Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تاکید کرد: مسئله اصلی امروز شکل‌گیری یک بستر حکمرانی عمیق به نفع عدالت است تا همه فعالیت‌های ما معنا و مفهوم پیدا کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی خضریان در نشستی با جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف اظها کرد: عدالت یکی از عوامل بقا و اجزای هویت بخش انقلاب اسلامی است. پایبندی و تلاش برای اقامه این ارزش اصلی و اساسی جزو اولویت‌های حیاتی همه نیروهای انقلاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه حل مسائل امروز کشور در گرو حکمرانی عادلانه است، افزود: در نبود بستری برای حکمرانی عادلانه بسیاری از تلاش‌ها بی‌ارزش می شود. مسئله اصلی امروز شکل‌گیری یک بستر حکمرانی عمیق به نفع عدالت است تا همه فعالیت‌های ما معنا و مفهوم پیدا کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: حکمرانی عادلانه یعنی تقابل با یک سرمایه‌داری آدم‌خوار که جدا از شفافیت، کارآمدی و حتی مبارزه با فساد بستری دارد که آن هم محکم و بتنی شدن طبقه ثروتمند و قدرتمند است.

خضریان با اشاره به نقش کمیسیون اصل نودم قانون اساسی برای حرکت در مسیر حکمرانی عادلانه و همچنین بستری مهم جهت تحقق مردمسالاری دینی افزود: نقش جریان دانشجویی برای کمک به این کمیسیون برای انجام وظیفه نظارتی خود و رسیدگی به طرز کارهای غلط بی‌بدیل است و جا دارد در این خصوص برنامه‌ریزی ویژه‌ای در سطح نخبگان و عموم مردم صورت پذیرد.

این نماینده مجلس در ادامه خطاب به دانشجویان دانشگاه شریف گفت: لازم است بدنه نخبگانی کشور در زمینه بهره‌مندی از هوش مصنوعی در جنگ نرم، تغییر زیست بوم کشور از اقتصاد نفتی به علم و فناوری با بهره‌گیری از ایده‌ها و خلاقیت‌های نخبگان و ارتقای قدرت ملی برای بی‌اثرسازی تحریم‌ها پیشنهاداتی ارائه کنند.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پایان این نشست از دانشجویان خواست پیشنهادات خود را در زمینه‌هایی چون حکمرانی عادلانه، ایجاد گفتمان در جامعه و مطالبه‌گری مردم برای احقاق حقوق شان به مجلس ارائه دهند. دانشجویان نیز نکته نظرات خود را در زمینه مباحث مطرح شده در این نشست و طرز کار کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مطرح کردند.

کد خبر 544027

منبع: ایمنا

کلیدواژه: علی خضریان علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حکمرانی عادلانه کمیسیون اصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۳۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد

خیرالله رهسپار فرد،رئیس پارک علم و فناوری استان قم امروز در آیین اختتامیه رویداد استارتاپی شتاب که در سالن همایش‌های پارک علم و فناوری استان قم برگزار شد، اظهار کرد: پارک علم و فناوری استان قم در بخش‌های مختلفی درحال انجام وظیفه است.

وی اضافه کرد: ازجمله فعالیت‌های پارک علم و فناوری استان قم می‌توان به فعالیت در حوزه‌های علوم انسانی و اسلامی، فنی و مهندسی، فناوری اطلاعات، گیاهان دارویی و صنایع شیمیایی اشاره کرد.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به اینکه رویداد شتاب در راستای شعار مهار تورم و رشد تولید آغاز شد، مطرح کرد: هدف نخست این رویداد تقویت ایده‌های دانش پایه است.

وی با بیان اینکه در این رویداد ارتباط پارک و دانشگاه‌ها تقویت شد، عنوان کرد: رکن اصلی و بازیگران اصلی این رویداد در آینده دانشجویان هستند درنتیجه افراد فعال‌تر جذب و حمایت می‌شوند تا با آموزش‌های لازم در ادامه خدمتی را ارائه دهند.

رهسپار فرد با اشاره به اینکه رویداد شتاب از آذرماه سال گذشته آغاز به کار کرد، خاطرنشان کرد: در طول برگزاری رویداد ۱۳۸ ایده به دبیرخانه ارسال، ۱۵ ایده به مرحله نهایی و ۱۴ ایده مورد داوری قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه این ایده‌ها در حوزه‌های مختلف هستند، تصریح کرد: فراخوان اولیه رویداد شتاب با موضوع صنایع خلاق و فناوری اطلاعات بود.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به اینکه دو کارگاه برای متقاضیان گذاشته شده است، یادآور شد: یک دوره آموزشی پیوسته به مدت سه روز نیز برای صاحبان ایده برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه از ظرفیت اساتید دانشگاه و فعالین پارک برای داوری استفاده شده است، بیان کرد: افرادی که در مرحله داوری از امتیاز لازم برخوردار شوند به عنوان ایده‌های برگزیده شناخته شده و به صورت مستقیم می‌توانند وارد پارک شوند.

رهسپار فرد اظهار داشت: اگر دانشجوی ایده‌دار جذب شود می‌تواند تیم‌سازی را انجام داده و هدف اصلی که مشارکت حداکثری دانشگاه‌ها است را محقق کند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»