Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@03:33:29 GMT

۵ درمان خانگی برای عفونت قارچی

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۷۲۱۹۶

۵ درمان خانگی برای عفونت قارچی

آفتاب‌‌نیوز :

این وضعیت می‌تواند برای رحم شما خطرناک باشد در ادامه به شما خواهیم گفت که چگونه ناراحتی ناشی از عفونت های قارچی را بهبود ببخشید.

ویتامین E

طبق مطالعه ای که در سال 2020 در مجله Microorganisms منتشر شد، ویتامین E به کاهش التهاب تولید شده توسط کاندیدا کمک می‌کند.علاوه بر این، ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن عمل می‌کند و به طور طبیعی در غذاهای مختلف مانند اسفناج، آجیل، ماهی و آووکادو وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروبیوتیک ها

پروبیوتیک ها می‌توانند در برابر قارچ کاندیدا موثر باشند.ماست را می‌توان یکی از پروبیوتیک‌های عالی دانست زیرا حاوی باکتری‌هایی مانند لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس است.این باکتری ها برای ایجاد یک محیط سالم در بدن ضروری هستند. طبق تحقیقات اخیر، مصرف این ماده غذایی باعث افزایش میکروبیوم روده و کاهش میزان قارچ در بدن می‌شود.

تغییرات در رژیم غذایی

درمان های خانگی برای درمان عفونت قارچی مهم هستند. این درمان‌ها شامل اعمال برخی تغییرات در رژیم غذایی هستند.بنابراین، کاهش مصرف محصولاتی چون قندهای ساده و غذاهای شیرین،شیر و مخمرها (برنج، ماکارونی، خمیر و آرد) به کاهش عفونت کمک می‌کند و در مقابل شما می‌توانید مصرف حبوبات، ماهی، گوشت و تخم مرغ را افزایش دهید.

لباس های نخی

انتخاب لباس زیر مناسب برای حفظ بهداشت مهم است. در واقع، لباس‌های ساخته شده از پارچه‌های طبیعی، مانند پنبه، کتان یا ابریشم برای شما مناسب است و در مقابل بافت های مصنوعی ، شما را در برابر برخی عفونت ها آسیب پذیرتر می‌کند.همچنین توصیه می‌شود لباس زیر خود را به صورت روزانه تعویض کنید تا افزایش گرما و تعریق در ناحیه تناسلی نتواند PH مخاط واژن را تغییر دهد.

شست وشو با آب ولرم

استفاده از شوینده‌های معطر واژینال می تواند تعادل اسیدی – بازی ناحیه واژن را تغییر دهد. به همین دلیل مهم است که از مصرف آن‌ها خودداری کنید.شست و شوی این ناحیه باید فقط با آب گرم و بدون صابون انجام شود . همچنین بسیار مهم است که منطقه را با یک حوله نخی و تمیز خشک کنید تا از عفونت در این ناحیه جلوگیری کنید.

منبع: روزنامه خراسان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: عفونت قارچی بیماری های زنانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۲۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید

این بیماری در پی تجمع مایع لنفی زیر ناخن که موجب می‌شود به رنگ زرد به نظر برسند، ایجاد می‌شود و می‌تواند نشانه اختلال در سیستم لنفاوی باشد. مبتلایان به این عارضه ممکن است به مرور زمان به بیماری‌های ریوی یا سیستم لنفاوی (مبارزه با عفونت) دچار شوند.

متاسفانه علت این عارضه معمولا ناشناخته است با این حال برخی از دلایل هم مطرح شده‌اند که در ادامه به آن ها اشاره می‌کنیم:

ژنتیک : اگر در خانواده شما کسی ناخن‌ زرد دارد، احتمال ابتلا به آن در شما هم بیشتر است.

انوع خاصی از سرطان: این عارضه در مواردی نادر با سرطان مغز استخوان (multiple myeloma)، سرطان ریه، سرطان پستان، سرطان کیسه صفرا، سرطان حنجره و لنفوم و برخی سرطان‌های دیگر همراه بوده است.

سندرم‌های نقص ایمنی: سندرم ناخن زرد در مواردی به دلیل کمبود ایمونوگلوبولین جی (IgG)، نوعی کمبود آنتی‌بادی که در آن بدن ایمونوگلوبین کافی تولید نمی‌کند و همچنین نقص ایمنی متغیر شایع (وضعیتی که با عفونت‌های مکرر مشخص می‌شود) ایجاد می‌شود.

بیماری‌های غده تیروئید:  سندرم ناخن زرد گاهی با بیماری هاشیموتو (تیروئید بزرگ‌شده و آسیب‌دیده)، کم‌کاری شدید تیروئید و تیروئید پرکار همراه است.

سندرم نفروتیک: سندرم ناخن زرد خیلی به‌ندرت ممکن است همراه با سندرم نفروتیک (زمانی که کلیه‌ها به‌درستی کار نمی‌کنند) نیز ظاهر شود.

به نوشته ایندیپندنت،‌ اختلالات لنفاوی، آرتریت روماتوئید و کمبود ویتامین E هم می‌تواند زرد شدن ناخن‌ها را به دنبال داشته باشند.

نشانه‌های سندرم ناخن زرد

اگرچه زرد شدن ناخن‌ها از نشانه‌های اولیه این سندرم است، علائم دیگری هم هستند که باید مراقب آن‌ها باشیم.

برخی از این علائم عبارتند از ناخن‌های زرد، ضخیم و منحنی، ناخن‌هایی که رشدشان متوقف شده است، ناخن‌هایی که از بستر زیرینشان جدا شده‌اند، عفونت در بافت نرم اطراف ناخن و از دست دادن کوتیکول (پوسته ناخن).

سندرم ناخن زرد معمولا به ‌عوارض ناشی از این بیماری بستگی دارد و متخصصان درمان‌ها را بر اساس آنچه برای بیمار مشکل ایجاد کرده است، ارایه می‌کند.

برخی از این روش‌های درمانی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک برای عفونت‌های تنفسی،‌ ویتامین E برای ناخن، کورتون (کورتیکواستروئید)‌ برای التهاب و جراحی، زمانی که پوشش ریه‌ها و حفره قفسه سینه پر از مایع می‌شود، هستند.

به گزارش وری‌ول‌هلت، در مجموع می‌توان گفت که سندرم ناخن زرد چیزی فراتر از زرد شدن ناخن‌ها است و می‌تواند سیستم تنفسی و غدد لنفاوی را درگیر ‌کند و در مواردی عامل آن ژنتیک یا بیماری‌های مزمن است و در صورت ابتلا به سندرم ناخن زرد، می‌توان از طریق روش‌های درمانی متمرکز بر رفع نشانه‌های این عارضه، آن را کنترل کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند