Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای امنیت سازمان ملل امروز (چهارشنبه) قطعنامه جدیدی را جهت تسهیل امدادرسانی به افغانستان تصویب کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از الجزیره، شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه قطعنامه پیشنهادی ایالات متحده جهت تسهیل امدادرسانی به افغانستان را تصویب کرد.

این قطعنامه «کمک مالی، اهدای منابع مالی و اقتصادی و تامین کالا و خدمات لازم جهت تضمین ارائه به موقع اینگونه کمک‌ها به این کشور» را مجاز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قطعنامه از «کمک‌های بشردوستانه ابتدایی» در افغانستان حمایت می‌کند و تحریم‌های نهادهای مرتبط با طالبان را «نقض» نخواهد کرد.

نماینده آمریکا در شورای امنیت از استثنا کردن کمک‌های انسانی به افغانستان از هرگونه تحریم‌ها استقبال و بر اهمیت نقش بین‌المللی در افغانستان در حال حاضر استقبال کرد.

نماینده چین نیز از شورای امنیت خواست پول‌های بلوکه شده افغانستان در خارج را در اسرع وقت آزاد کند.

یک منبع نیز گفت، سازمان ملل پرداخت شش میلیون دلار برای تامین هزینه‌های حفاظت از مقرهایش در افغانستان را پیشنهاد کرده است.

این منبع افزود:‌ پول‌های پیشنهادی به وزارت کشور افغانستان برای تامین حقوق کارمندان طالبان که از مقرهای سازمان ملل در کشور محافظت می‌کنند، پرداخت می‌شود. این مبلغ صرف هزینه‌های ماهانه تغذیه نگهبانان طبق توافق قبلی دولت آمریکا و دولت سابق افغانستان می‌شود.

از طرف دیگر، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا اظهار کرد، به تیم خود دستور داده سیاست‌های کشورش در قبال افغانستان را بازنگری کند و ببینند از سال ۲۰۲۰ تا زمان عقب‌نشینی چه رویدادهایی رخ داده است.

وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که وضعیت بشری افغانستان را دنبال می‌کند و کمک‌هایش را به مردم این کشور ادامه ‌می‌دهد.

آنتونی بلینکن می‌افزاید که ایالات متحده وضعیت بشری افغانستان را دنبال می‌کند و همچنان به عنوان بزرگ‌ترین فراهم کننده کمک‌های بشردوستانه به این کشور، کمک‌هایش را به مردم افغانستان ادامه ‌می‌دهد.

بلینکن روز گذشته به خبرنگاران گفت که وضعیت انسانی در افغانستان وخیم است و با آمدن زمستان این وضعیت وخیم‌تر خواهد شد.

بلینکن گفت با وجودی که آمریکا در افغانستان حضور ندارد؛ اما هنوز هم بزرگ‌ترین فراهم کننده کمک بشردوستانه به مردم افغانستان است.

او گفت: "چیزی که اکنون من روی آن تمرکز دارم، وضعیت بشری افغانستان است. ما به کمک‌های مان ادامه می‌دهیم."

بلینکن گفت که سیاست و حضور بیست ساله آمریکا در افغانستان نیز بازنگری می‌شود.

به گفته او، ایالات متحده در تلاش است تا راه‌هایی را برای تزریق نقدینگی به اقتصاد افغانستان بیابد. وی افزود که صدور چندین مجوز از سوی وزارت خزانه‌داری این کشور بخشی از این تلاش‌ها است.

او افزود: "ما چندین مجوز عمومی را صادر کردیم تا به کشورهای دیگر و نهادها اطمینان بدهیم که کمک‌های شان را بدون نگرانی از تحریم‌ها به افغانستان ارسال کنند."

بلینکن افزود که کمک‌های این کشور مستقیما در دسترس مردم افغانستان قرار خواهند گرفت و دولت طالبان به آن دسترسی نخواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي امنيت افغانستان شورای امنیت سازمان ملل کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۴۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: حمله به رفح خسارتی فراتر از انتظار به همراه دارد

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا اذعان کرد که عملیات بزرگ ارتش اسرائیل در رفح خسارتی فراتر از حد انتظار به همراه خواهد داشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، جنبش حماس را به کارشکنی در مسیر آتش بس  متهم کرد و مدعی شد: تنها مانع بین ساکن غزه و آتش بس، حماس است.

وی  تاکید کرد: ما منتظر هستیم تا حماس با آتش بس و آزادی گروگان‌ها موافقت کند.

حماس: پایان هر توافقی باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد

به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزیر خارجه آمریکا درباره رفح و تجاوز زمینی احتمالی رژیم صهیونیستی به آن گفت: موضع ما ثابت است و باید قبل از تصمیم اسرائیل برای ورود به رفح، یک طرح روشن برای حفاظت از غیرنظامیان ارائه شود.

وی در عین حال اذعان  کرد که عملیات بزرگ ارتش اسرائیل در رفح خسارتی فراتر از حد انتظار(حد قابل قبول) به همراه خواهد داشت.

وزیر خارجه آمریکا همچنین از امکان تشکیل کشور مستقل فلسطینی با حفظ امنیت اسرائیل سخن گفت.

طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربیواکنش تند حماس به ادعاهای جدید بلینکن درباره مذاکرات

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیالوگ جنجالی وزیرخارجه آمریکا درباره اسرائیل
  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • بلینکن: اسرائیل هنوز جان غیرنظامیان رفح را تضمین نکرده است
  • ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکنان غزه و آتش‌بس، حماس است
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • بلینکن: توافق آتش‌بس باید برای حماس یک «تصمیم آسان» باشد
  • ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکن غزه و آتش‌بس، حماس است
  • بلینکن: حمله به رفح خسارتی فراتر از انتظار به همراه دارد
  • بلینکن: منتظر موافقت حماس با آتش‌بس هستیم