Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@18:01:46 GMT

چگونه آلمان با مشکلات اقتصادی مقابله می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۷۰۰۷۶

چگونه آلمان با مشکلات اقتصادی مقابله می‌کند؟

همه‌گیری کووید-۱۹ چالش‌های میان‌مدت و بلندمدت جدیدی در آلمان به‌وجود آورده است که این موارد باید توسط سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی مورد توجه قرار گیرند. همچنین مشکلات موجود که در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری نیاز به اقدام دارند را نیز آشکار کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از یوروکالرت، آکادمی ملی علوم آلمان لئوپولدینا در بیانیه «پیامدهای اقتصادی همه‌گیری کووید-۱۹؛ تجزیه و تحلیل و اقدامات احتمالی» وضعیت فعلی سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی آلمان را تحلیل و اقداماتی که می‌توان برای مقابله با چالش‌های مطرح شده انجام داد را پیشنهاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان اقداماتی را در چهار حوزه توصیه کردند که شامل تغییرات ساختاری و پیش نیازهای رشد اقتصادی پایدار، نابرابری و توزیع، ظرفیت سازمان‌های دولتی در سطح ملی و بین‌المللی و پایداری دارایی‌های عمومی است.

این بیانیه نه تنها چالش‌های جدید را مورد بحث قرار می‌دهد بلکه چالش‌هایی که پیش از همه‌گیری کووید-۱۹ وجود داشتند و توسط آن تشدید شده‌اند را نیز مورد بحث قرار می‌دهد. این بیانیه بر اساس تحلیلی از وضعیت موجود، به راه‌های اقدام احتمالی برای سیاست‌گذاران در چهار حوزه اشاره می‌کند. علی‌رغم اینکه در حال حاضر، داده‌های تجربی دقیق در همه زمینه‌ها برای حمایت از توسعه گزینه‌های سیاست اقتصادی در دسترس نیست اما می‌توان به‌طور بالقوه برای بهبود اقدامات دولت تمهیداتی ارائه کرد. همچنین می‌توان گام‌هایی را برای حمایت از روند بهبود اقتصادی در راستای ملاحظات پایداری زیست‌محیطی و اجتماعی طراحی کرد.

پروفسور رجینا تی ریفاهن، سخنران کارگروه و معاون رئیس آکادمی علوم ملی آلمان می‌گوید: «در نهایت، همه‌گیری ممکن است فرصت‌هایی برای مدرن‌سازی مدیریت‌های دولتی ایجاد کند.»

اولین جنبه سیاست اقتصادی که در بیانیه به آن پرداخته شده راه‌هایی برای غلبه بر تاثیر میان‌مدت و بلندمدت همه‌گیری بر اقتصاد است که می‌توان از طریق شرایط اساسی و اقدامات هدفمند برای تسریع تغییرات ساختاری اقتصادی و تقویت پتانسیل رشد آینده اقتصاد به‌دست آورد.

پروفسور دکتر کریستوف ام. اشمیت، سخنران گروه کاری توضیح می‌دهد: «دیجیتالی شدن و تغییرات ساختاری سریع باید به‌عنوان عوامل اساسی در بهبود سطح بهره‌وری در سراسر اقتصاد در نظر گرفته شود نه به جای نوعی تهدید که باید از آن ترسید.»

دومین جنبه مورد توجه این گروه، اقداماتی برای مقابله با پیامدهای پیچیده میان‌مدت و بلندمدت همه‌گیری بر توزیع ثروت و تداوم نابرابری اجتماعی است. این پیشنهادات مربوط به آموزش و پیشرفت حرفه‌ای، ارتقای برابری جنسیتی و ساختار نظام رفاه اجتماعی است. این گروه پیشنهاد می‌کند که در صورت تعطیلی مدارس در آینده، درس‌های آنلاین اجباری باید هر روز ارائه شود و از کودکان و نوجوانان با زمینه‌های آسیب‌دیده اجتماعی حمایت بیشتری شود.

فصل سوم بیانیه به پتانسیل بهبود در ارتباط با ظرفیت دولت اختصاص دارد. آنان پیشنهاد کردند پس از سپری شدن بدترین بحران، یک کمیته مستقل غیرسیاسی تشکیل شود. این کمیته وظیفه شناسایی علل کاستی‌های احتمالی در واکنش دولت به بحران، در تمام سطوح فدرال تا سطح بین‌المللی و ارائه توصیه‌های اصلاحی را بر عهده خواهد داشت. برای مثال، بررسی می‌کند که جمع‌آوری سریع‌تر داده‌ها، پیشرفت‌های اجرایی، به‌ویژه مدرن‌سازی خدمات بهداشت عمومی و ارزیابی‌های یادگیری اجباری در بخش آموزش تا چه اندازه منجر به نتایج بهتر بحران می‌شود.

در نهایت، کارگروه چهارمین جنبه از سیاست اقتصادی که پس از همه‌گیری باید به آن پرداخته شود را ارائه کرد که شامل چگونگی تضمین و تقویت پایداری دارایی‌های عمومی در سطح ملی و اروپایی است تا در صورت بروز یک بحران بزرگ دیگر، حمایت‌های لازم صورت گیرد. این کارگروه در نظر گرفتن اصلاحات در مقررات بدهی ملی و اروپایی و فعالیت‌های سرمایه‌گذاری عمومی را توصیه می‌کند. در هر دو مورد، این تصمیمات سیاست اقتصادی باید تحت نظارت دقیق و ارزیابی انتقادی قرار گیرند همچنین باید تدابیر مناسب برای اطمینان از این‌که مقامات محلی در موقعیتی برای اقدام هستند، معرفی شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلمان رشد اقتصادي کووید 19 سیاست اقتصادی همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۰۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علی خاتمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه زنجان با بیان اینکه امروز در عرصه‌ای قرار داریم که باید بیش از پیش مراقب هجمه دشمنان به ویژه در حوزه فرهنگی باشیم، گفت: برای اینکه بتوانیم در این جنگ‌نرم به عنوان پیروز، از میدان سربلند خارج شویم، باید موضوع بصیرت‌افزایی را سرلوحه برنامه‌ها قرار دهیم. وی با بیان اینکه بصیرت‌افزایی این مهم را فراهم می‌کند که بتوانیم دوست را از دشمن تشخیص دهیم و این موضوع در شرایط کنونی از اهمیت زیادی برخوردار است، افزود: بی‌تردید اگر به واسطه بصیرت‌افزایی بتوانیم دوست را از دشمن تشخیص دهیم، در آن صورت قادر خواهیم بود موضوع‌گیری درست و بهنگامی در برابر هجمه دشمنان داشته باشیم. خطیب نماز جمعه زنجان با اشاره به اینکه دشمنان در شرایط کنونی با همه توان و ابزارهایی که در اختیار دارد، وارد جنگ فرهنگی با ایران شده است، اظهار کرد: بر همین اساس بود که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی طی سال‌های گذشته تاکید زیادی نسبت به افزایش بصیرت سیاسی داشتند؛ چرا که ایشان معتقد بودند که شناخت دشمن همواره در امور نتیجه‌بخش خواهد بود. امام جمعه زنجان با یادآوری اینکه دشمن امروز به جنگ فرهنگی روی آورده است، خاطرنشان کرد: دلیل این امر نیز آن است که در طول سال‌های گذشته همه برنامه‌های خود اعم از جنگ سرد و نیز تحریم‌های مختلف اقتصادی را به اجرا گذاشته و چون در رسیدن به اهداف شوم خود علیه ملت ایران ناکام مانده، روی به جنگ فرهنگ آورده است. آیت‌الله خاتمی در ادامه یکی از موضوعات مهم در شرایط کنونی جامعه را مبارزه جدی با مفاسد اقتصادی عنوان کرد و گفت: اهمیت مبارزه با مفاسد اقتصادی به حدی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۱۳۸۰ و در فرمان ۸ ماده‌ای مبارزه با فساد را به صورت جامع اعلام کردند که بی‌تردید اگر این قوانین به صورت کامل و دقیق اجرا شود، نتایج و برکات زیادی به دنبال خواهد داشت. وی از روز ۱۱ اردیبهشت‌ماه به عنوان روز جهانی کار و کارگر یاد کرد و با یادآوری اینکه مقام معظم رهبری مطالب جامعی را در هفته جاری و در جمع کثیری از کارگران کشور بیان کردند، افزود: به تعبیر رهبر انقلاب اسلامی، کارگران رزمندگان عرصه جهاد اقتصادی هستند، به همین خاطر ارتقای وضعیت زندگی کارگران به ارتقای وضعیت کشور منجر خواهد شد. کد خبر 6089078

دیگر خبرها

  • حمیدرضا عزیزی، پژوهشگر بنیاد علم و سیاست آلمان: ایران در حمله به اسرائیل به کشورهای منطقه هم هشدار داد، هم اطمینان خاطر/ تهران قواعد درگیری با تل آویو را بازتعریف کرد/ همسایگان عربی ایران به دنبال موازنه و مفاهمه با تهران خواهند بود/ توانمندی موشکی ایران
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است
  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بحران‌های اخیر نتیجه سیاست‌های سلطه‌طلبانه غرب بوده است
  • بسیاری از بحران‌های اخیر نتیجه سیاست‌های سلطه‌طلبانه غرب و ناتو بوده است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: بسیاری از بحران‌های اخیر نتیجه سیاست‌های سلطه‌طلبانه غرب و ناتو بوده است