Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا شهرکی ثانوی روز پنجشنبه در حاشیه نشست مشترک مدیران‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ۱۰ استان کشور در مشهد، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عزم جدی دولت سیزدهم در خصوص نوسازی ناوگان جاده ای از ابتدای استقرار دولت با صدور ۱۰ فرمان راهبردی وزیر راه و شهرسازی به وضوح آشکار بود.

وی گفت: اگرچه این امر با توجه به تحریم های ظالمانه تحمیل شده به کشور، که موجب افزایش قیمت تمام شده ناوگان شد، شرایط را سخت کرد اما سازمان راهداری تمام توان خود را برای نوسازی ناوگان داخلی به کار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: در این راستا و از محل بند ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و بند "ت" ماده ۳۰ قانون احکام دائمی برنامه توسعه کشور، قرارداد نوسازی حدود ۱۹ هزار دستگاه از ناوگان باری و مسافری جاده ای منعقد شد.

شهرکی ادامه داد: این قرارداد به ارزش حدود ۳۴ هزار میلیارد تومان با شرکت های خودروساز داخلی منعقد شده و دارندگان ناوگان فرسوده می توانند از تسهیلات این طرح ها برای نوسازی ناوگان خود استفاده کنند.

وی گفت: از طرف دیگر بر مبنای بند "ث" ماده ۳۰ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، طرح واردات ناوگان خارجی با عمر کمتر از سه سال به ازای اسقاط ناوگان فرسوده در این بخش نیز در حال اجرا است.

شهرکی گفت: پیشنهاد نوسازی ۱۳۶ هزار دستگاه کامیون، ۲۲ هزار دستگاه اتوبوس و ۹ هزار دستگاه مینی بوس، با همکاری وزارتخانه های صمت و نفت، از محل ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید تهیه و در آینده نزدیک برای تصویب به شورای اقتصاد ارائه خواهد شد.

مدیران کل راهداری استانهای گیلان، مازندران، گلستان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، لرستان، بوشهر، سمنان و کهگیلویه و بویر احمد، روز پنجشنبه با هدف بررسی مسائل و مشکلات بخش حمل و نقل داخلی و بین المللی کالا و ایجاد یک وحدت رویه برای مدیریت دریافت عوارض حمل کالا در مشهد گردهم آمده اند.

۲۲۰ هزار کیلومتر آزادراه، بزرگراه، راه اصلی و روستایی کشور زیر پوشش خدمات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار دارد.

بیش از ۹۰ درصد جابه جایی کالا و مسافر در کشور در قالب فعالیت ۶۰۰ هزار راننده حرفه ای، ۴۰۰ هزار وسیله نقلیه و هفت هزار شرکت حمل و نقل صورت می گیرد.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مشهد وزارت نفت تولید داخلی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی طرح های ملی نوسازی صمت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مشهد وزارت نفت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مشهد وزارت نفت تولید داخلی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی طرح های ملی نوسازی صمت راهداری و حمل و نقل جاده ای سازمان راهداری هزار دستگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۷۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اهواز با اشاره به اینکه برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است گفت: ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید طی دو مرحله به رانندگان واگذار می‌شود.

امیر صفی‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان، اظهار کرد: در اهواز از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، کمتر از ۲۰۰ دستگاه تاکسی نوسازی شد، یکی از دلایل اصلی این مسئله، ارائه نشدن تسهیلات بانکی با سود کم به رانندگان تاکسی بود، با تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته طی ۱۸ ماه اخیر بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به رانندگان تاکسی پرداخت شد.

وی افزود: پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به ۱۳۶ دستگاه تاکسی حاصل همکاری مشترک شهرداری با کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی خوزستان و اجرایی شدن تفاهم‌نامه شهرداری اهواز با بانک ملی است، بیست‌وپنجم اردیبهشت ۷۵ دستگاه تاکسی به تاکسی‌داران تحویل خواهد شد و ۶۱ دستگاه دیگر نیز تا پایان مرداد وارد ناوگان تاکسیرانی اهواز می‌شود.

مدیرعامل سازمان تاکسی‌رانی شهرداری اهواز تصریح کرد: از مجموع ۱۹۵۵ دستگاه تاکسی اهواز ۱۷۰۰ دستگاه فرسوده است که برای نوسازی مابقی تاکسی‌های فرسوده شهر اهواز، با توجه به مبلغ اعلام شده توسط شرکت ایران خودرو برای خرید خودروی تاکسی سورن پلاس (۴۸۶ میلیون تومان)، نیازمند تأمین حداقل ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه هستیم.

صفی‌خانی ادامه داد: صنایع زیادی در اهواز مستقر است و اگر هر صنعت تنها ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه کمک کند، به راحتی می‌توانیم در سال جاری تمام ناوگان تاکسیرانی اهواز را نوسازی کنیم.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت حمل‌ونقل عمومی و در راستای بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان، ضرورت دارد صنایع در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی همکاری کنند تا نوسازی تاکسی‌ها انجام شود.

کد خبر 747400

دیگر خبرها

  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • ۷۰ نقطه حادثه در مسیرهای اربعینی ایمن سازی شدند
  • بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است
  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • بهره‌مندی ۹۸ درصد جمعیت روستا‌های بوشهر از راه آسفالته
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است
  • حمل ۴۰ درصد از کالای استان یزد مربوط به مصالح معدنی است
  • ۲۹ درصد از ناوگان باری در جاده‌های استان بوشهر دارای اضافه بودند