Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز،حجت الاسلام مجتبی مصباح یزدی، فرزند زنده یاد، آیت الله مصباح، عصر پنجشنبه در مراسم بزرگداشت وی، گفت: مراسم بزرگداشت، گاه بخاطر بزرگداشت شخص است که هر مؤمن احترام و حق تکریم دارد و اینکه مرسوم است برای عزیزان مراسم چهلم و سالگرد برگزار می شود مطلوب و مورد سفارش دین است اما برخی افراد خصوصیاتی دارند که بزرگداشت آنها صرفاً تکریم یک فرد نیست بلکه بزرگداشت شخصیت، اندیشه‌ها و آثار آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: معمولاً مراسم بزرگداشت این افراد ازاین جهت گرفته می‌شود که از ویژگی‌های آنها که قابل الگوبرداری و درس گرفتن هستند، بهتر استفاده کنیم و اگر درباره علامه مصباح هم صحبتی می‌شود بهتراست بیشتر روی این ویژگی‌هایی که برای ما قابل استفاده است تمرکز کنیم.

فرزند مرحوم آیت الله مصباح با اشاره به شخصیت و کارنامه علمی علامه مصباح خاطرنشان کرد: مجموعه‌ای از دیدگاه‌های آیت الله مصباح تحت عنوان رهیافت‌ها و ره آوردها در علوم مختلف در چندجلد جمع آوری شده و برای علاقمندان قابل استفاده است مجموعه مقالات هم اخیراً تلخیص شده و در یک جلد بصورت فشرده و گزارش ارائه خواهد شد.

وی جامعیت نگاه علمی ایشان و توجه به نیاز روز و پیگیری علوم روز را از ویژگی‌های بارز علامه مصباح برشمرد و ابراز داشت: آیت الله مصباح همیشه تاکید داشت باید دقت کنیم که علم ما و چیزهایی که خواندیم به چه درد جامعه می‌خورد.

حجت الاسلام مصباح در ادامه به سیره پدر و خاطراتی از ساده زیستی و شاگرد پروری آیت الله پرداخت و ادامه داد: پرداختن به جنبه‌های علمی و مبارزاتی و اخلاص ایشان باعث شده بود خدابرکت به کارشان بدهد زمانی که در مدرسه حقانی تفسیر موضوعی قرآن داشت برای هر موضوع یک با قرآن را دوره می‌کرد و ایشان کتابخانه یا اتاق مطالعه جدا نداشتند همه کارهای علمی و تحقیقی شأن در کنار خانواده بود و تمرکز و دقت نظر عجیبی روی کار داشت و آثار و افکارشان برکت عجیبی داشت.

وی با اشاره به تواضع و ارادت قلبی عمیق آیت الله مصباح به مقام معظم رهبری اظهار داشت: جمله معرفی در این باب دارند و زیاد عنوان می‌کردند که هرچه بگردید مثل آقای خامنه ای پیدا نخواهید کرد همچنین توصیه دائمی ایشان به اخلاص و توسل به وجود اهل بیت زبانزد بود.

حجت الاسلام مصباح تاکید کرد: علامه می‌فرمودند کار برای غیر خدا هیچ فایده‌ای ندارد و همیشه وقتی کسی التماس دعا داشت دعا می‌کردند خدا توفیق بدهد که وظایف تان را بشناسید و با اخلاص انجام بدهید.

لازم به ذکر است که آیت الله محمد تقی مصباح یزدی بنیانگذار و رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری، عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و رىیس سابق شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت بودکه ۱۲ دی ماه سال ۹۹ در سن ۸۵ سالگی جان به جان آفرین تسلیم کرد.

انتهای پیام/ ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مراسم بزرگداشت آیت الله مصباح یزدی نگاه علمی به جامعه تفسیر موضوعی قرآن ساده زیستی علامه مصباح آیت الله مصباح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۱۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه محرمانه ساواک درباره عروس بزرگ امام(ره)

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، معصومه حائری یزدی که روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۸۶ سالگی درگذشت و پیکر ایشان روز هشتم اردیبهشت پس از تشییع در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) در بقعه شیخ فضل‌الله به خاک سپرده شد.

آنگونه که تسنیم روایت کرده، محل دفن ایشان از این جهت نمادین است که بقعه شیخ فضل‌الله نوری در سال‌های دور محل ملاقات امام خمینی(ره) و آیت‌الله شیخ مرتضی حائری یزدی بود که به جز همکاری در هیأت مصلحین حوزه، هر روز هنگام غروب آفتاب آنجا با هم گفت‌وگو می‌کردند.

ازدواج مصطفی و معصومه در سال ۱۳۳۳، پیوند دو خاندان خمینی و حائری یزدی بود؛ این زندگی مشترک پس از ده سال با تبعید حاج مصطفی خمینی همراه پدر، وارد مرحله تازه‌ای شد و تا زمان شهادت همسر در اول آبان ۱۳۵۶، معصومه حائری بارها برای دیدارش به نجف رفت و برگشت.

یکی از سندهایی که در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی وجود دارد (شماره پرونده ۳۹۲) ، موافقت اداره کل سوم ساواک با درخواست معصومه حائری برای صدور گذرنامه جهت مسافرت به عراق را نشان می‌دهد. طبق این اسناد، شهربانی کل کشور در نامه‌ای محرمانه از ریاست سازمان اطلاعات و امنیت کشور درباره تقاضای صدور پروانه خروج از کشور استعلام می‌گیرد:

«شهربانی کل کشور
تاریخ ۴۶/۶/۱۳
از شهربانی کل کشور (اداره اطلاعات)
به تیمسار ریاست سازمان اطلاعات و امنیت کشور
درباره معصومه حائری یزدی فرزند مرتضی شناسنامه ۶۹۲۳۵ قم متولد ۱۳۱۷

نامبرده بالا طی تسلیم شرحی اعلام نموده مدتی قبل برای دیدار بستگان خود از عراق به ایران مراجعت و جهت بازگشت به کشور مزبور به منظور ملحق شدن به همسرش حاج سیدمصطفی خمینی تقاضای صدور پروانه خروج نموده است. خواهشمند است دستور فرمائید نسبت به انجام درخواست مشارالیها نظریه اعلام دارند.

رئیس شهربانی کل کشور . سپهبد مبصر از طرف سرتیپ صمد پاکپور»

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901447

دیگر خبرها

  • نامه محرمانه ساواک درباره عروس بزرگ امام(ره)
  • دستور ساواک برای بازرسی از عروس امام (ره)+ سند
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • حمایت چهره نزدیک مصباح یزدی از گشت ارشاد و طرح نور
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • چهره متفاوت بازیگر نقش علی در آینه عبرت بعد از ۳۵ سال
  • گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در پیرانشهر
  • مراسم بزرگداشت مرحومه خانم معصومه حائری ویژه خانم ها/ 5شنبه، حسینیه شماره2 جماران
  • آیت‌الله مظاهری: روش مواجهه با جوانان، دهن‌کجی و رَمی به بی‌عقلی و بی‌دینی نیست
  • مناظره در باره نقش مردم در حکومت در دیدگاه های آیت الله مصباح یزدی و آیت الله مرتضی مطهری