Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-07@07:44:04 GMT

پرایمرهای نانویی ضدخوردگی تجاری سازی شد

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۶۶۸۳۸

پرایمرهای نانویی ضدخوردگی تجاری سازی شد

شرکت اپلاید گرافن متریالز (Applied Graphene Materials)، تولیدکننده سوسپانسیون‌های حاوی نانوپلاکت گرافنی، مجموعه‌ای از پرایمرهای ضدخوردگی خود را عرضه می‌کند.

این شرکت به‌تازگی از طیف وسیعی از پرایمرهای صنعتی ضد خوردگی که بر اساس فناوری Genable به خوبی تثبیت شده، خبر داد.

نتایج بررسی‌ها نشان داده است که نانوپلاکت‌های گرافنی به‌عنوان یک افزودنی چندمنظوره، مانع مؤثری در برابر عوامل خارجی بوده و خاصیت ضدخوردگی در رنگ‌ها و پوشش‌ها ایجاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌دنبال نتایج به‌دست آمده از طریق تحقیقات و آزمایش‌های گسترده داخلی، این شرکت دو نمونه اولیه سیستم رنگ با استفاده از محصولات گرافنی را توسعه داده است.

پرایمر Genable Epoxy یک محصول هیبریدی است که گرافن را با افزودنی فسفات روی ترکیب می‌کند تا کاربر نهایی را قادر سازد از هم‌افزایی ارائه شده توسط هر دو سیستم در کاربردهای استاندارد، مانند محیط‌های شهری و صنعتی بهره‌مند شود. پرایمر Genable CX یک سیستم هیبریدی با کارایی بالا است، اما این فرمولاسیون بر اساس شیمی گرافن و آلومینیوم انجام شده است و همچنین محافظت ضدخوردگی را برای محیط‌های سخت، مانند کاربردهای دریایی ارائه می‌کند.

در حالی که بسیاری از تولیدکنندگان همچنان به آزمایش گرافن در فرمول‌های خود ادامه می‌دهند، انتظار می‌رود استفاده از این پرایمرهای ساده و ایمن مبتنی بر اپوکسی به مشتریان شرکت اپلاید گرافن متریالز نیز اجازه دهد تا پذیرش گرافن را تسریع کنند.

به عنوان یک شرکت مبتکر پیشرو در فناوری گرافن، این شرکت از نزدیک با شرکای خود مانند آژانس محیط زیست بریتانیا (EA) همکاری می‌کند تا مزایای عملکرد رنگ‌ها و پوشش‌های مبتنی بر گرافن را در مقیاس وسیع‌تر نشان دهد. استفاده از سوسپانسیون‌های گرافن در سیستم‌های مبتنی بر آب مشکل‌ساز بوده‌اند، این سوسپانسیون‌ها باعث بی‌ثباتی پوشش می‌شدند یا نیاز به مقدار زیادی سورفکتانت داشتند. فناوری پیشرفته اپلاید گرافن متریالز امکان پراکندگی‌سازی آسان گرافن را در پوشش‌های اپوکسی پایه آب فراهم می‌کند و محافظت در برابر خوردگی را بهبود می‌بخشد. تحقیقات آن‌ها نشان‌دهنده پیشرفت مهمی در افزایش عملکرد ضدخوردگی پوشش‌های ضدآب حاوی گرافن Genable در کاربردهای صنعتی است.

به گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع رسانی فناوری نانو ایران، آدریان پاتس، مدیر اجرایی شرکت اپلاید گرافن متریالز گفت: «ما خوشحالیم که می‌توانیم این دو محصول پرایمر Genable را ارائه کنیم، که پیش‌بینی می‌کنیم این کار به تسریع بیشتر پذیرش فناوری نانوپلاکت‌های گرافن توسط مشتریان ما کمک کند.»

برچسب هاخوردگی گرافن

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: خوردگی گرافن آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو اپلاید گرافن متریالز پوشش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۶۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد