Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: به بنده اختیار تام داده شده تا از ظرفیت بازارچه مرزی ماهیرود، استفاده مطلوب، بهینه و کامل صورت گیرد. 

جواد قناعت در نشست با جمعی از تجار ایران و افغانستان در محل مرز ماهیرود اظهار کرد: بهره‌برداری کامل از ظرفیت این بازارچه، نیاز به ارتباطات سطح ملی ندارد بلکه ما می‌توانیم با همفکری و تعامل مشکلات موجود را رفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش ایسنا، به نقل از استانداری خراسان جنوبی، وی جمهوری اسلامی ایران را از امن‌ترین کشورها نامید و تصریح کرد: با وجود همه مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌های آمریکا و فشارهایی که وجود دارد، مردم ما همراهی بسیار خوبی با نظام و حاکمیت دارند. 

استاندار خراسان جنوبی افزود: شما تجار ایرانی و افغانستانی جای خوب و باثباتی سرمایه‌گذاری کرده‌اید و اگرچه خراسان جنوبی به نسبت دیگر استان‌ها، کمتر برخوردار است اما نگاه دولت جدید به این منطقه، خاص و ویژه است. 

وی گفت: دو ملت افغانستان و ایران، اشتراکات دینی، تاریخی و فرهنگی فراوانی دارند و همزبانی و همسایگی دو منطقه نیز ارتباطات عمیقی را رقم زده لذا ما می‌توانیم مراودات مرزی و اقتصادی را توسعه ببخشیم. 

قناعت بیان کرد: آغوش ما به روی سرمایه‌گذاران باز است و دست سرمایه‌گذاران داخلی و افغانستانی که تمایل به حضور و فعالیت در این منطقه دارند را به گرمی می‌فشاریم. 

وی افزود: با توجه به فضایی که با فعالیت دولت سیزدهم بر کشور حاکم است، برای سرمایه‌گذاری و توسعه مراودات اقتصادی در این منطقه جای هیچ نگرانی نیست. 

استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه بازدیدها از مرز ماهیرود به‌صورت دوره‌ای و مستمر ادامه خواهد داشت گفت: ما مرز را به‌طور ویژه خواهیم دید تا بتوانیم از ظرفیت‌های آن در دو استان خراسان جنوبی و فراه افغانستان به‌خوبی بهره‌مند شویم. 

وی به مسایل و مشکلات مطرح شده در جلسه اشاره کرد و گفت: درخصوص رفع مشکلات بهره‌برداران و غرفه‌داران، دستورات لازم به بخش‌های متولی داده شده تا از تضییع حق این افراد جلوگیری شود. 

قناعت به کارگران روزمزد و تجار حاضر هم این اطمینان خاطر را داد که مشکلات منطقه و سایت مرزی را شخصا پیگیری کند. 

وی با اشاره به ظرفیت همسایگی دو استان خراسان جنوبی و فراه، از ملاقات چند هفته گذشته سرکنسول ایران در افغانستان با والی فراه گفت و افزود: والی فراه نیز همین دیدگاه ارتباط خوب، برادرانه و در چارچوب قانون دو استان در زمینه  اقتصادی و به منظور بهره‌برداری هرچه بهتر از ظرفیت مرز را داشته‌اند. 

استاندار خراسان جنوبی ضمن اعلام آمادگی استان برای تامین برق مورد نیاز فراه و دیگر مناطق هم‌ مرز با خراسان جنوبی تصریح کرد: راه ترانزیتی ماهیرود و قطعه پایانی راه در دستور کار استان است و به اتمام خواهد رسید. 

وی گفت: به نمایندگی وزارت امور خارجه اعلام شده که موضوع ایجاد نمایندگی کنسولگری هرات در شهر فراه برای صدور ویزای سرمایه‌گذاران را در دستور کار قرار دهد. 

قناعت از برنامه در دستور کار دیدار با والی فراه سخن گفت و ادامه داد: در این دیدار، تفاهم‌نامه‌ای بین دو استان منعقد خواهد شد تا با ایجاد کارگروه‌هایی ذیل تفاهم‌نامه‌ها، بتوانیم از ظرفیت بازارچه مرزی ماهیرود استفاده بیشتری ببریم. 

استاندار خراسان جنوبی برای بررسی میدانی زیرساخت‌ها و وضعیت مبادلات تجاری در مرز رسمی ماهیرود به شهرستان سربیشه رفت و از قطعه سوم محور سربیشه - درح - میل ۷۸، پایانه مرزی ماهیرود (میل ۷۸)، عملیات اجرایی پروژه نصب و راه‌اندازی دستگاه ایکس‌ری در مرز ماهیرود و درب خروج واحد صادرات در گمرک ماهیرود بازدید کرد. 

همچنین با حضور استاندار خراسان جنوبی، نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مدیران کل ستادی و استانی، امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسوولان شهرستان سربیشه ساختمان اداری مرزبانی و ساختمان انبار تحت کلید گمرک در مرز ماهیرود به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی پروژه مجتمع اقامتی آغاز شد. 

جواد قناعت علاوه بر این نشست، با کارگران بازارچه مرزی ماهیرود نیز دیدار چهره به چهره داشت و نشست مشترک شورای ساماندهی مبادلات مرزی و کارگروه توسعه صادرات استان هم با حضور استاندار خراسان جنوبی در منطقه مرزی ماهیرود برگزار شد. 

استاندار خراسان جنوبی در اولین سفر شهرستانی خود به شهرستان مرزی نهبندان و سپس به شهرستان‌های قاینات و فردوس سفر کرد و امروز به مرز رسمی ماهیرود در شهرستان سربیشه رفت. 

فعال‌سازی سه بازارچه‌ مرزی دیگر خراسان جنوبی در دستور کار دولت سیزدهم و مدیریت استان است به‌طوری که بازارچه مرزی یزدان در شهرستان زیرکوه شهریور امسال به‌صورت خرده‌فروشی بازگشایی شد و روند توسعه فعالیت‌ها در این بازارچه نیز ادامه دارد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مرز ماهیرود استاندار خراسان جنوبی بازارچه مرزی ماهیرود دستور کار مرز ماهیرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۳۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم نویدبخش اجرای پروژه‌های شاخص در خراسان جنوبی است
  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • مفقود شدن دختر جوان در جنگل دشت شاد میامی/ دستور استاندار سمنان برای جست‌وجوی دقیق
  • مفقود شدن دختر ۲۴ ساله در جنگل دشت شاد میامی/ دستور استاندار سمنان برای جست‌وجوی دقیق
  • دستورات ویژه وزیر نیرو برای خراسان جنوبی
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • ۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته