Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه تلویزیونی Dom اوکراین اعلام کرد همزمان با بالاگرفتن تنش‌ها با روسیه، نیروهای ارتش اوکراین تمرینات رزمی را با موشک‌های ضد تانک جاولین ساخت آمریکا در منطقه درگیری با جدایی طلبان در شرق اوکراین(دونباس) انجام داده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، اوکراین که به دنبال پیوستن به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) است، از سال ۲۰۱۸ مجموعه‌ای از محموله‌های مهمات و موشک‌های جاولین آمریکا را دریافت کرده که انتقاد مسکو را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کی‌یف مسکو را به جمع آوری ده‌ها هزار نیرو برای آماده‌سازی برای حمله احتمالی متهم می‌کند و این نگرانی بوجود آمده که تنش در حال افزایش در منطقه دونباس شرقی اوکراین ممکن است به جنگ علنی بین همسایگان تبدیل شود. روسیه برنامه ریزی هرگونه حمله را رد می‌کند اما اوکراین و ایالات متحده را به رفتارهای بی ثبات کننده متهم می کند و به دنبال تضمین‌های امنیتی در برابر گسترش ناتو به شرق است.

خبرگزاری اینترفاکس گزارش داده که روسیه تمرینات نظامی خود را در همین نزدیکی برگزار کرد. جنگنده‌های SU-۳۰ و بمب‌افکن‌های SU-۲۴ ناوگان دریای سیاه تمرینات سوخت‌گیری هوایی را بر فراز کریمه، شبه جزیره دریای سیاه که روسیه در سال ۲۰۱۴ از اوکراین ضمیمه کرد، انجام دادند.

اینترفاکس به نقل از ناوگان دریای سیاه روسیه اعلام کرد: این پروازها در آسمان کریمه انجام شد. به گفته این سازمان، حدود ۲۰ خلبان وظایف پروازی پیچیده‌ای را انجام دادند که شامل سوخت گیری در هوا در ارتفاعات بین ۲۰۰۰ تا ۶۰۰۰ متر با سرعت حدود ۶۰۰ کیلومتر بر ساعت بود.

اولکسی دانیلوف، مقام ارشد امنیتی اوکراین  گفت ۱۲۲۰۰۰ سرباز روسی در ۲۰۰ کیلومتری (۱۲۴ مایلی) مرز با اوکراین هستند.

دانیلوف هفته گذشته به رویترز گفت که روسیه به حداقل ۵۰۰۰۰۰ تا ۶۰۰۰۰۰ سرباز در مرز "برای تحت کنترل نگه داشتن اوضاع در صورت حمله" نیاز دارد.

او همچنین گفت که روسیه می‌تواند تعداد سربازان خود را خیلی سریع و در هر لحظه افزایش دهد، اما برای آوردن نیروهای کافی به مرز برای انجام تهاجم به بیش از ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد.

اوکراین کانون رایزنی بین متحدان غربی و روسیه است از مسکو خواسته شده تا مذاکرات را در قالب فرمت نرماندی با حضور نمایندگان فرانسه، آلمان، روسیه و اوکراین آغاز کند. آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان روز چهارشنبه گفت که گفتگو با مسکو چه در قالب نرماندی و چه از طریق گفتگو در شورای روسیه و ناتو ضروری است.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۵۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است

وزیر دفاع روسیه امروز جمعه گفت: مسکو هرگز سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را تهدید نکرده و از نظر نظامی و ژئوپلتیکی (جغرافیای سیاسی) علاقه‌ای به حمله به کشورهای این ائتلاف ندارد.

به گزارش مشرق، خبرگزاری اسپوتنیک نوشت: سرگئی شویگو در نشست وزیران دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) در آستانه، افزود، ما فقط از مردم خود در سرزمین های تاریخی خود محافظت می کنیم.

شویگو گفت: روسیه همواره نهایت تلاش خود را بکار بسته تا توازن قوا و ثبات راهبردی در جهان را حفظ کند.

وزیر دفاع روسیه خاطرنشان کرد، قصد آمریکا برای استقرار زیرساخت های نظامی خود در آسیای جنوبی و شرقی، تهدیدی مستقیم علیه ثبات کشورهای سازمان همکاری شانگهای است.

وی در اظهارنظر درباره اوضاع در منطقه آسیا-اقیانوسیه گفت، ساختارهای نظامی و سیاسی دارای گرایش به آمریکا تلاش می کنند سیستم امنیتی منطقه را بازسازی کنند تا بر این بخش از کره زمین سلطه یابند.

وزیر دفاع روسیه خاطرنشان کرد، بازداشت تروریست های افراطی از خاورمیانه و شمال آفریقا به جنوب شرق آسیا زمینه را برای تنش جدید در منطقه ایجاد کرده است.

این مقام روسیه گفت: آمریکا از تاکتیک های دامن زدن به کانون های بی ثباتی در جهان، ایجاد تهدیدهای امنیتی استفاده و در عین حال، کمک های نظامی را به طور همزمان ارائه می دهد.

شویگو همچنین به پیامدهای فاجعه بار احتمالی ناشی از حملات مداوم اوکراین به نیروگاه هسته ای زاپوریژیا اشاره کرد و گفت حملات مداوم نیروهای مسلح اوکراین به نیروگاه هسته ای زاپوریژیا که می تواند به عواقب فاجعه بار منجر شود، نگران کننده است.

سازمان همکاری شانگهای در سال ۲۰۰۱ تأسیس شد. هند، ایران، قزاقستان، چین، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان، پاکستان و ازبکستان اعضای کامل آن هستند. افغانستان، بلاروس و مغولستان کشورهای ناظر آن را تشکیل می‌دهند. آذربایجان، ارمنستان، مصر، کامبوج، نپال، قطر، امارات، عربستان سعودی، ترکیه، سریلانکا، مالدیو، میانمار، بحرین و کویت شرکای گفت‌وگو هستند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • اوکراین تانکهای پیشرفته آمریکایی را از جبهه عقب می برد
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم
  • تحولات اوکراین|واکنش مسکو به ارسال موشک‌های دوربرد به کی‌یف
  • آخرین تحولات اوکراین| تصمیم برلین برای عدم ارسال موشک‌های تاروس به کی‌یف تغییر نکرده است
  • تحولات اوکراین| تایید دستاوردهای روسیه در جبهه توسط کاخ سفید
  • نظامیان فرانسوی کنار اوکراین علیه روسیه می‌جنگند
  • سفیر روسیه کمک تسلیحاتی آمریکا به اوکراین را مضحک خواند