Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- گوگل صراحتا اعلام کرد که مجبور است آن دسته از کارمندانی که بدون معذوریت پزشکی از دریافت واکسن کرونا خودداری می‌کنند را اخراج کند. گوگل صراحتا اعلام کرد که مجبور است آن دسته از کارمندانی که بدون معذوریت پزشکی از دریافت واکسن کرونا خودداری می‌کنند را اخراج کند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، گوگل به کارمندان خود تا سوم دسامبر فرصت داد تا وضعیت دریافت واکسن کرونای خود را به این کمپانی اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش‌های به دست آمده خبر از آن دارند که کارمندانی که با قوانین واکسیناسیون این کمپانی همکاری نکنند می‌بایست به صورت رسمی برگه معافیت پزشکی خود را به گوگل ارائه کرده یا منتظر نامه اخراج باشند. گوگل نیز معافیت‌ها را به صورت موردی بررسی خواهد کرد.
 
در این گزارش که از سوی CNBC منتشر شده آمده است که گوگل در طی یادداشتی رسمی به پرسنل هشدار داده است که در صورت عدم رعایت قوانین واکسن شرکت تا 18 ژانویه، باید منتظر عواقب سختی باشند. آنهایی که از واکسن زدن سر باز می‌زنند یا معافیت معتبری در این رابطه ارائه نکرده اند می‌بایست به مرخصی اجباری 30 روزه بروند و البته در این مدت حقوقشان پرداخت خواهد شد.
 
با این حال اگر این دسته از کارمندان پس از پایان این مهلت 30 روزه همچنان به عدم دریافت واکسن کرونا اصرار بورزند به 6 ماه مرخصی بدون حقوق فرستاده می‌شوند و در نهایت در صورت عدم تغییر عقیده در این رابطه از گوگل به صورت دائمی اخراج خواهند شد.
     
گوگل در این یادداشت توضیح داده است که این قوانین را به خاطر تمکین به دستور اجرایی دولت آمریکا اعمال کرده است. بر اساس این دستور تمامی کمپانی‌های آمریکایی که بیش از 100 کارمند دارند باید تا 18 ژانویه کاملا واکسینه شده باشند. البته این دستور دولتی توسط چند دادگاه مورد اعتزاض قرار گرفته و اجرایی شدن آن در هاله‌ای از ابهام است. با این حال گوگل قصد دارد تا با اجرا کردن این قانون خود را برای اجرایی شدن ناگهانی آن آماده کند.
 
در ابتدای ماه جاری CNBC گزارش کرد که گوگل سیاست بازگشت به محیط کار را به تاخیر انداخته است و دیگر کارمندان را به پایان دورکاری اجبار نخواهد کرد. با این حال این کمپانی همچنین کارمندان را به بازگشت به محل کارشان ترغیب کرده است و متذکر شده است که شرایط محیط کار اجازه ارتباط دوباره کارمندان و بازیابی روحیه کاری را به آنها خواهد داد.
 
البته گوگل به آن دسته از کارمندانی که بدون عذر موجه از دریافت واکسن ممانعت می‌کند پیشنهاد کرده است که به دنبال جایگاه شغلی دورکاری در این کمپانی باشند تا در این صورت بتوانند به صورت دائمی با گوگل همکاری داشته باشند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: دورکاری ویروس کرونا پاندمی گوگل دریافت واکسن کرونا دسته از کارمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۷۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج

وزرای کشور اتحادیه اروپا طی نشست امروز و فردا در بلژیک قصد دارند به وسیله تسریع روند اخراج‌ها با بحران مهاجرت دراز مدت در این اتحادیه مقابله کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه اتریشی کوریر در مطلبی به این موضوع اشاره کرد که اتحادیه اروپا با اخراج های سریع تر می خواهد به مقابله با بحران مهاجرت برود.

اکنون بحث ها درباره اجرای عملی پنج بسته قانونی است که همه چیز را از رویه‌های جدید پناهندگی در مرز گرفته تا تبادل اطلاعات در سراسر اتحادیه اروپا و حمایت از کشورهای در مرز خارجی اتحادیه اروپا تنظیم می‌کند. با این حال، هنوز راه زیادی تا اجرای عملی این بسته قانونی باقی مانده است و این مسئله در نشست وزرای کشور اتحادیه اروپا در شهر گنت بلژیک در آغاز هفته مشخص شد.

با این حال یلوا یوهانسون، کمیسر مسئول اتحادیه اروپا، بار دیگر خوشحالی خود را از این توافق به مطبوعات ابراز کرد و مدعی شد: "اکنون جهان خواهد دید که اروپا به درستی با مهاجرت برخورد می کند"

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده برخلاف گذشته، پناهجویان در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در ابتدا باید به مدت سه هفته در مراکز پذیرش نگهداری شوند. در این مدت، ارزیابی می شود که درخواست پناهندگی چقدر امیدوار کننده است. اگر شانس کم باشد، این روش مستقیماً در مرز انجام می شود، بدون اینکه پناهجو وارد کشور شود. اولین آزمایش برای این روش ها در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در رومانی و بلغارستان انجام می شود.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه و سه شنبه در شهر گنت بلژیک برای اجرای سریع پیمان پناهندگی و مهاجرت اتحادیه اروپا دیدار خواهند کرد. خود این پیمان ابتدا باید به طور رسمی توسط کشورهای اتحادیه اروپا تأیید شود - انتظار می رود این مرحله در ماه مه انجام شود. گرهارد کارنر، وزیر کشور اتریش در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: همه موافق هستند که اصلاح سیاست پناهندگی اتحادیه اروپا باید به سرعت اجرا شود.

ایلوا یوهانسون، کمیسر داخلی اتحادیه اروپا به نمایندگان مطبوعات در گنت گفت که کمیسیون اتحادیه اروپا در ماه ژوئن برنامه اجرایی را ارائه خواهد کرد. به گفته وی تا ژانویه 2025، تک تک کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز باید طرحی را در مورد نحوه اجرای پیمان پناهندگی و مهاجرت ارائه دهند. یوهانسون بدون اشاره به جزئیات کشورها و مراحل، گفت: 14 کشور در حال حاضر اجرای این اصلاحات را آغاز کرده اند. نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با یوهانسون توضیح داد که آلمان اصلاحات را سریع‌تر از آنچه لازم است طبق قوانین اتحادیه اروپا اجرا خواهد کرد.

"کارنر" هم گفت، علاوه بر این کمیسیون اتحادیه اروپا به ویژه برای مذاکره با کشورهای ثالث فراخوانده شده است." وی تاکید کرد: یک سیستم معتبر پناهندگی به این معنی است که ما افرادی را به کشور خود اخراج می کنیم که حمایت دریافت نکرده اند. این نیز باید دوباره به ویژه در مورد سوری ها اعمال شود." بنابراین کارنر از تقاضای قبرس در این راستا حمایت کرد. این کشور جزیره ای اخیراً تصمیم گرفته است فعلاً به درخواست های پناهندگی سوری ها رسیدگی نکند و در حال پیشبرد برنامه های خود برای معامله پناهجویان با لبنان است.

اتحادیه اروپا همچنین به دلیل همکاری ناکافی در مورد مسائل مهاجرت، اقدامات تنبیهی را علیه اتیوپی اعمال می کند. همانطور که نمایندگی 27 کشور عضو اتحادیه اروپا در بروکسل اعلام کرد، قوانین سختگیرانه تری در آینده برای صدور ویزا برای افراد این کشور شرق آفریقا اعمال خواهد شد.

دلیل این تصمیم این تحلیل کمیسیون اروپا است که همکاری اتیوپی در پذیرش مجدد اتباع خود که به طور غیرقانونی در اتحادیه اروپا اقامت دارند، ناکافی است.

بیش از 6 هزار پناهنده در سال 2023 در مسیر دریایی به اسپانیا جان باختندانتقاد یونیسف از شرایط نامناسب اسکان کودکان پناهنده در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • واکنش تند دانشجویان به حضور سفیر آلمان در موزه فلسطین | ویدئو
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی
  • اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است