Web Analytics Made Easy - Statcounter

خطیب جمعه ساوه گفت: ۹ دی یکی از بزرگترین روزها در تاریخ انقلاب اسلامی چرا که مردم با بصیرت و همدلی در مقابل جریان‌های باطل ایستادگی کردند.

به گزارش برنا از اراک ،  حجت‌الاسلام جعفر رحیمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه گفت: تلاش برای بقای ۹ دی صرفا تلاش برای زنده نگه داشتن یک خاطره نیست بلکه بدین معناست که امروز نیز در برابر فتنه‌های احتمالی آگاه، بیدار و روشن باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی بیان کرد: اساسا مسئله فتنه از اول تاریخ وجود داشته و حضرت علی(ع) در خطبه‌های متعدد از فتنه سخن گفته و به طور مثال در خطبه ۱۵۱، ۹۳، و ۵۰ نهج البلاغه پرده از روی فتنه‌ها برداشته و علل و عوامل آن را بیان فرمودند. 

امام جمعه ساوه تصریح کرد: زمانی که آتش فتنه در جامعه بر افروخته می‌شود خودی و غیر خودی، کوچک و بزرگ، زن و مرد، عالم و جاهل از یکدیگر شناخته نمی‌شوند و آن چنان آشفتگی سراسر جامعه را فرا می گیرد که گریز از آن بسیار دشوار و سخت است.

حجت الاسلام رحیمی ادامه داد: یکی از راهکارهای نجات از فتنه، قانون گرایی، تبعیت از علمای ربانی و حمایت امت از رهبر است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به روز و هفته ثبت احوال، افزود: اطلاعات ثبت احوال برای شناسایی هموطنان و برنامه‌ریزی‌های گوناگون ضروری است و به طور مثال در هشت ماهه امسال در ساوه اسامی مانند ابوالفضل، امیر علی، امیرعباس، امیر حسین، علی، فاطمه، زهرا و زینب از فروانی بیشتری برخوردار است که در این راستا فرهنگ انتخاب نام شایسته باید در جامعه رواج یابد.

خطیب جمعه ساوه ادامه داد: طلاق نشانه خطر و از هم پاشیدگی نظام خانواده است و لذا توجه به نهاد مقدس خانواده باید در اولویت باشد در حالی که هزینه برای تربیت دینی فرزندان به نوعی سپرده گذاری است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا نماز جمعه فتنه جامعه قانون زینب خانواده امام جمعه ساوه جمعه ساوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون پیشگیری ازوقوع جرم دادگستری استان مازندران گفت: مرکز مهر خانواده دراستان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

حجت الاسلام موسوی افزود:هم اکنون ۲۲ مرکز مهرخانواده دراستان درحال فعالیت هستند و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز درسال گذشته وارد شد وتعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته ۲ هزارو ۳۴۳ مورد بوده است.

او همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه دراستان اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهاد‌های مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و موثر باشند.

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه ۱۴ هزارو ۴۱۴ فقره پرونده پارسال از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است، گفت: ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت واز این تعداد ۲ هزارو ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده که ۲۳ درصد آنها ازپرونده‌های طلاق بوده است.

دیگر خبرها

  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • حج نماد عظمت امت اسلامی است
  • فتنه با لباس مشکی تا انحراف در دین/تقیه سازو کار امام صادق بود
  • واکنش ۲ امام جمعه به مسمومیت الکلی پزشکان /مگر مضرات مشروب خوردن را نمی‌دانند؟
  • زشت است جمعیتی در یک صنف مقدس(پزشکان) با عادی انگاری، دسته جمعی مجلس گناه برپا کنند | باید با عاملان عادی انگاری مجالس گناه قاطعانه برخورد شود
  • واکنش ۲ امام جمعه به مسمومیت الکلی پزشکان؛ مگر مضرات مشروب خوردن را نمی‌دانند؟