Web Analytics Made Easy - Statcounter

بلژیک در حال عبور از موج چهارم عفونت‌های کرونا است و خود را برای شروع موج پنجم کووید 19 با احتمال شیوع سویه اومیکرون آماده می کند. این در حالیست که کادر درمان بلژیک از فرسودگی بیش از حد خود در این دوران می‌گویند.

خبرگزاری فرانسه با اشاره به شیوع احتمالی و زودهنگام کادر درمان بلژیک  به فشار زیاد و خستگی کادر درمان بلژیک در یک بیمارستن در شهر لیژ نشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش عصرایران، "مارسیال مونن" رئیس بخش بیماری های عفونی بیمارستان دولتی شهر لیژ بلژیک می‌گوید که پزشکان و پرستان بیمارستان از "خستگی مفرط" رنج می‌برند.

او گفت که حدود 70 بیمار کووید در بخش او بستری هستند و 14 نفر از این بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه نگه داری می‌شوند. وی افزود: این افراد باعث "اشباع دائمی" ظرفیت بیمارستان شده اند.

مدیر بخش بیماری های عفونی یمارستان لیژ گفت که یک بیمار مبتلا به نوع شدید کووید 19 می‌تواند به مدت 4 هفته یک تخت در بخش مراقبت‌های ویژه را پر کند که به شکل قابل توجهی بیشتر از میانگین 3 روزه برای بستری شدن در این بخش بیمارستان است.

اعضای کادر درمان در بیمارستان شهر لیژ/ عکس: خبرگزاری فرانسه

برای این متخصص 50 ساله این روند بی رحمانه است. او در این باره گفت: در حالیکه که 15 بیمار کووید را برای یک ماه در بخش مراقبت‌های ویژه معالجه می‌کنید مانع  دسترسی 100 تا 150 نفر دیگر به امکانات این بخش خواهید شد.

وی افزود: از طرفی نیروهای کمکی موقت برای پوشش غیبت پرستاران به دلیل بیماری یا فرسودگی شغلی وجود نخواهد داشت.

مونن گفت: "آنها که هنوز کار می‌کنند خسته اند. فرسودگی آنها بسیار بسیار شدید است".

این پزشک افزود: اکثریت قریب به اتفاق بیماران بستری شده در بیمارستان افراد واکسینه نشده هستند".

او گفت: نهایتا ما با همه یکسان برخورد می‌کنیم... اما دیدن وضعیت فعلی در 15 درصد جمعیت بسیار دشوار است. (نسبت افراد واکسینه نشده در منطقه والون که از سوی بیمارستان ها درمان می‌شوند).

مونن با اشاره به پرستاران واکسینه نشده که دولت بلژیک برای آنها دستور تزریق اجباری صادر کرده گفت: تنها "افراد کمی" برای کار در بیمارستان باقی مانده اند.

کارکنان بیمارستان شهر لیژ بلژیک در فکر استراحت کوتاهی در روزهای سال نو در کنار دوستان و خانواده زیر سایه شیوع سویه  اومیکرون کرونا هستند.

دولت بلژیک در روز گذشته از تعطیلی سالن‌های کنسرت، سینما و سایر مکان‌های تفریحی برای مقابله با شیوع اومیکرون خبر داد. 

شمار مبتلایان به کرونا در شهر لیژ بلژیک در طول دو هفته گذشته یک سوم کاهش یافته است

"الکساندر دی کرو" نخست وزیر بلژیک در کنفرانس رسانه‌ای خود گفت که عفونت‌های کووید به طور کلی نسبت به سه هفته قبل 60 درصد کاهش یافته است اما سه مورد از هر 10 نتیجه آزمایش، سویه اومیکرون را نشان ‌می‌دهند.

وی افزود: ابهامات زیادی در باره اومیکرون وجود دارد اما باید بیشتر از همیشه مراقب بود.

چندین ویروس شناس و اپیدمی‌لوژیست در بلژیک می گویند انتظار دارند موج پنجم کووید طی چند روز پس از موج چهارم ایجاد شود و زمان زیادی به شکل گیری آن نمانده ست.

این کشور 11.5 میلیون نفری که بین فرانسه، هلند، لوکزامبورگ و آلمان قرار گرفته، از جان باختن حدود 28 هزار نفر در طول شیوع همه‌گیری کرونا خبر داده است.

چندین ویروس شناس و اپیدمی‌لوژیست در بلژیک می گویند انتظار دارند موج پنجم کووید طی چند روز پس از موج چهارم ایجاد شود و زمان زیادی به شکل گیری آن نمانده ست/ عکس: خبرگزاری فرانسه

مقامات بلژیک در هفته گذشته از ابتلای 8300 نفر به کرونا خبر دادند که حدود یک سوم در مقایسه با هفته قبل آن کاهش نشان می دهد.

براساس آمار 8 آزمایشگاه توالی یاب ژنتیک اینک بیش از 27 درصد مبتلایان جدید کرونایی اومیکرونی هستند.

انتظار می‌رود اومیکرون در چند روز آینده به سویه غالب تبدیل شود. این اتفاق قبلا در کشورهای دیگر مانند آمریکا، دانمارک و بریتانیا افتاده است.

اومیکرون در حال حاضر بسیار مسری تر از دلتا شناخته شده و به تنهایی می‌تواند خبر بدی برای ظرفیت بیمارستان و کادر درمان باشد.

یکی از اعضای کادر درمان در بیمارستان شهر لیژ در حال رسیدگی به بیمار کرونایی/ عکس: خبرگزاری فرانسه

مونن می‌گوید که همچنان تلاش می‌کند تا مطمئن شود همه کادر درمانش از  تعطیلات کریسمس سال جاری استفاده کنند.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خبرگزاری فرانسه کادر درمان شهر لیژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۸۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگارسلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی موسی‌خانی فوق تخصص آنکولوژی کودکان در نشست خبری کنگره دوسالانه بین‌المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» با بیان اینکه ۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرند، گفت:شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد که در محک به این موضوع توجه خاصی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید حاضر در محک هیئت علمی‌های با سابقه دانشگاه هستند، گفت: در این بیمارستان پلن‌های درمانی خاصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه درصد درمان کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های توسعه یافته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است، گفت: در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، ما در محک تلاش می‌کنیم که این فاصله کاهش پیدا کند.
 
دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک نیز در این نشست تصریح کرد: کنگره کودکان ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد، این موضوع در کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه  بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

میترا قالیبان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان بیان کرد:هدف اول این کنگره این است که بگوییم که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحوه برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.


این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

روزسرخ جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها  کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودک سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند؛ ضمن اینکه از ابتدا تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است، گفت: حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود:مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک برای نخستین بار در دنیا
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد