Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@11:45:43 GMT

درخواست میلیاردر ژاپنی از رهبران جهان

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۷۳۶۷۵

درخواست میلیاردر ژاپنی از رهبران جهان

"یوساکو مائه‌زاوا"(Yusaku Maezawa)، میلیاردر ژاپنی هشتم دسامبر به همراه "یوزو هیرانو"(Yozo Hirano)، تهیه کننده فیلم و "الکساندر میسورکین"(Alexander Misurkin) فضانورد روس برای یک سفر ۱۲ روزه سوار بر موشک سایوز روسیه به ایستگاه فضایی بین‌المللی رفتند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، ۲۰ دسامبر آژانس فضایی روسیه اعلام کرد، یوساکو مائه‌زاوا و دستیارش یوزو هیرانو، حدود ساعت ۰۳:۱۳ به وقت گرینویچ (۶:۴۳ صبح به وقت تهران) به همراه الکساندر میسورکین فضانورد روسی در استپ قزاقستان فرود آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال این میلیاردر ژاپنی که برای اقامت ۱۲ روزه در ایستگاه فضایی بین‌المللی ۸۰ میلیون دلار پرداخت کرده است، از رهبران جهان خواسته که آنها نیز چنین سفری را انجام دهند؛ زیرا با انجام این کار، آنها زمین را متفاوت خواهند دید و به نوعی متفاوت با آن رفتار خواهند کرد.

میلیاردر ژاپنی که گفته می‌شود ۸۰ میلیون دلار برای گذراندن ۱۲ روز در ایستگاه فضایی بین‌المللی پرداخت کرده است، از رهبران جهان می‌خواهد که آنها نیز از فضا بازدید کنند.

"یوساکو مائه‌زاوا" اخیرا و پس از این سفر در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: من می‌خواهم تا آنجا که ممکن است افراد با قدرت و بانفوذ از فضا بازدید کنند، چراکه در این صورت آنها زمین را متفاوت خواهند دید و کاملا متفاوت با آن رفتار خواهند کرد.

اگرچه هزینه دقیق پرداختی این فرد برای سفر مذکور تایید نشده است، اما "مائه‌زاوا" گفته که گزارش‌ها مبنی بر پرداخت ۸۰ میلیون دلاری او برای این سفر تقریبا دقیق بوده است.

"یوساکو مائه‌زاوا" ۴۶ ساله، همچنین در این کنفرانس مطبوعاتی گفت: اقامت ۱۲ روزه در این آزمایشگاه غول پیکر در حال چرخش زمان کافی برای اقامت در ایستگاه فضایی بین‌المللی نیست، زیرا مدتی طول می‌کشد تا افراد با محیط سازگار شوند.

او افزود: زمان مناسب برای این نوع پرواز ۲۰ روز خواهد بود. فکر می‌کنم ۳۰ روز نیز برای من خیلی زیاد است.

 رؤیای بعدی این میلیاردر این است که هشت نفر را با خود در ماموریتی در سال ۲۰۲۳ به ماه ببرد. "مائه‌زاوا" امیدوار است که پس از این ماموریت، به مکانی دورتر از ایستگاه فضایی بین‌المللی سفر کند. این میلیاردر ژاپنی قرار است سفری به نزدیکی ماه داشته باشد. این سفر با موشک استارشیپ انجام خواهد گرفت. زمان انجام این ماموریت سال ۲۰۲۳ اعلام شده، اما این زمان‌بندی قطعی نیست. اگر اسپیس ایکس بتواند این سفر را انجام دهد، "مائه‌زاوا" و گروه فضانوردانش اولین مسافرین ماه پس از آخرین ماموریت آپولو ایالات متحده در سال ۱۹۷۲ خواهند بود.

"مائه‌زاوا" مدت کوتاهی پس از بازگشت به زمین گفت: به‌یادماندنی‌ترین لحظات زمانی بود که توانستم ایستگاه فضایی بین‌المللی را از داخل موشک سایوز و درست قبل از اتصال و زمانی که بعد از اتصال وارد شدیم، ببینم.

وی اظهار کرد: گردشگری فضایی در حال حاضر بیشتر برای افراد فوق ثروتمند است، اما  کسانی که سفرهای فضایی را آغاز می‌کنند، باید برای چالش‌های دیگر نیز آماده باشند.

او در گفت‌وگو با آسوشیتد پرس گفت: بله، این سفری گران است؛ اما همه چیز به پول مربوط نیست. سازگاری بدن شما در آن محیط زمان می‌برد و تمرین برای مواقع اضطراری نیز حداقل چند ماه طول می‌کشد. بنابراین بخواهم صادقانه بگویم، انجام این سفر فقط برای کسانی که زمان دارند و از نظر بدنی مناسب هستند و توانایی مالی دارند، ممکن است. البته ما هنوز نمی‌دانیم که آیا این وضعیت طی ۱۰ سال یا ۲۰ سال آینده نیز همچنان ادامه خواهد داشت یا خیر؟

"یوساکو مائه‌زاوا" به همراه "یوزو هیرانو"(Yozo Hirano)، تهیه کننده فیلم و "الکساندر میسورکین" ۸ دسامبر به ایستگاه فضایی بین‌المللی رفتند و در ۲۰ دسامبر به خانه بازگشتند. هنگامی که این سه مسافر فضایی در هشتم دسامبر به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسیدند، به خدمه هفت نفره ایستگاه فضایی بین‌المللی که مشغول انجام تحقیقاتی در زمینه زیست‌شناسی فضایی و فیزیک بودند، پیوستند. طی این ماموریت ۱۲ روزه آنها با فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی شامل "پیوتر دوبروف"(Pyotr Dubrov) و "آنتون شکاپلروف"(Anton Shkaplerov) فضانوردان روسکاسموس،"مارک ونده هی"(Mark Vande Hei) فضانورد ناسا، "ماتیاس ماورر"(Matthias Maurer) فضانورد آژانس فضایی اروپا، "توماس مارشبرن"(Thomas Marshburn)، "راجا چاری"(Raja Chari) و "کایلا بارون"(Kayla Barron) فضانوردان ناسا ملاقات کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ايستگاه فضايي بين المللي گردشگری فضایی ایستگاه فضایی بین المللی میلیاردر ژاپنی ۱۲ روزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۳۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران

به گزارش صدای ایران از انتخاب،بلینکن در جریان نشست وزرای شورای همکاری خلیج فارس در ریاض، پایتخت عربستان سعودی، طی اظهاراتی مدعی شد: «این مسئله تهدید حاد و فزاینده ایران را نشان می‌دهد، اما همچنین نیاز به همکاری در زمینه دفاع یکپارچه را هم نشان می‌دهد».

ایلنا: وزیر خارجه آمریکا رهبران کشور‌های خلیج فارس را به یکپارچگی دفاعی بیشتر فراخواند.

«آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه ایالات متحده، خطاب به رهبران کشور‌های حوزه خلیج فارس گفت که رویارویی ایران و اسرائیل نیاز به یکپارچگی دفاعی بیشتر را نشان می‌دهد.

بلینکن در جریان نشست وزرای شورای همکاری خلیج فارس در ریاض، پایتخت عربستان سعودی، طی اظهاراتی مدعی شد: «این مسئله تهدید حاد و فزاینده ایران را نشان می‌دهد، اما همچنین نیاز به همکاری در زمینه دفاع یکپارچه را هم نشان می‌دهد».


دیگر خبرها

  • گذرهای پرنور ایستگاه‌های فضایی از آسمان ایران- دهه دوم اردیبهشت
  • (ویدئو) خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی
  • دانشگاه کلمبیا: با رهبران دانشجویان درباره اعتراضات به اسراییل به توافق نرسیدیم
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • ۲۰ شهری که بیشترین میلیاردر‌های جهان را دارد
  • خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی (فیلم)
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد