Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، جبار کوچکی نژاد نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی شامگاه پنجشنبه در دیدار با مجری اشتغال بنیاد برکت گیلان اظهار کرد: در شرایطی که  مشکلات اقتصادی در جامعه  سایه افکنده گره‌گشایی بنیاد برکت در حوزه اشتغال میتواند خود تسهیل امورات مردم در بخش اقتصاد و درآمدزایی خانوارهای روستایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به گستره مشکلات مردمان حاشیه شهر رشت بیان کرد: انتظار میرود نهادهای حمایتی و توسعه محور محوریت توجه و تمرکز خود را  بر این مناطق کمتر برخوردار معطوف کنند، چه‌بسا مشکلات در این مناطق بسیار بحرانی‌تر از مناطق روستایی باشد.

وی با تأکید بر حمایت از روستاها و فعال کردن آن‌ها در حوزه کسب‌وکار خرد تصریح کرد: در راستای فعال کردن مشاغل در حاشیه شهرها باید حمایت از زنان توانمند که قوام و محور خانواده بوده و موجب پایداری و پویندگی  می‌شوند صورت گیرد.

وی با بیان اینکه حمایت از زنان حاشیه شهر توسط بنیاد برکت  انجم شود، افزود: هر جا زنان فعال شدند و حضور داشتند، تولید و مولد بودن را در محصولات و تولیدات در بخش صنعت و تولیدات کشاورزی و صنایع‌دستی شاهد بودیم.

اشتغال‌زایی برای ۳۰۰ نفر در رشت توسط برکت

مجری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در استان گیلان نیز در این نشست با اشاره به رویکرد این بنیاد برای اشتغال‌زایی اظهار کرد: بنیاد برکت در مدل مبتنی بر  تسهیلگری به ایجاد مشاغل خرد و خانگی اجتماع‌محور با نظارت‌های مستمر، به دنبال توسعه روستاها و ایجاد درآمد پایدار مبتنی بر و توانمندی مناطق هدف است.

یاسر رمضان نژاد با بیان اینکه بنیاد برکت از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۰۷ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را در روستاهای بخش سنگر  راه‌اندازی کرده تصریح کرد: تلاش کردیم که مشاغل ایجادشده در روستاها با توجه به مزیت مناطق باشد که بر این اساس مشاغل استقراریافته بر حمایت و پرداخت تسهیلات کشاورزی، بوم‌گردی، مشاغلی همچون پرورش مرغ،  صنایع‌دستی، خدمات گردشگری، پرورش طیور،  مشاغل فنی و خدماتی و صنایع‌دستی از جمله بافت گلیم، رشتی دوزی و حصیربافی بنانهاده شده است.

وی با بیان اینکه طرح سحاب بنیاد برکت توانسته در حوزه مشاغل خانگی ۳۰۰ شغل در مناطق روستایی شهرستان رشت استقرار دهد، گفت: بالغ برهشت میلیارد تومان اعتبار تاکنون صرف ایجاد کسب‌وکارها شده که تا پایان سال این میزان افزایش پیدا میکند.

مجری اشتغال بنیاد برکت گیلان با اشاره به  اینکه به تمام روستاییان متقاضی اشتغال که دارای شرایط حداقلی بوده‌اند تسهیلات پرداخت کردیم، افزود: طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد علاوه بر ارتقای معیشت و سطح زندگی، رونق کسب‌وکار را با محوریت تسهیلگران با توجه به شرایط روستا دنبال کرده وبه  توان‌افزایی جامعه محلی با توجه به داشته‌ها ودانش وهنر بومی مردم کمک میکند.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: استان گیلان گیلان رشت بنیاد برکت اشتغال زایی بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۲۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله ربانی مهر صبح در اولین نشست هم اندیشی بانوان کارآفرین و کسب و کار پایدار بانوان گفت: بانوان همدان در حوزه خیاطی، قالیبافی، صنایع دستی ومشاغل خانگی جایگاه ویژه ای دارند و استقبال خوب بانوان از کسب و کارها در سال های اخیر در حوزه تولید و کارآفرینی امیدوارکننده است و باید سعی شود بانک اطلاعانی از بانوان کارآفرین همدان تشکیل دهیم تا بهتر بتوانیم در این حوزه فعالیت کنیم.

وی افزود: توسعه کسب و کار بانوان باعث توانمندسازی بانوان و رونق تولید خواهد شد و باید زمینه فعالیت بیشتر بانوان در حوزه کسب و کارها را فراهم کنیم.

ربانی مهر گفت: در اکثر روستاهای همدان شاهد فعالیت بانوان کارآفرین هستیم که هم پای مردان در حوزه اقتصادی فعال هستند و این فرصت بزرگی برای استفاده از ظرفیت بانوان است.

وی اضافه کرد: از امامزاده محسن تا انصارالامام و ابرو و قهاوند شاهد فعالیت بانوان در حوزه تولید هستیم و انتظار است رسانه ها در معرفی بانوان کمک کنند تا برای همه بانوان جامعه فرهنگ سازی شود و در حوزه اقتصادی ورود فعالی داشته باشند.

ربانی‌مهر افزود: تلاش جهت راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی و مشاغل خانگی بایددر اولویت برنامه ها قرارگیرد

کد خبر 6092294

دیگر خبرها

  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید