Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@15:52:46 GMT

خط تولید کاتد مس در سونگون در حال احداث است

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۶۹۵۸۴

خط تولید کاتد مس در سونگون در حال احداث است

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت حفظ منابع طبیعی و محیط زیست بر توسعه مس سونگون به عنوان محور توسعه استان و عامل ایجاد اشتغال پایدار در منطقه تاکید کرد و گفت: احداث خط تولید کاتد مس در سونگون یک تحول صنعت مس در استان است.

غلامعلی راستی در دیدار با مدیر مجتمع مس سونگون، ضمن آرزوی توفیق برای  مدیر جدید مس سونگون در این مسئولیت، با بیان این‌که توسعه معادن و صنایع معدنی جزو مهمترین برنامه های محوری وزارت و سازمان صمت در استان است، اظهار کرد: آذربایجان شرقی رتبه اول ذخایر معدنی کشور را به خود اختصاص داده و وجود مس سونگون موهبتی بزرگ برای توسعه هر چه بیشتر استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر تعامل و همراهی تمامی مسئولین ارشد استان و مدیران دستگاههای متولی در رابطه با امر توسعه معادن و صنایع معدنی همزمان با رعایت مسائل زیست محیطی و حفظ منابع طبیعی تاکید کرد و افزود: تلاش بیش از پیش در جهت توسعه مس سونگون و ایجاد واحدهای فرآوری در این مجموعه ضروری بوده و با جذب سرمایه و همچنین ورود تکنولوژی های نوین در استانداردهای جهانی این مهم دست یافتنی است.

وی از پیگیری مستمر امور مرتبط با محیط زیست و منابع طبیعی حوزه معدنی مس سونگون خبر داد و تصریح کرد: ایجاد واحدهای ذوب، تغلیظ و فرآوری در مجتمع مس سونگون موجب افزایش میزان اشتغال در استان شده و طبق برنامه ارائه شده، توسعه و تعمیق ساخت داخل و نهایتا عدم خروج ارز و جلوگیری از واردات جزو اصول احداث آن خواهد بود.

«جهانگیر رضوی»، مدیر مجتمع مس سونگون نیز در این دیدار ضمن آرزوی توفیق برای سرپرست سازمان صمت استان در ارتقای جایگاه صنعتی، معدنی و تجاری آذربایجان شرقی، گفت: با برگزاری مناقصه و انجام فرایندهای قانونی، عملیات اجرایی فاز 3 تغلیظ کنسانتره مس در معدن مس سونگون آغاز شده و مطالعات فاز 4 نیز در دست انجام است.

وی ادامه داد: با راه اندازی فاز سه، خوراک مورد نیاز تولید مس کاتد ۱۰۰ هزار تنی در سال در مس سونگون تضمین خواهد شد که قصد داریم با تمهیدات پیش بینی شده و پیشبرد برنامه های عملیاتی این میزان را به 200 هزار تن در سال در فازهای بعدی توسعه افزایش دهیم.

مدیر مجتمع مس سونگون با تاکید بر اهمیت توسعه معادن و صنایع معدنی در راستای ایجاد توسعه و اشتغال پایدار در استان، افزود: در کنار ایجاد واحدهای فرآوری، ذوب و تغلیظ، احداث زیرساخت‌های لازم نظیر راه آهن جهت سهولت در نقل و انتقال محصول نهایی و دسترسی امن و سریع به بازارهای جهانی بویژه از طریق مرزهای استانی بسیار ضروری است که نهادهای مسیول در این خصوص بایستی حداکثر مساعدت را بکار گیرند.

وی ادامه داد: با همراهی و هم‌افزایی تمامی دستگاه‌های مسئول و پیگیری مستمر مدیران ارشد استانی و براساس برنامه های دولت سیزدهم در زمینه ارتقای جایگاه معدنی کشور، در جهت تحقق این امر تلاش خواهیم کرد.

وی با اشاره به ضرورت بهره‌مندی از توانمندی‌های علمی و فنی جامعه دانشگاهی استان در بخش معادن و صنایع معدنی، گفت: استفاده از تکنولوژی‌های نوین در معادن و واحدهای فرآوری یک نیاز بوده و تعامل هرچه بیشتر نخبگان و جامعه توانمند دانشگاهی و صنعتی و معدنی استان دستیابی به این توان را تحقق خواهد بخشید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مس سونگون اشتغال معادن و صنایع معدنی مجتمع مس سونگون آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۹۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود

ایسنا/فارس در سفر استاندار فارس به شهرستان جویم، کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در شورای اداری شهرستان جویم که همزمان با سفر استاندار فارس برگزار شد، گفت: ناحیه صنعتی جویم در زمینی به مساحت ۳۲هکتار ایجاد می‌شود.

سیدمسعود عظیمی با بیان اینکه ایجاد ناحیه صنعتی جویم از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم در دستور کار شرکت شهرک‌های صنعتی فارس قرارگرفت و در دور دوم سفر ریاست جمهوری نیز مصوب شده است، افزود: در این مدت استعلامات اصلی این ناحیه صنعتی اخذ و ناحیه صنعتی جویم در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان نیز به تصویب رسید.

وی با تصریح اینکه تعادل و توازن‌بخشی در ایجاد و توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان از برنامه‌های راهبردی این شرکت است،  افزود: با توجه به اینکه شهرستان جویم از شهرستان‌های نوپای استان است، تمام تلاش خود را برای تسریع در راه‌اندازی ناحیه صنعتی به‌کار خواهیم بست.

عظیمی با بیان اینکه با راه‌اندازی ناحیه صنعتی جویم شاهد جذب سرمایه‌گذار، توسعه صنعتی و ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود، گفت: برای راه‌اندازی ناحیه صنعتی، تأمین زیرساخت‌ها نظیر آب، برق، گاز و جاده دسترسی از نیازهای اساسی است که بر اساس قانون باید توسط دستگاه‌های خدمات‌رسان تامین شود.

وی با یادآوری اینکه در راه‌اندازی این  ناحیه صنعتی باید همه دستگاه‌های اجرایی پای کار بیایند تا زیرساخت‌های آن به سرعت احداث شود، ادامه داد: با توجه به قرارگیری شهرستان جویم در محور ترانزیتی جنوب و موقعیت این ناحیه صنعتی در جوار این بزرگراه و همچنین ظرفیت‌های موجود در شهرستان بتوانیم شاهد تسریع در راه‌اندازی این ناحیه صنعتی و جذب سرمایه‌گذار باشیم.

به گزارش ایسنا، در جلسه شورای اداری شهرستان جویم که به ریاست استاندار فارس برگزار شد مقرر شد، اداره‌کل راه و شهرسازی لارستان حداکثر  ظرف مدت ۷ ماه نسبت به ایجاد مسیر دسترسی ناحیه صنعتی اقدام و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز  نسبت به اختصاص اعتبارات طرح اقدام کند.

همچنین مقرر شد دستگاه‌های اجرایی نسبت به تامین ۵ لیتر بر ثانیه آب به همراه خط انتقال، تخصیص ۷ مگاوات برق از پست و اجرای خط انتقال برق، تأمین ۵۰۰۰ متر مکعب بر ساعت گاز و اجرای خط فیبر نوری تا ورودی ناحیه صنعتی جویم و تحویل و تحول و انتقال سند اراضی  اقدامات لازم را انجام و به‌صورت هفتگی گزارش پیگیری اقدامات خود را به استانداری فارس اعلام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • ریه‌های محلات نفس تازه می‌کنند؟