Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بانه، محمد دره‌وزمی پیش از ظهر امروز در جریان بازدید استاندار کردستان از منطقه ویژه اقتصادی بانه اظهار کرد: یکی از مزیت‌ها و ویژگی‌های اصلی این منطقه نزدیکی آن به مرز است.

وی تصریح کرد:‌ زحمات زیادی تا این لحظه برای منطقه ویژه صنعتی بانه کشیده شده است و توقف در این زمان اصلا جایز نیست اما ادامه روند نیاز به اعتبار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان عنوان کرد: در حال حاضر 30 هکتار شامل 83 قطعه در فاز یک منطقه ویژه اقتصادی بانه آماده‌سازی شده که تاکنون 19 قطعه آن واگذار شده است.

دره‌وزمی اضافه کرد: برای شروع فاز 2 و ایجاد سایر زیرساخت‌ها به ویژه ساختمان گمرک در منطقه ویژه اقتصادی، نیاز به اعتبار دارد، این زیرساخت‌ها همزمان با احداث واحدها باید ایجاد شود.

وی گفت: اگر واحدی به بهره‌برداری برسد و زیرساخت منطقه ویژه مانند گمرک فراهم نباشد، عملا از حیض انتفاع خارج است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان تامین اعتبارات مورد نیاز برای ایجاد زیرساخت‌های از دو محل منابع استانی و به ویژه ملی را خواستار شد و گفت: قول‌های مساعدی در سطح ملی داده‌اند که نیاز به پیگیری جدی دارد.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: کردستان گمرک صنعت بانه منطقه ویژه اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بنابر آمار‌های اعلامی قبل از سیاست افزایش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری، بخشی از مرغ مورد نیاز از طریق واردات تامین می‌شد و به رغم آنکه تا چندماه پیش واردکننده مرغ از ترکیه بودیم، اما از اسفندماه به صادرکننده این محصول پروتئینی تبدیل شدیم.

با توجه به پتانسیل صنعت مرغداری، امکان تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد، درحالیکه به رغم افزایش سرانه مصرف مرغ ناشی از نوسانات قیمت گوشت قرمز حداکثر ۲ میلیون تن مرغ مورد نیاز است که این امر بدان معناست که به شرط تامین زیرساخت‌های لازم و حذف قیمت گذاری دستوری، امکان صادرات حداقل یک میلیون تن مرغ به بازار‌های هدف وجود دارد که با احتساب نرخ ۲.۲ تا ۲.۳ دلار هرکیلو مرغ صادراتی، ارزآوری قابل توجهی نصیب کشور می‌شود.

طبق آمار‌های اعلامی در آذرماه ۱۴۱ میلیون قطعه، دی ماه ۱۵۲ میلیون قطعه، بهمن بیش از ۱۵۱ میلیون و اسفند ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که با عرضه مرغ‌های جوجه ریزی بهمن ماه در ایام نوروز و ماه رمضان نیاز است که مازاد تولید از سطح بازار جمع آوری شود تا مرغداران متحمل زیان نشوند.

بنابر اذعان مسئولان صادرات مرغ بعداز سال‌ها به عراق انجام شد، این درحالی است که تا ۸ ماه گذشته واردکننده مرغ بودیم؛ لذا اگر مجموع ظرفیت نصب شده ۳ میلیون تن مرغ در کشور بکار گرفته شود، میزان صادرات بیش از پیش افزایش خواهد یافت، هرچه ارزآوری در این بخش بیشتر شود به فعال شدن این ظرفیت‌ها و افزایش تولید کمک می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ضعف شدید پیشاهنگی کرج در زیرساخت‌های شهری
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • افزایش ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد
  • ابتکار عمل یزدی‌ها برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری تقدیر شد
  • جشن روز کارگر در بوشهر برگزار شد
  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • آماده سازی اراضی طرح نهضت ملی مسکن در رفسنجان
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد