Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ «علیرضا قاسمی فرزاد» روز پنجشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان با اشاره به اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی استان از ظرفیت‌های بودجه ۱۴۰۱ استفاده کنند، افزود:  عدالت‌محوری را بدون هیچ‌گونه تبعیضی در شهرستان‌های دهگانه استان دنبال می‌کنیم.

وی اضافه کرد: مدیران با همکاری و هدایت سازمان برنامه و بودجه استان، بودجه ۱۴۰۱ را بررسی و از بخش های مختلف آن، برای بهره مندی از اعتبارات ملی استفاده کنند و برای جذب بودجه و معرفی طرحها تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی فرزاد با بیان اینکه در تلاش هستیم تا با بررسی کامل بودجه ۱۴۰۱، حداکثر بهره‌برداری را از آن برای استان داشته باشیم تاکید کرد: ضرورت دارد تمرکز خود را فقط صرف اعتبارات استانی نکنیم بلکه، باید بخش‌های مختلف از جمله بندها و تبصره‌های بودجه را نیز در نظر بگیریم.  

استاندار همدان گفت: بودجه‌ تنظیم شده از سوی دولت سیزدهم، علاوه بر برنامه‌محور بودن، ویژگی‌ها و ظرفیت‌های بالایی دارد و منطبق بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر اساس ارتقای سطح سرمایه‌گذاری، اشتغال‌زایی، ساماندهی طرح‌های موازی، اصلاح نظام بانکی، بهبود فضای کسب و کار، آسیب‌شناسی اقتصاد، ریل‌گذاری جدید اقتصادی و عدالت محوری است.

قاسمی فرزاد ادامه داد: بدون هیچ تبعیضی موضوع تامین اعتبارات شهرستان‌های دهگانه استان را دنبال کرده و در راستای عدالت‌محوری توجه ویژه‌ای به مناطق محروم خواهد شد. 

استاندار همدان تصریح کرد: تخصیص اعتبارات به مناطق محروم به گونه ای است که مناطقی که محروم تر هستند بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند.

وی ایجاد صندوق پیشرفت و عدالت را یکی از امور ابتکاری و جدید در بودجه ۱۴۰۱ دولت سیزدهم دانست و خاطرنشان کرد: در بودجه ۱۴۰۱، علاوه بر تقویت تمرکززدایی، اختیاراتی نیز برای استانداران سراسر کشور در نظر گرفته شده است.

قاسمی فرزاد افزود: توسعه صادرات، افزایش پلکانی حقوق کارکنان، رتبه‌بندی معلمان و پاداش بازنشستگی کارمندان از جمله مواردی است که در لایحه بودجه ۱۴۰۱ مورد توجه قرار گرفته است. 

استاندار همدان تاکید کرد: در لایجه بودجه ۱۴۰۱ برای رتبه‌بندی معلمان ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار، پیش‌بینی شده است که نگرانی و دغدغه های حقوقی فرهنگیان و بازنشستگان را بر طرف می کند.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه توجه به افراد زیر پوشش نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی در لایحه بودجه دولت سیزدهم لحاظ شده است افزود: ایجاد صندوق عدالت و پیشرفت در استان‌ها و تقویت اعتبارات استان ها در راستای تمرکز زدایی از دیگر ظرفیت های بودجه ۱۴۰۱ است.

شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان همدان، با حضور معاونان استاندار، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

برچسب‌ها لایحه بودجه استانداری همدان عدالت و توسعه علیرضا قاسمی فرزاد لایحه بودجه 1401

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لایحه بودجه استانداری همدان عدالت و توسعه لایحه بودجه استانداری همدان عدالت و توسعه علیرضا قاسمی فرزاد لایحه بودجه 1401 استاندار همدان عدالت محوری قاسمی فرزاد لایحه بودجه بودجه ۱۴۰۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۷۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، سکینه سادات پاد، ضمن اظهار امیدواری نسبت به تصویب این لایحه و احقاق حقوق پرستاران، گفت: مأموریت بنده این است که به سراغ طیف‌ها و مشاغل مختلف بروم و نسبت وزارتخانه‌ها و مشاغل با حقوق مردم را بررسی کنم و برای استیفای حقوق مخاطبان وزارتخانه‌ها تلاش کنم.

وی افزود: به همین دلیل در برنامه سفرهای استانی به بیمارستان‌ها نیز مراجعه و وضعیت آن‌ها را بررسی می‌کنم و ارتباطم با پرستاران در این سفرها، من را ترغیب کرد که بررسی بیشتری در خصوص وضعیت پرستاران داشته باشم.

پاد با بیان اینکه پرستاران نقش کلیدی در نظام سلامت دارند، ادامه داد: وسیع‌ترین و پرحجم‌ترین شغل را پرستاران دارند اما احساس می‌شود به نسبت این میزان اثرگذاری زیاد، ناترازی‌هایی وجود دارد. پرستاران حلقه میانی پزشکان با بیمار و بیمار با خانواده‌اش هستند اما این نقش اساسی آن طور که باید مورد توجه قرار نگرفته است‌.

دستیار ویژه رئیس جمهور با اشاره به فرمایش رهبری مبنی بر لزوم وجود پیوست عدالت در همه آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها، گفت: به نظر می‌رسد در برخی حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد و در جلسه‌ای که با وزیر بهداشت داشتیم به این جمع بندی رسیدیم که باید به سراغ تدوین یک لایحه کامل برای حقوق مادی و معنوی پرستاران برویم که این لایحه تدوین و تقدیم ریاست جمهوری شد.

پاد اضافه کرد: رئیس جمهور بلافاصله دستور دادند که باید تا زمان احقاق حقوق جامعه پرستاری این پیگیری‌ها ادامه یابد. در همین راستا نیز وزیر بهداشت در زمان بسیار کوتاهی دستورات مربوطه را صادر کردند و دکتر عبادی نیز بسیار مسئولانه به پیگیری و همکاری پرداختند.

وی با اشاره به نقش مهم پرستاران در تأمین سلامت مردم، خاطرنشان کرد: شغل پرستاری انسان‌ها را منظم و مسئولیت پذیرتر می‌کند و پرستاران گوهر نظام سلامت، الگوی مهربانی، دلسوزی، ایثارگری و صبوری هستند و به همین دلیل افتخار می‌کنم که بتوانم قدم کوچکی برای استیفای حقوق پرستاران بردارم.

‌پاد با بیان اینکه فقدان توانایی انجام کار تیمی گاهی باعث می‌شود اهداف حاصل نشوند، یادآور شد: کار تیمی پرستاران بسیار ارزشمند است. در تعریفی که سازمان جهانی بهداشت از پرستار دارد او را در عین داشتن شخصیت مستقل، همکار پزشکان نیز معرفی می‌کند. حقوق بسیاری از مردم در پرتوی این که شخصیت مستقل پرستار محقق شود، تأمین می‌شود.

وی افزود: اگر به این نکات توجه نشود تا سال ۲۰۳۵ رقم کمبود پرستار در دنیا به ۹ میلیون نفر می‌رسد و اگر گام‌های خود را سریع‌تر نکنیم با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد.

دستیار رئیس جمهور در زمینه پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی با هشدار نسبت به اینکه تمایل به مهاجرت بین پرستاران قائل توجه است، گفت: برخی پرستاران احساس می‌کنند عدالت در پرداخت در کشورهای دیگر بهتر است و این موضوع منجر به مهاجرت آن‌ها می‌شود. اما وقتی مساله و راهکار مشخص است، باید به حل آن مساله اقدام کرد و لایحه حقوق مادی و معنوی پرستاران نیز در همین راستا کمک کننده خواهد بود.

وی در پایان با اشاره به مجاهدت‌های پرستاران در ایام همه گیری کرونا بیان کرد: اولین شهدا در همه گیری کرونا از جامعه پرستاری بودند. در این همه گیری بیش از ۳۲۴ شهید پرستار داشته‌ایم و این موضوع ما را مصمم می‌کند که به احقاق حقوق پرستاران توجه بیشتری داشته باشیم.

کد خبر 6094475 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • عکس| فرزاد حسنی و امید حاجیلی در مافیای شبکه نمایش خانگی
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • مصرف برق همدان در بخش‌های مختلف انضباط یابد
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد
  • تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید نوژه+ تصویر