Web Analytics Made Easy - Statcounter

میثم غلامی مستندساز، در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به چالش‌های مستندسازی در حوزه‌های ارزشی و انقلابی گفت: یکی از عمده‌ترین چالش‌هایی که در زمینه ساخت مستند در حوزه‌های ارزشی و انقلابی وجود دارد، موضوع تأمین نشدن منابع مالی است؛ این امر کارگردانان را نسبت به ساخت کار در این زمینه بی‌انگیزه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی افزود: موضوع بعدی اعتماد نداشتن موسسات فرهنگی فعال این جریان به افراد و گروه‌های تازه کار است؛ موسساتی که در این جریان و در این حوزه‌ها فعالیت می‌کنند تنها افرادی که اطرافشان هستند را قبول دارند و به افراد تازه کار کمتر اعتماد می‌کنند. این موضوع کار را برای کسانی که به تازگی می‌خواهند وارد عرصه مستندسازی ارزشی و انقلابی شوند، سخت کرده است.

او با انتقاد از برخی مسئولان رسانه‌ای ادامه داد: دسترسی سخت به منابع و آرشیو‌ها یکی دیگر از معضلاتی است که مستندسازان با آن مواجه هستند. سازمان‌ها و ارگان‌های ذیربط به قدری برای دسترسی به آرشیو‌ها و اسناد، افراد را معطل می‌کنند که دیده شده مستندساز نسبت به تولید اثر خود سرد شده و آن را رها کرده است؛ چون نتوانسته به منابع مدنظر خود دست پیدا کند.

این کارگردان تصریح کرد: یکی از عجیب‌ترین مشکلاتی که در طول چندین پروژه با آن مواجه بودم، ترساندن مصاحبه شوندگان یا سوژه‌های مصاحبه از حضور در یک مستند بود. متاسفانه بار‌ها شاهد بودم از طرف نهاد‌ها و ارگان‌های مختلف با عوامل مستند یا سوژه‌های آن تماس گرفته می‌شد و با روش‌هایی مانند تهدید، آن‌ها را از حضور مقابل دوربین و حرف زدن منع می‌کردند.

غلامی در پایان گفت: مجموع این اقدامات که البته مهمترین آن‌ها تامین نشدن منابع مالی است، موجب سخت شدن فعالیت‌های مستندسازی برای فعالان عرصه انقلاب و جریان ارزشی شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مستندسازی چالش مستندسازی مستند ارزشی و انقلابی حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۸۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن موسوی عصر سه شنبه در دیدار با سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران اظهار کرد: با توجه به گرمسیری بودن این شهرستان مرزی، باید کاشت نهال متناسب با آب و هوای آن مورد تاکید جدی قرار گیرد.

وی گفت: یکی از طرح‌های خوبی که در این دولت مردمی آغاز شده، پویش کاشت یک میلیارد درخت بود که این طرح که از فرمایشات مقام معظم رهبری نیز است لذا برای تحقیق این مهم باید به صورت عملیاتی در دستور کار منابع طبیعی قرار بگیرد.

وی به جذب اعتبارات در حوزه های مختلف منابع طبیعی با توجه به وسعت شهرستان اشاره کرد و بیان کرد: ایجاد سازه های آبخیزداری و پخش سیلاب و از همه مهمتر کاشت نهال در عرصه های بیابانی و کانون های گرد و غبار از موضوعات مهمی است که باید به آن توجه قرار بگیرد هرچند در سالهای گذشته نیز اقدامات خوبی در حوزه های یاد شده صورت گرفته است.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران گفت: حفاظت و حراست از عرصه های ملی از موضوعات مهم و سازمانی است که همواره مورد توجه همکاران ما در منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بوده است.

جلیل فرهادی تصریح کرد: شهرستان دهلران دارای یک نهالستان گرمسیری و ۲ نهالستان سردسیری است ودر راستای برنامه دولت مبنی بر کاشت یک میلیار درخت و توجه و تحقق به منویات مقام معظم رهبری پویش‌های مختلف کاشت درخت با حضور مسئولان، سازمان‌های مردم نهاد و اقشار مختلف مردم در سطح شهرستان اجرا کرده است.

وی با اشاره به اینکه دهلران از مناطق سیل خیز است، افزود: با توجه به مطالعات حوزه‌های آبخیز و آبریز بخش‌های موسیان، مرکزی، میمه و زرین آباد و دشت‌های برتش، بیات در بالادست اراضی کشاورزی، اقدامات مهم و موثری در ایجاد سازه‌های خاکی انجام شده و کار های آبخیزداری در شهرستان همچنان تداوم دارد.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران گفت: باتوجه به فرارسیدن فصل گرما در شهرستان و برداشت محصولات کشاورزی منابع طبیعی شهرستان برای جلوگیری از حریق های احتمالی تیم های واکنش سریع تشکیل داده است.

فرهادی ادامه داد: باتوجه به اینکه وسعت شهرستان دهلران زیاد است انتظار می رود همه دستگاه های دولتی و غیر دولتی، دهیاران و شورا ها و اقشار مختلف مردم به عنوان همیار طبیعت کارکنان منابع طبیعی را یاری کنند.

کد خبر 6093778

دیگر خبرها

  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • کارکرد انتقادی و راهبری فیلم های مستند کمرنگ شده است
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • موافقت مجلس با جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳
  • جدول منابع و مصارف «حوزه انرژی» به تصویب رسید