Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارشاد در مراسم یادبود سعید جباری گفت: مساله اول کشور در حال حاضر مسائل اقتصادی است، اما این‌مساله زودگذر است و اساس کار، فرهنگی است.


به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مراسم یادبود مجاهد انقلابی عرصه فرهنگ و رسانه «محمد سعید جباری» و اهدای نشان سال «سعید» چهارشنبه شب ۱ دی ماه با حضور مسؤولان کشوری و جمعی از چهره‌های رسانه‌ای در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای این مراسم، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: در این یک دهه اخیر یک حرکت جهادی و تبیینی در جریان انقلاب اسلامی رشد کرد، عمدتاً ناظر بر موضوعی که در فتنه تاریخی مبنی بر بحث جنگ نرم تاکید شده بود عده‌ای از جوانان وارسته که هم و غم خود را اطاعت و اجرای، ولی قرار داده بودند آتش به اختیار وارد میدان شدند.

اسماعیلی با اشاره به اینکه در نظام امام و امت نوع رابطه دلی و از روی ارادت است و با جنس کار‌های اداری تفاوت دارد، افزود: آن چیزی که حاکمیت دینی را برجسته می‌کند این ویژگی است. در دهه اول انقلاب اسلامی حضور در عرصه‌های نظامی و دفاع مقدس این بعد از جامعه ایمانی ما را به منصه ظهور رساند و جوانان پرشور انقلابی با نیت ادای تکلیف شرعی وارد میدان مبارزه شدند.

نمی‌توان از رویش‌های انقلاب اسلامی غفلت کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: هیچ چیزی عامل شکل گیری آن حماسه بزرگ نبود مگر عشق و علاقه به اسلام و مکتب امام و مسیری که امام برای جوانان ترسیم کرده بودند؛ این مهم را می‌توان در وصیت نامه شهدا مشاهده کرد. آن عنصر تعیین کننده در حضور جوانان در دوران دفاع مقدس همان عشق به ولایت و مسیر اسلام و اعتلای پرچم توحید بود.

وی افزود: در دهه چهارم انقلاب اسلامی این عشق و اشتیاق در میان جوانان انقلابی در حوزه فرهنگ نمود بیشتری پیدا کرد و با همان روحیه وارد عرصه شدند و خدمات ماندگاری را در اعتلای فرهنگ و نگاه فرهنگی در نظام دینی کردند. ما هرگز از میزان کار‌هایی که انجام شده رضایت نداریم. خسارت‌هایی را هم که وارد شده می‌دانیم، اما نمی‌توانیم از عظمت رویشی که در جریان انقلاب شکل گرفته غفلت کنیم و محمدسعید جباری یکی از رویش‌های خوب و نورانی این عرصه بوده است.

اسماعیلی گفت: در این دوره شاهد اعتلای بیشتر فرهنگ دینی و قدرتمندی جریان انقلاب در عرصه مبارزه گسترده جنگ نرم و رسانه‌ای هستیم. درست است که مساله اول کشور حل مشکلات اقتصادی است، اما این کار مقطعی و زودگذر بوده و اساس کار از جنس فرهنگی است و دشمن از موضع فرهنگی وارد می‌شود و به کشور ضربه می‌زند. نباید از عرصه فرهنگ غافل شد و تجلی مسائل اقتصادی نباید تصمیم ساز‌ها و تصمیم گیر‌ها را از حوزه فرهنگی غافل کند.

در ادامه این‌مراسم وحید جلیلی قائم مقام سازمان صدا و سیما گفت: در این چند سال تعداد قابل توجهی از برادران مجاهد فرهنگی را از دست دادیم از مرحوم محمدسعید گرفته که در سن جوانی پر کشید و چند تن از جوانان جهادگر که به شکل‌های گوناگون از ما جدا شدند و به سوی ابدیت پر کشیدند. زمانی که به زندگانی این بزرگان نگاه می‌کنیم خدا را در طول زندگی شان می‌بینیم و این از برکات انقلاب اسلامی است که نسلی را پرورش داد که برای نسل خود و آینده الگو هستند؛ رویش انقلاب اسلامی همچنان ادامه دارد.

وی افزود: کسانی که به عهد خود وفا کردند نزد پروردگار الهی هستند. لازم است در ادامه راه ما به فکر خود باشیم و بر این عهد صادقانه باقی بمانیم. این جلسات و محافل با ذکر الگو‌هایی مانند محمدسعید جباری نشان می‌دهد که می‌شود در همین دوران با همه شرایط و بهانه‌ها زینبی، حسینی و دینی زندگی کرد. افرادی، چون محمدسعید حجت بر ما هستند و با تداعی این حجت‌ها و یادخاطرات آنان که توانستند بار را به درستی به مقصد برسانند می‌توان بر انگیزه‌ها و توانمان پافشاری کرد و با شوق بیشتر در این مسیر حرکت کرد.

قائم‌مقام سازمان صداوسیما در پایان گفت: این عزیزان به فراز‌های زیارت امین الله متصف شدند و در زندگیشان به این مهم رسیدند و آخرتشان نیز به همان خواهند رسید که در این زیارت وجود دارد و آن راضی شدن به رضایت الهی، صبر در بلا، اشتیاق به وصال و ... است.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سعید جباری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی فتنه تاریخی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۴۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است

ایسنا/فارس معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال گفت: صنایع دستی و گردشگری، مردم‌ ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند ‌در آن نقش‌آفرینی کنند.

مریم جلالی امروز، ۶ اردیبهشت‌ماه در جشنواره مردمی  شکوفه‌های بادام در شهر دژکرد شهرستان  اقلید با اشاره به نام‌گذار ی امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: این مهم سرلوحه کار ما قرار دارد، چرا که معتقدیم صنایع دستی و گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند ‌در آن نقش‌آفرینی کنند.

وی گفت: هنر زنان و خانواده‌های ایرانی این بوده که زندگی را نگه‌دارند و تولید عشق و عاطفه با محبت، تولید اخلاق و امنیت با تربیت، تولید مثل برای جوانی جمعیت، تربیت سربازان امام زمان(عج) و خلق ثروت کنند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: هر منظره‌ای که مشاهده می‌شود، هر شکوفه‌ای که بر درخت می‌نشیند، هر نخی که بر تاری  و هر کیسه‌ای که بافته می‌شود و هر هنری که خانواده ایرانی از مواد اولیه در دسترس آن استفاده به هنر تبدیل کرده و رنگ آفریده، در واقع حکمت ایرانی اسلامی و سبک زندگی را رقم زده است.

جلالی با تصریح اینکه این خانواده ایرانی است که همیشه سربلند، عزت‌آفرین و عزت‌ساز بوده است، گفت: قدردان شور و شعور اهالی شهر دژکرد هستم، دژی که هم طبیعت و هم زیبایی و فرهنگ با شاهنامه‌خوانی دارد و هم موسیقی، قصه، رنگ و طعم دارد و یک رویکرد کامل برای فرهنگ ما محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ ما مثابه یک گنج است و ما باید بتوانیم از این فرهنگ استفاده کنیم، گفت: برای حفظ این فرهنگ باید رنج ببریم اما پشت هر رنجی، گنجی است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: اگه نوای شاهنامه خوانان، اگر پینه دست زنان در حاجیم و فرش و کیسه و اگر عرق و پینه دست مردان در باغداری وجود داشته، همه برای حفظ ایران بزرگ و برای سربلندی فرزندانی است که در آینده بگویند ما در ایران اسلامی زندگی کردیم.

وی با تاکید بر اینکه ایرانی با فرهنگ، غیرت، ایمان و آموزه‌های دینی خود نشان داده که همیشه وجود دارد، با مثبت ارزیابی کردن برگزاری جشنواره مردمی شکوفه های بادام اشاره  و ابراز امیدواری کرد که به سرسختی دنا و به سختی بادام و طراوات و سرسبزی شکوفه‌های بادام این جشنواره همیشه برقرار باشد و بتوانیم لبخند را بر لب خانواده ایرانی بیاوریم ومعیشت عزت آفرین با دست‌ها، زمین و درختان بیافرینم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش پایانی سخنانش افزود: ایرانی همیشه خوش سلیقه بوده و از هر بهانه‌ای برای حفظ فرهنگ استفاده کرده است. 

جلالی بیان کرد: رویدادهایی اینچنینی که پیوند دهنده طبیعت، فرهنگ و اقتصاد است کمک می‌کند تا اهالی یک روستا و شهر یک هویت منسجم پیدا کنند و این نشان دهنده خوش سلیقگی فرهنگ ایرانی است که با هنر، غذا، طبیعت و موسیقی سعی در انسجام ملی دارد.

وی یادآور شد: جشن شکوفه‌های بادام بهانه زیبا برای عرض اردات انسان به طبیعت و پاسداری از فرهنگ غنی  است  که درشهر  دژکرد وجود دارد و با رونق گردشگری این شهر، اقتصاد هویت بنیان ایجاد می‌شود.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی در پایان گفت: این رویدادها  به پیوند نسلی و آشنایی کودکان و نوجوان با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما کمک می‌کند و از طرفی رویکرد اقتصادی و اجتماعی هم دارد و حتی می‌تواند اقتدار ایران را تضمین کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • لیبرال دموکراسی پایبند هیچ قانونی نیست/تاریخ پراز جنایت استکبار
  • شرکت ۲۰ هزار بسیجی در المپیاد جام شهید عجمیان
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • جانشین فرمانده سپاه : عملیات «وعده صادق» صهیونیست ها را مضحکه تمام جهان کرد / دشمنان از هر راهی التماس کردند تا جمهوری اسلامی اقدامی نکند، اما در این عملیات تصمیم حیدری گرفته شد