Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@13:49:12 GMT

قرنطینه کامل یک شهر ۱۳ میلیون نفری در چین

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۷۶۷۷۶

قرنطینه کامل یک شهر ۱۳ میلیون نفری در چین

محدودیت‌ها در شهر «شی‌آن» در شمال شرقی استان «شاآنشی» از روز پنجشنبه اعمال شد و هیچ صحبتی در مورد زمان لغو آن‌ها نشده است.

به گزارش شبکه «الجزیره»، از زمانی که چین در سال گذشته قرنطینه شدید را برای بیش از ۱۱ میلیون نفر در شهر «ووهان» (جایی که ویروس کرونا برای اولین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ شناسایی شد) و حوالی آن اعمال کرد، محدودیت‌های جدید سخت‌ترین موارد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق دستور دولت چین، یک نفر از هر خانواده هر دو روز یک بار برای خرید مایحتاج اجازه خروج خواهد داشت.

بر اساس پست‌های منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی، سایر اعضای خانواده موظف هستند در خانه بمانند. افرادی که در هتل‌ها اقامت داشتند نیز باید در همانجا بمانند.

طبق این گزارش، پکن در این خصوص که آیا موارد جدید ابتلا با سویه جدید «اُمیکرون» که مسری‌تر به نظر می‌رسد و در بسیاری از نقاط جهان در حال شیوع است یا سویه دلتا مرتبط است، اطلاعی نداده است. چین تاکنون تنها هفت مورد از ابتلا به اُمیکرون را گزارش کرده که هیچ یک در شهر شی‌آن نبوده است.

«کاترینا یو» خبرنگار الجزیره، که از پکن گزارش می‌دهد، گفت که این اقدامات باعث شد جمعیت در اوایل این هفته به خواربارفروشی‌ها و بازار‌ها هجوم آورند.

وی افزود: تاکنون هیچ موردی از سرایت سویه جدید به صورت محلی در چین نبوده، اما مقامات در حالت آماده‌باش هستند.

به نوشته الجزیره، اگرچه شیوع جدید کرونا در ۱۰۰۰ کیلومتری جنوب غربی پکن شهر میزبان المپیک رخ داده، اما هرگونه نشانه‌ای مبنی بر بدتر شدن همه‌گیری بر برگزاری این بازی‌ها سایه می‌اندازد.

به طور کلی، چین از ابتدای همه‌گیری، ۴۶۳۶ مورد فوتی و ۱۰۰۶۴۴ مورد ابتلا به کووید-۱۹ را گزارش کرده است. شهر تازه قرنطینه شده شی‌آن مرکز استان شاآنشی هم ۶۳ ابتلای محلی دیگر را در روز پنجشنبه گزارش کرد که مجموع موارد ابتلای این شهر را به دستکم ۲۱۱ مورد در هفته گذشته رساند.

سازمان جهانی بهداشت روز سه‌شنبه با اشاره به افزایش مبتلایان به سویه اومیکرون ویروس کرونا هشدار داد که طوفان جدید کرونا در راه است. سرایت سریع این گونه جدید در کشور‌های اروپایی که هنوز با دلتا دست و پنجه نرم می‌کردند، آن‌ها را به سمت اعمال محمدودیت‌های شدید کشانده است.

«ماریا ون کرخوف» سرپرست فنی سازمان جهانی بهداشت اخیراً هشدار داد جهان با سونامی ابتلا به کرونا به دلیل شیوع مشترک دلتا و اُمیکرون مواجه است.

وی در این خصوص گفت: من فکر می‌کنم ما با سونامی ابتلا در جهان، هم دلتا و هم اُمیکرون مواجه هستیم. واکسیناسیون به تنهایی کافی نیست. واکسیناسیون از بیماری‌های جدی و مرگ جلوگیری می‌کند، اما به طور کامل مانع ابتلا نمی‌شود.

سویه جدید ویروس کرونا اولین بار در آفریقای جنوبی و کشور‌های واقع در جنوب قاره آفریقا شناسایی شد. سازمان جهانی بهداشت تاکید کرده تحلیل‌ها نشان می‌دهد جهش‌های موجود در سویه اُمیکرون فعالیت‌های خنثی‌کننده آنتی‌بادی‌ها و در نتیجه ایمنی طبیعی بدن را کاهش می‌دهد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اومیکرون چین قرنطینه ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۶۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد هرچه زنان در سنین پایین و زودتر به دیابت مبتلا شوند، ممکن است زودتر وارد یائسگی شوند. از آنجا که نرخ دیابت به طور پیوسته افزایش یافته است، هدف از این تحقیق این بود که پیامدهای طولانی‌مدت دیابت پیش از یائسگی بر سلامتِ باروری زنان بررسی شود. مطالعات روی بیش از ۱۱۰۰۰ زن نشان داد که: تشخیص دیابت نوع ۱ قبل از ۳۰ سالگی یا دیابت نوع ۲ بین ۳۰ تا ۳۹ سالگی، هر دو با شروع زودرس یائسگی ارتباط دارد. از طرفی تشخیص دیابت نوع ۲ بعد از ۴۰ سالگی، در مقایسه با زنانی که به دیابت مبتلا نیستند، با یائسگی دیررس مرتبط است.

ناگفته نماند که در این میان، محققان هیچ ارتباط معناداری بین دیابت در دوران بارداری (دیابت بارداری) و سن یائسگی پیدا نکردند.

دکتر وراتی مهرا، نویسنده این مطالعه از دانشگاه تورنتو، گفت: ما در طی این مطالعات، دریافتیم ارتباطی قطعی میان تشخیص زودهنگام دیابت و یائسگی زودرس [در مقایسه با افرادی که دیابت نداشتند] وجود دارد.

او گفت: امیدواریم نتیجه تحقیقات ما، شروعی باشد برای تحقیقات مفصل در این زمینه؛ تا بتوانیم اثرات طولانی‌مدت دیابت بر بدن انسان و سیستم تولید مثل را بهتر درک کنیم و تا حد ممکن از عوارض آن پیشگیری نماییم.

همزمانی دیابت و یائسگی

دیابت و یائسگی وقتی با یکدیگر همراه می‌شوند، می‌توانند تاثیرات مختلفی بر روی بدن داشته باشند که مهم‌ترین آنها «تغییر سطح قند خون» است. در این شرایط، پاسخی که سلول‌ها به ترشح هورمون انسولین می‌دهند، تحت تأثیر دو هورمون استروژن و پروژسترون قرار می‌گیرد. انسولین هورمونی است که برای دریافت و استفاده از قند خون توسط سلول‌ها ضروری است. با تغییر سطح هورمون‌های زنانه در دوران یائسگی، سطح قند خون هم دچار نوسان می‌شود. در این دوران ممکن است متوجه شوید که قند خونتان بیشتر از قبل تغییر می‌کند، ناگهان افت می‌کند یا ناگهان بالا می‌رود. درصورتی که میزان قند خون از کنترل خارج شود، ریسک بروز عوارض دیابت در شما بالا می‌رود.

یائسگی می‌تواند کنترل قند خون را دشوار کند، با این حال می‌توان این وضعیت را مدیریت کرد؛ کافیست یک سبک زندگی سالم را انتخاب کنید؛ برنامه‌ غذایی مغذی و روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی ساده علاوه بر کنترل دیابت، در کاهش عوارض یائسگی و ایجاد حس بهتر در شما نقش دارد.

در این بین‌، اندازه‌گیری مکرر قند خون و فشار خون را فراموش نکنید.

طبق گفته کارشناسان، نتایج حاصل از تحقیق فوق، به شواهد روبه‌رشد عوارضی که دیابت بر بدن انسان وارد می‌کند، افزوده شده است. یافته‌ها نشان می‌دهند زنانی که در سنین جوانی به دیابت مبتلا می‌شوند، بیشتر مستعد پیری تخمدان‌ و یائسگی زودرس هستند.

منبع: upi

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901426

دیگر خبرها

  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه برای کارگران ساختمانی کردستان
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است