Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار هرمزگان با اشاره به پیشرفت فیزیکی کلی ۱۷ درصدی در بازسازی واحد‌های مسکونی خسارت دیده از زلزله اخیر استان، گفت: فعلاً برای تکمیل واحد‌های مسکونی اقدام نمی‌کنیم چراکه این نگرانی وجود دارد اگر ساخت منازل را تمام کنیم، مردم برای تشکیل و تکمیل پرونده و ساختار اجرایی متعاقب مصوبه دولت مراجعه نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا مدرس در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به آخرین وضعیت بازسازی واحد‌های مسکونی خسارت دیده در زلزله هرمزگان اظهار‌کرد: نقشه‌های اجرایی هزار و ۲۱ واحد مسکونی پیاده شده است و عملیات پی کنی ۶۱۵ واحد مسکونی دیگر نیز تکمیل شده است. 

وی با بیان اینکه کار فنداسیون ۲۶۰ واحد مسکونی پایان یافته است، افزود: اسکلت پیچ و مهره‌ای ۱۰۰ واحد مسکونی نیز نصب شده است همچنین ۲۶ واحد مسکونی اسکلت بندی شده و ۳ منزل مسکونی آماده بهره برداری شدند. 

معاون استانداری هرمزگان با اشاره به پیشرفت فیزیکی بازسازی واحد‌های مسکونی خسارت دیده در مناطق زلزله زده بندرعباس گفت: در این راستا دو نسبت مورد توجه است، نخست سازه‌های آسیب‌دیده در زلزله که گرید A بودند، خانه‌هایی که افراد در آن ساکن بودند و خانه‌هایشان دچار آسیب شد که پیشرفت فیزیکی آن‌ها ۳۸ درصد است اما پیشرفت فیزیکی به نسبت کل و با در نظر گرفتن گریدهای ‌A,B,C حدود ۱۷ درصد و پیشرفت مالی صفر است. 

مدرس با تاکید بر اینکه قرار بود تا پایان سال عمده منازل مسکونی به بهره برداری برسند، اظهار کرد: هنوز مصوبه دولت درباره کنش و واکنش مالی ابلاغ نشده است و تاکنون با منابع مالی استان که در اختیار داشتیم کار را پیش بردیم و همین امر منجر شده که از برنامه زمانبندی شده عقب بیفتیم.

وی با بیان اینکه عدم تامین اعتبار و فاصله‌ای که بین پیشرفت فیزیکی و مالی اتفاق افتاده باعث شد نتوانیم ساخت و ساز‌ها را بر اساس وعده‌هایمان پیش ببریم، افزود: بنا بود تا پایان سال ساخت ۲ تا ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی را به سرانجام برسانیم. 

مدرس اظهار کرد: طبق زمانبندی اولیه بنا بود در گام اول ۳۰۰ واحد مسکونی، در گام دوم ۶۰۰ واحد مسکونی و در گام بعدی هزار واحد مسکونی ساخته شود تا در پایان سال بتوانیم فرآیند بازسازی را به نحو مطلوب مدیریت کنیم اما عدم تعیین تکلیف وضعیت مصوبه دولت درباره نحوه مداخله که چقدر از اعتبارات وام و چه میزان بلاعوض است، باعث شد از برنامه‌هایمان عقب بمانیم.

وی با بیان اینکه در روند بازسازی واحد‌های مسکونی تغییر استراتژی دادیم، افزود: فعلاً برای تکمیل واحد‌های مسکونی در مناطق خسارت دیده از زلزله اقدام نمی‌کنیم چراکه این نگرانی وجود دارد اگر ساخت منازل را تمام کنیم، مردم برای تشکیل و تکمیل پرونده و ساختار اجرایی متعاقب مصوبه دولت مراجعه نکنند؛ این نگرانی بنیاد مسکن کشور است که آن را به استان هرمزگان ابلاغ کرده و دغدغه‌ای منطقی است.    بیشتر بخوانید: احداث ۳ هزار و ۱۰۶ واحد مسکونی و تعمیر هزار و ۶۰۰ منزل در مناطق زلزله‌زده بندرعباس   انتهای پیام/  برچسب ها: مدرس معاون استاندار هرمزگان زلزله واحدهای مسکونی بنیاد مسکن دولت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدرس معاون استاندار هرمزگان زلزله واحدهای مسکونی بنیاد مسکن دولت بازسازی واحد های مسکونی پیشرفت فیزیکی واحد مسکونی خسارت دیده مصوبه دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۲۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در اولین جلسه مدیریت بحران، که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: پیشگیری، آمادگی، بازسازی و باز توانی از مؤلفه‌های مهم مدیریت بحران هستند که روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با تأکید بر آمادگی لازم برای مقابله با هرگونه بحران، افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی جهان به هم ریخته، باید برای هر نوع حادثه‌ای در کشور از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر بحث مدیریت بحران، تاکید کرد: در حال خرید یک‌سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه حادثه‌ای ضروری داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع سیل‌های اخیر در بعضی استان‌های کشور، گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

نامی با بیان اینکه ۷ استان کشور در سال با بحث سیلاب مواجه است، اضافه کرد: باید در ساخت جاده‌ها، پل‌ها و ساخت‌وسازها توجه ویژه‌ای شود.

وی با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، تاکید کرد: با توجه به شعار سال به مشارکت مردم توجه ویژه‌ای خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تأکید بر تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه اضافه کرد: در نقشه دیجیتالی اقدامات مهندسی بارگذاری می‌شود که در این راستا از سوی استان و مدیریت بحران اعتبار آن تأمین شود.

نامی با اشاره به استفاده بخش صنعت از پساب‌های شهر کرمانشاه، اظهار کرد: امسال باید ۲۵۰ میلیون اصل درخت به ویژه مثمر کاشته شود چون توسعه فضای سبز اصول مهمی در دنیا برای ادامه زندگی و حیات است.

وی با اشاره به زلزله سرپل ذهاب و خسارات باقی‌مانده در اماکن عمومی، مساجد و ادارات، خاطرنشان کرد: بودجه باید به صورت مرحله به مرحله با دقت تا پایان بازسازی واقعی مدنظر باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان به مردم استفاده شود.

کد خبر 748433

دیگر خبرها

  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود