Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@12:32:28 GMT

«سریلانکا ۲۶ درصد چای کشور را تامین می‌کند»

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۶۸۲۱۴

«سریلانکا ۲۶ درصد چای کشور را تامین می‌کند»

مدیر اجرایی سندیکای چای گفت: سریلانکا بعد از هند دومین کشور تامین کننده چای ایران بوده و درجه کیفی چای این کشور به مانند چای داخلی متفاوت است.

به گزارش ایلنا، صادق حسنی در پاسخ به این پرسش که در خبر‌ها آمده است سریلانکا در ازای پول نفت به ایران چای می‌دهد آیا این کشور می‌تواند نیاز ما را در این زمینه تامین کند؟ گفت: کشور‌های هند، سریلانکا و امارات متحده عربی، حدود ۹۰ درصد از چای مورد نیاز کشور را تامین می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید به این نکته اشاره کنم که امارات متحده عربی یک باغ چای ندارد، اما جز اصلی‌ترین تامین‌کنندگان چای در کشور است.

به گفته این فعال اقتصادی، امارات متحده عربی چای را از هند و سریلانکا خریداری سپس آن را بسته‌بندی می‌کند.

وی کیفیت چای تولید شده در سریلانکا را متفاوت عنوان کرد و افزود: این کشور جزو ۵ کشور برتر تولیدکننده چای در دنیا است و چای با درجه‌های مختلف از این کشور وارد ایران می‌شود.

حسنی با اشاره به میزان واردات چای در ۸ ماه سال ۱۴۰۰، گفت: ۴۴ میلیون و ۵۵۴ هزار کیلو چای به ارزش ۲۲۷ میلیون و ۹۷۷ هزار دلار چای وارد کشور شد. ارزش هر کیلو چای وارداتی برای ما حدود ۱۳۸ هزار تومان تمام شد.

مدیر اجرایی سندیکای چای با اشاره به ۱۰ کشور واردکننده چای، تصریح کرد: چایکاران ایرانی در مجموع ۲۵ تا ۳۰ درصد چای مصرفی کشور را تامین می‌کند. حجم قابل توجهی از چای ایرانی صادر می‌شود که اگر روند صادرات متوقف شود باز هم برای تامین ۷۰ درصد از نیاز کشور نیازمند واردات چای از کشور‌های هند، سریلانکا، امارات متحده عربی، کنیا، ترکیه، چین، ویتنام، عراق، آلمان، افغانستان هستیم.

بنا به اظهارات حسنی، بیشترین میزان واردات از گمرکات منطقه ویژه بوشهر و بندر شهید رجایی صورت گرفته است.

وی در ادامه پیرامون میزان واردات چای از هند و سریلانکا، گفت: در سال جاری حدود ۱۸۹۲۸ تن چای از هند به مبلغ ۸۹.۶۵ میلیون دلار وارد کردیم این میزان واردات ۴۲ درصد از نیاز داخلی را تامین می‌کند. همچنین از سریلانکا ۱۱۵۹۸ تن به مبلغ ۶۷.۸۶ میلیون دلار وارد کردیم. این کشور ۲۶ درصد از نیاز بازار داخلی ما را تامین می‌کند.

این فعال اقتصادی با اشاره به میزان صادرات در ۸ ماهه نخست سال، گفت: حدود ۱۷ میلیون و ۲۵۹ کیلو گرم چای به مبلغ ۱۷۱۰۲۵۶ دلار معادل ۳ میلیارد تومان صادر کردیم. متوسط مبلغ یک کیلوگرم چای صادراتی ۲۲۵۵۶ تومان معادل ۰.۹۹ دلار بوده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: چای ایرانی به ۲۶ کشور از جمله هند، روسیه، کنیا، ترکیه، بلژیک، لبنان و قزاقستان صادر می‌شود. چای ایرانی به هند نیز می‌رود در صورتی که ما حجم قابل توجهی چای از این کشور وارد می‌کنیم. ما به سه کشور روسیه، قزاقستان، قرقیزستان ۲ میلیون تن چای صادر کردیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: چای ایرانی سریلانکا تهاتر نفت با کالا امارات متحده عربی میزان واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۸۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: پروژه آبرسانی به بستک نیاز آبی چهار شهر و ۳۷ روستا را تامین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود. این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

 آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم امروز ۸ اردیبهشت با حضور ذوالفقار مهدی‌زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور- و عبدالحمید حمزه پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان- بررسی شد.

 در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تاثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین‌کن چارک به شهرستان بستک و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تامین آب شهرهای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی‌زاده با اشاره به پروژه آبرسانی به بستک اظهار کرد: نیاز آبی شهرستان بستک از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تامین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین‌کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: امیدواریم این پروژه به سرعت تکمیل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مهدی‌زاده در ادامه در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر را مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاهِ در حال احداث کهورستان را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه‌پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، پنج باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش‌بینی شده است.

وی افزود: برای تامین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین‌کن با ظرفیت ۸۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان و تصریح کرد: با تکمیل این آب شیرین‌کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک به وقوع خواهد پیوست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • واردات چای از کشور سریلانکا
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • درخشان: سریلانکا می‌تواند شریک سیاسی خوبی برای ایران باشد
  • بهترین سواحل سریلانکا که باید ببینید
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی، در توسعه سریلانکا مشارکت کند