Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از آغاز تزریق دُز سوم واکسن کرونا برای افراد بالای 18 سال که سه ماه از زمان تزریق دوز دوم آن‌ها گذشته است، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛  فرزین رضاعی اظهار کرد: با اعلام امیکرون به عنوان پنجمین واریانت نگران‌کننده کرونا توسط سازمان جهانی بهداشت و گزارش شیوع این سویه جدید در کشور، احتمال وقوع موج دیگر و افزایش شمار مبتلایان به این ویروس،  پیش‌بینی‌می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر لزوم تزریق دُز سوم واکسن برای جامعه هدف، افزود: در راستای کاهش موارد ابتلا و مرگ و میرهای ناشی از کرونا، ضرورت دارد افراد بالای ۱۸ سال برای تزریق سومین نوبت واکسن، به پایگاه‌های واکسیناسیون و مراکز تجمیعی مراجعه کنند.

شرایط تزریق دُز سوم واکسن کرونا 

طبق اظهارات این مقام مسئول، افراد بالای ۱۸ سال که دو نوبت واکسیناسیون اولیه را تزریق کرده‌اند باید دُز سوم را به فاصله ۳ ماه از نوبت دوم دریافت کنند.

دکتر رضاعی تصریح کرد: تمهیدات لازم برای تزریق نوبت سوم واکسن برای افراد بالای ۱۸ سال اندیشیده شده و همکاران ما در مراکز تجمیعی و پایگاه‌های واکسن تزریق این دُز را با شرایط اعلام شده انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: بر اساس دستورالعمل اعلام‌شده از سوی وزارت بهداشت برای تزریق دوز یادآور، کسانی که در نوبت اول و دوم هر نوع واکسنی که دریافت نموده‌اند، بهتر است دوز سوم را هم از همان نوع اول، تزریق کنند.

طبق اظهارات رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، تا این لحظه ۵۴ هزار و ۲۸۸ نفر در استان در قالب دُز بوستر (نوبت سوم) واکسینه شده‌اند.

ایمنی جمعی در مقابل سویه امیکرون با تکمیل چرخه واکسیناسیون

دکتر رضاعی با بیان اینکه تاکنون گزارشی مبنی بر مشاهده سویه جدید کرونا امیکرون در کردستان مشاهده نشده است گفت: بر اساس ارزیابی‌های اپیدمیولوژیک این سویه جدید در همه استان‌ها شیوع و در حال گسترش است.

وی با بیان اینکه از تجربه کرونا دلتا می‌دانیم که واکسن‌ها در کاهش آمار بستری و مرگ و میرهای ناشی از کرونا تأثیر گذار هستند، از شهروندان تقاضا کرد هر چه سریع‌تر برای دریافت دُز سوم واکسن اقدام نمایند.

این مقام مسئول یادآورشد: هر چه میزان ایمنی در سطح جامعه بیشتر شود و پوشش واکسیناسیون گسترش یابد، ایمنی بیشتری در برابر جهش‌های جدید ویروس ایجاد می‌شود.

دکتر رضاعی با ذکر اینکه ویروس امیکرون، قابلیت انتشار بیشتری نسبت به سایر سویه‌ها دارد، اذعان کرد: علاوه بر تکمیل فرایند واکسیناسیون، همچنان رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، رعایت دستور العمل‌های بهداشتی و خودداری از حضور در اجتماعات و مراکز پر تجمع توصیه می‌شود.

گفتنی است تاکنون ۷۹ درصد از  جمعیت استان نوبت اول، ۶۳ درصد نوبت دوم و بیش از ۵۴ هزار نفر نیز دُز سوم واکسن را دریافت نموده‌اند.

۹۴ درصد دانش آموزان، ۸۳ درصد نوجوانان، ۶۳ درصد مادران باردار نوبت اول، ۷۳ درصد دانش آموزان، ۷۳ درصد نوجوانان و ۳۳ درصد مادران باردار نیز در کردستان نوبت دوم واکسن را دریافت نموده‌اند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا فرزین جامعه مرگ واکسیناسیون وزارت بهداشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی پوشش ویروس کردستان تزریق د ز سوم واکسن افراد بالای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۶۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲۵ موردتقلب در آزمون سراسری نوبت اول

 عبدالرسول پورعباس، امروز در حاشیه مراسم نکوداشت استاد نمونه کشوری در جمع  خبرنگاران در مورد نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در اردیبهشت گفت: کنکور ۱۴۰۳ ماه یکی از ایمن ترین آزمون های سراسری بود و با صحت کامل برگزار شد واقعا مردم خیلی خوب با سازمان سنجش همراهی کردند و فریب بازی شبکه های زیرزمینی را که داوطلبان را اغفال می کنند نخوردند. 

وی ادامه داد: در مجموع ۲۵ مورد تقلب در ابتدای جلسه آزمون روز پنجشنبه صبح (۶ اردیبهشت) شناسایی شد که داوطلبان تلاش کرده بودند  دستگاه‌های الکترونیکی با خود داخل جلسه ببرند و در لحظه شناسایی شدند. 

پورعباس گقت: این دستگاه‌ها در حد دستگاه‌های جاسوسی و پیچیده بود‌‌ ولی تلاش‌های ما در مسیر اعمال امنیت به ثمر نشست. این افراد به نیروی پلیس امنیت تحویل داده شدند. 

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بدون اشاره به اینکه این داوطلبان از کدام شهرستان‌ها یا استان ها بودند یا جنسیت داوطلبان متقلب چه بوده، گفت: این افراد به هیات‌های بدوی و هیات های تجدید نظر  ارجاع می‌شوند و  معمولا برای این داوطلبان محرومیت کمتر از ۵ سال نداریم. 

وی گفت: آزمون فقط صبح روز پنجشنبه برای شهرستان‌ها دوباره برگزار می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کشف ۲۵ مورد تقلب در آزمون سراسری نوبت اول
  • کشف ۲۵ موردتقلب در آزمون سراسری نوبت اول
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور