Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتشار غیررسمی برنامه جوکر پیش از انتشار رسمی آن در VOD مربوطه گزاره‌های متعددی را پیش رو قرار می‌دهد؛ از استفاده از کلیدواژه سانسور به شکلی جدید تا انتشار توسط هکرها؛ همکاری ساترا و پلیس فتا می‌تواند حقیقت را برای مردم و فیلم‌سازان روشن کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، «جوکر» هر هفته شنبه‌ها در پلتفرم فیلیمو منتشر می‌شود اما این هفته قسمت چهارم برنامه در روز مقرر پخش نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جوکر» دوشنبه شب با دو روز تعویق در اختیار کاربران قرار گرفت و این اتفاق، حاشیه‌هایی را به همراه داشت و گفته شد پخش این قسمت به علت ممیزی به تعویق افتاده است. 

تقریباً 2 ساعت مانده به انتشار رسمی قسمت چهارم «جوکر»، نسخه‌ای از این قسمت در فضای مجازی منتشر شد که گویا غیر رسمی و دارای سکانسی زننده بوده است و باید بخشی از آن به درخواست سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر(ساترا) اصلاح می‌شد.

این اتفاق برای اولین بار است که در وی.او.دی‌ها رخ می‌دهد و قسمتی از یک برنامه پیش از پخش رسمی آن در فضای مجازی منتشر می‌شود.

سؤال اصلی این است که چگونه چنین اتفاقی ممکن است؟! مگر می‌شود نسخه غیررسمی قبل از نسخه رسمی در یک بستر دیگر منتشر شود و VOD مالک اثر هیچ واکنشی نسبت به آن ندهد؟

سام درخشانی یکی از شرکت‌کنندگان برنامه «جوکر» در صفحه شخصی خود متنی را با این مضمون منتشر کرد که دلیل پخش نشدن "جوکر" امشب ساعت هشت شب "سانسور" است. بنابراین اگر سازندگان برنامه در تلاش برای حذف بخش تأیید نشده و به قول خودشان سانسور برنامه‌اند چطور می‌شود که نسخه اصلی با همان سکانس زننده در فضای مجازی منتشر شود؟

سرانجام این قسمت دوشنبه شب با اصلاحاتی منتشر شد اما پس از آنکه کلیدواژه تکراری "تعویق به علت سانسور" نقش تبلیغاتی خود را ایفا و عطش را در مخاطب ایجاد کرده بود.

عدم اظهارنظر مسئولان فیلیمو این گزاره‌ را در ذهن تقویت می‌کند که دلیل تأخیر انتشار این قسمت «جوکر»، آن است که این ویدیو با سکانسی که باید حذف می‌شده در شبکه‌های مجازی دست به دست شود و مخاطبان و کاربران نسبت به آن واکنش دهند تا پلتفرم بتواند از این طریق، جذب مخاطب کند.

پیش از این هم شاهد پخش بخش‌ها و قسمت‌هایی از فیلم‌ها و سریال‌هایی بودیم که باید اصلاح می‌شدند و از نسخه اصلی اثر خارج شده بودند اما بعد از مدتی و در واقع بعد از پخش نسخه رسمی در فضای مجازی منتشر می‌شدند اما این بار «جوکر» پدیده‌ای جدید را به ما نشان داد. 

سکوت مسئولان پخش این برنامه در VOD مربوطه (فیلیمو) درباره پخش غیررسمی این ویدئو در حالی است که شنیده می‌شود ممکن است این قسمت از طریق هکرها در فضای مجازی منتشر شده باشد که در صورت اثبات این موضوع امنیت تمامی فیلم‌هایی که  از سوی فیلم‌سازان و برنامه‌سازان کشور برای نمایش در اختیار این پلتفرم قرار داده می‌شود محل تردید است و موجب نگرانی صاحبان اثر خواهد بود.

نهاد تنظیم‌گر (ساترا) نیز تاکنون واکنشی به این موضوع نشان نداده است و انتظار می‌رود حتی اگر قصد مواجهه جدی با سودجویان از کلیدواژه سانسور را ندارد، امنیت شبکه پلتفرم مذکور را از طریق مبادی رسمی مثل پلیس فتا مورد بررسی قرار دهد تا در آینده شاهد به خطر افتادن حقوق مادی و معنوی فیلم‌سازان و برنامه‌سازان کشورمان نباشیم.

از دیگر محورهای همکاری پلیس فتا و ساترا در این مورد و موارد مشابه، می‌تواند یافتن منشأ انتشار این فیلم در فضای مجازی باشد که نهایتا مشخص خواهد کرد که پای هکرها در میان است یا این کار در راستای جذب مخاطب برای پلتفرم بوده است.

جبلی: برای ساخت سریال حاج قاسم کوتاهی شده است / برنامه‌های بسیاری برای "سرگرمی سالم" مردم داریم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ساترا رسانه ملی شبکه نمایش خانگی سریال ساترا رسانه ملی شبکه نمایش خانگی سریال فضای مجازی منتشر پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۴۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی

سرهنگ ابوالحسینی رئیس پلیس فتا استان یزد ضمن تبریک روز کارگر گفت: کارگران به دلیل صرف وقت بیشتر در محیط کار، و عدم آگاهی از تهدیدات فضای مجازی، مورد توجه مجرمان سایبری قرار می‌گیرند و حساب‌هایشان با روش‌های مختلف تحت حملات کلاهبرداران قرار می‌گیرد.

او از کارفرمایان، کارخانجات و شرکت‌های تولیدی، صنعتی نیز خواست تا موضوعات کلاهبرداری در فضای مجازی را به کارگران اطلاع رسانی کنند و آنها را از موضوعات در این فضا آگاه سازند.

این مقام انتظامی بیان داشت: اطلاع‌رسانی در فضای مجازی وظیفه اجتماعی تمامی افراد است و از کسانی که در این زمینه اطلاع رسانی فعالیت می‌نمایند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

سرهنگ ابوالحسینی خاطرنشان کرد: پلیس فتا در راستای افزایش سطح آگاهی و پیشگیری از جرم در فضای مجازی، به ارائه محتوای آموزشی و پیشگیرانه می‌پردازد و افراد جهت دریافت محتوا می‌توانند با مراجعه به سایت پلیس فتا به نشانی www. Cyberpolice.gov. ir و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان ما در ارتباط باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر
  • دختربچه تازه عروس برای تبلیغ آرایشگاه زنانه ! + ویدئو
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه دراینستاگرام
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟
  • پخش سریال حشاشین در ایران ممنوع شد