هستیم و حق نداریم از موضع ایثارگر به ایثارگران نگاه و برخورد کنیم. وظیفه داریم خدمت کنیم و خدمتمان هم باید دقیق و صحیح باشد.

معاون رئیس جمهور ضمن اشاره به فعالیت‌های چند ماه اخیر بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: لازم بود که محیط را ارزیابی کنیم و گزارش دقیقی از وضعیت بنیاد استخراج کنیم که هم برنامه‌های تحولی و اجرایی پیش روی بنیاد و هم گزارش تشریح وضعیت بنیاد به مقامات عالی نظام آماده و قابل بهره‌برداری باشد.

وی افزود: هم‌زمان با تهیه این گزارش نشست‌های مختلف حضوری، ویدئوکنفرانسی یا در قالب سفرهای استانی با افراد و تشکل‌های ایثارگری برگزار و مطالب یادداشت و دسته‌بندی شده و چالش‌های پیش رو استخراج شده است. از طرف دیگر مأموریت‌های بنیاد را هم احصا کردیم تا مشخص شود طبق قانون و فرمایشات امامین انقلاب چه مأموریت‌هایی برعهده بنیاد است و چقدر از این مأموریت‌ها انجام شده است.

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: نهایتاً یک گزارش مستدل برای بزرگان کشور و برنامه تحول بنیاد در کوتاه‌مدت، میان‌مدت و درازمدت را تهیه کردیم. در نتیجه در حال حاضر رویکرد 20 ساله، 5 ساله و یک ساله بنیاد روشن است و این گزارش تحت عنوان برنامه تحول دولت چاپ و منتشر شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگر صحبت‌های خود عنوان کرد: اصولاً رویکرد و خواسته‌های جامعه ایثار و شهادت نسبت به بنیاد در دو گروه جای می‌گیرد. یک عده متقاضی اجرای قانون هستند اما درخواست‌های یک عده در قوانین فعلی تعریف نشده است؛ یعنی برخی تقاضاها هنوز جنبه قانونی پیدا نکرده است. ما قانون را معیار قرار دادیم و قانون را احصا کردیم تا برآورد مالی اجرای قوانین را به دست آوریم که این کار انجام شده است.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: من خودم را متعلق به جامعه ایثارگری می‌دانم و با کمال میل و افتخار پذیرفتم که در بنیاد کار کنم. من و همکارانم در اینجا حضور داریم که خدمتگزار ایثارگران باشیم البته برخی درخواست‌ها خارج از قانون است و بنیاد نمی‌تواند هیچ پرداختی خارج از حدود قانونی داشته باشد و در حل برخی مشکلات و درخواست‌ها هم بنیاد به تنهایی اثرگذار نیست.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه تمام سعی بنیاد رفع مشکلات جامعه معزز ایثارگری است، افزود: گاهی اوقات مشکلات باید در جای دیگری حل شود که ما آن را هم پیگیری می‌کنیم و البته برنامه اصلی بنیاد شهید و امور ایثارگران در حال حاضر تأمین مسکن و اشتغال جامعه ایثارگری است چراکه این مشکلات فراگیر است و باید به‌صورت جدی پیگیری و حل و فصل شود.

گفتنی است، جمعی از ایثارگران معزز در این نشست صمیمی که با حضور دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاونان و مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد؛ مسائل جامعه ایثارگری مانند مطالبات و پاداش سنوات بازنشستگی جانبازان مشمول ماده ۳۸ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان شهدا و ایثارگران و سایر مطالبات جامعه ایثارگری را مطرح کردند.

برچسب‌ها بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران موزه شهدا سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران موزه شهدا سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران موزه شهدا سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی بنیاد شهید و امور ایثارگران معاون رئیس جمهور قاضی زاده هاشمی جامعه ایثارگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۴۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی همزمان با سفر مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی و با برگزاری مراسمی در حضور سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و سرپرست شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ایران، ۵۹ قطعه زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد.

در این مراسم که روز جمعه، ۷ اردیبهشت ماه در فرهنگسرای هشت بهشت شهر جدید سهند برگزار شد، به صورت نمادین چند فقره از قراردادهای واگذاری این قطعات مسکونی در شهر جدید سهند اهدا شد.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حاشیه‌ی آیین واگذاری این زمین‌ها گفت: در این مرحله به ۱۷۷ ایثارگرِ مشمولِ ماده هفت قانون جامع خدمات رسانی مسکن، زمین واگذار شد و طبق توافقی که با شرکت عمران شهر جدید سهند صورت گرفته، پس از انجام فرایند اداری، در مراحل آتی ۴۲۳ نفر از ایثارگرانِ واجد شرایطِ دیگر نیز صاحب زمین برای ساخت مسکن خواهند شد.

علی اکبر سلمانی افزود: به غیر از این توافق که حاصل یک اقدامِ ابتکاری در سطح استانی بود، مصوبه‌ی پنجمین جلسه‌ی کارگروه مسکن ایثارگران در تاریخ بیست و دوم آبان ۱۴۰۲ با امضای معاون محترم رئیس جمهور و ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرعامل وقت شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ایران، مقرر داشته که در اجرایی شدن مفاد ماده هفت قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، شرکت عمران شهر جدید سهند زمین مسکونی هفت هزار نفر از ایثارگران واجد شرایطِ آذربایجان شرقی را واگذار کند که بنیاد شهید استان پیگیر تحقق این مصوبه در اسرع وقت است.

وی یادآوری کرد: حدود ۲ هزار و ۵۰۰ ایثارگر ساکن در آذربایجان شرقی در اولویت نخست واگذاری مسکن قرار دارند و بیش از پنج هزارو ۵۰۰ ایثارگر دیگر استان در اولویت‌های بعدی واگذاری مسکن در آذربایجان شرقی هستند.

سلمانی یادآوری کرد: در سنوات گذشته در مجموع نزدیک به ۵۰۰ نفر از ایثارگران مشمول ماده هفت قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، در آذربایجان شرقی صاحب مسکن شده‌اند و امیدواریم با همکاری مناسب ادارات و مجموعه های تابعه‌ی وزارت راه و شهرسازی در استان، تامین مسکن همه‌ی ایثارگران واجد شرایط استان تحقق یابد. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، وی افزود: قانون، تکلیف تامین زمین برای مسکن جامعه ایثارگران را بر عهده وزارت راه و شهرسازی قرار داده است و بنیاد شهید تحقق این تکلیف قانونی را با جدیت دنبال می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی