Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-29@12:57:12 GMT

برکت از کم‌عارضه‌ترین واکسن‌های کروناست

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۷۳۸۹۶

وزیر بهداشت با بیان این‌که واکسن برکت یکی از کم‌عارضه‌ترین واکسن‌های کرونا است، گفت: تزریق دوز سوم واکسن کرونا تا ۸۰ درصد از ابتلا به اومیکرون جلوگیری می‌کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه بازدید از خطوط تولید واکسن کووایران برکت و نشست با مدیران این مجموعه، اظهار داشت: امروز از یکی از پیشرفته‌ترین مراکز تولید واکسن کرونا در دنیا یعنی کووایران برکت بازدید کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  آخرین تکنولوژی‌های دنیا در این مجموعه، بکار گرفته شده و مهمترین مساله این است که در مدتی حدود یکسال و با فعالیت شبانه روزی، دانشمندان جوان، پرانرژی و جهادی ایرانی موفق به تولید واکسن کرونا شدند که به مردم ایران، قوت قلب می‌دهد.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۹۷ درصد از دارو‌های مورد نیاز در داخل کشور تولید می‌شود و ۳ درصد، وارداتی و البته گران قیمت است. خبرنگاران می‌توانند از توانمندی‌های شهرک صنعتی دارویی برکت گزارش تهیه کنند، چون زیرساخت‌های خوبی فراهم شده است و امیدواریم به سرعت به رشد قابل توجهی در ساخت دارو برسیم، چون همواره تحریم‌ها علیه ایران وجود دارد و باید بتوانیم به خودکفایی در صنعت داروسازی برسیم.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: مجموعه برکت با مدیریت جهادی و انقلابی توانسته امکانات بسیار خوبی را در شهرک دارویی برکت فراهم کند و امیدواریم نه تنها نیاز داخلی را تامین بلکه محصولات دارویی ایرانی را صادر کنیم.

عین اللهی تاکید کرد: امروزه بسیاری از کشور‌ها درخواست واکسن ایرانی را دارند، اما اولویت ما، نیاز داخلی است و خوشبختانه تا امروز ۱۱۵ میلیون دوز واکسن کرونا در ایران تزریق شده است. مقالات فاز یک و دو واکسن کووایران برکت آماده است و فاز سه نیز به زودی آماده می‌شود و می‌توانیم با واکسن‌های داخلی به ویژه برکت، نیاز‌های کشور را برطرف کنیم. یکی از نقاط مهم واکسن برکت این است که کم عارضه‌ترین واکسن شاید حتی در دنیا باشد.

وی گفت: متاسفانه در دنیا، واکسیناسیون متوازن انجام نشده و این یکی از دلایل پیدایش سویه‌های جدید کرونا است. کشور‌های برخوردار، فقط به فکر خودشان هستند و زمانی که در دنیا ماسک کم بود، برخی کشورها، محموله‌های ماسک را در فرودگاه‌ها به سرقت می‌بردند و در مورد واکسن هم اگر کشور‌هایی مانند انگلیس و فرانسه و ... مردم خودشان را فقط واکسینه کنند، سلامت در دنیا تامین نمی‌شود. به عنوان مثال در آفریقا میزان واکسیناسیون در حال حاضر حدود ۶.۵ درصد است و اکثر کشور‌های آفریقایی واکسن نمی‌زنند یا ندارند که تزریق کنند. نامتوازن بودن واکسیناسیون، باعث می‌شود که پاندمی به پایان نرسد.

وی افزود: پاندمی وقتی پایان می‌یابد که همه دنیا، واکسینه شوند. در افریقای جنوبی، پوشش واکسیناسیون پایین بود و سویه اومیکرون در آنجا شناسایی شد و اومیکرون به کشور‌های دیگر گسترش یافت. قدرت انتشار و انتقال اُمیکرون از همه جهش‌های قبلی، بیشتر است و افراد زیادی را درگیر کند. در کشور‌هایی که دوز سوم هم تزریق شده بود، تعدادی از مردم آلوده شدند. ما تمهیدات زیادی را در مبادی ورودی کشور اندیشیده بودیم، اما جلوی ورود ویروس را نمی‌توان گرفت. بهترین راه مقابله با ویروس‌های جهش یافته کرونا، استفاده از ماسک است و اکثر بیماران بستری در بیمارستانها، به طور مداوم از ماسک استفاده نمی‌کرده‌اند.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: واکسیناسیون در کاهش مرگ و میر بیماران و ابتلا به فرم شدید کرونا، تاثیر گذار است و در کشور ما حدود ۸۷ درصد از جمعیت هدف، دوز اول و حدود ۷۶ درصد نیز، دو دوز را تزریق کرده‌اند. خواهش ما از مردم این است که واکسیناسیون را انجام دهند تا از انتقال بیماری به دیگران جلوگیری کنند.

عین اللهی تاکید کرد: ثابت شده که برای پیشگیری از کرونا و عوارض ناشی از آن، حتما باید دوز سوم واکسن کرونا تزریق شود که حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد می‌تواند از ابتلا به اومیکرون پیشگیری کند. افرادی که سه ماه از تزریق دوز دوم واکسن‌شان می‌گذرد، حتما دوز سوم را تزریق کنند. به دلیل اینکه درصد بالایی از واکسیناسیون انجام شده بود، در هفته‌های گذشته تعدادی از مراکز واکسیناسیون، فعالیت نداشتند که با ورود اومیکرون دستور داده ایم که تمامی مراکز دوباره فعال شوند.

وزیر بهداشت در پایان به اهمیت جلوگیری از تجمعات اشاره کرد و گفت: اگر فردی به اومیکرون مبتلا باشد و در محل‌های تجمع به ویژه اماکن سربسته حاضر شود، تمام حاضران در آن محل را درگیر می‌کند و تقاضای ما این است که مردم، تجمعات را کاهش دهند. برچسب ها: کرونا ، واکسن ، واکسن برکت ، وزیر بهداشت ، دکتر عین اللهی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کرونا واکسن واکسن برکت وزیر بهداشت دکتر عین اللهی واکسن کرونا وزیر بهداشت عین اللهی کشور ها دوز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۳۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!