Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا اکبری معاون راهداری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبگه خبر گفت:  مهمترین عامل در بروز تصادفات جاده‌ای، جاده و خطای انسانی است که طبق بررسی های صورت گرفته مهمترین عوامل در بروز تصادفات جاده‌ای نقاط حادثه خیز از مهم ترین حوادث است.

او اظهار کرد: طبق آخرین جمع‌بندی برای نقاط حادثه‌خیز اعلام شده حدود ۱۵۰۰ نقطه حادثه خیز در کشور وجود دارد که بیش از نیمی از آن برطرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اکبری گفت: تاکنون یک سوم از نقاط حادثه‌خیز اصلاح شده و  البته برای اصلاح اساسی این نقاط  دو تا ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم  ولی تاکنون تنها ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای این بخش تامین شده است با وجود این کمبود پرداخت اعتبارات خوشبختانه تمامی پیمانکاران در این بخش همکاری لازم را انجام می‌دهند.

نقاط حادثه‌خیز طبق تعریفی که شده است به نقطه گفته می‌شود که در طول ۳۰۰ متر همواره حوادثی تکرار شود و در حال حاضر این نقاط حادثه خیز و تصادفات در راه بسیاری از شهرها پراکنده است و سالانه در برخی از این حادثه ها به صورت مکرر رخ می دهد در حال حاضر علت تصادفات غیر مجاز و بی تفاوت بودن به علائم آگاهی دهنده در این نقاط است.

معاون راهداری گفت: در طول ۱۰۰ کیلومتر این نقاط پراکنده وجود دارد اعتبارات لازم برای این نقاط متاسفانه پرداخته نمی‌شود و امیدواریم در سال ۱۴۰۰ بخشی از این اعتبارات جبران شود.

در ادامه مرزبان کارشناس ایمنی خودرو با بیان اینکه متاسفانه در بسیاری از مناطق شاهد آن هستیم که در قطعه سازان برای این نقاط برای خودروهای خود از کیفیت پایین قطعات استفاده می‌کنند و به دلیل آنکه ارزان تمام شود و کیفیت بسیار پایینی استفاده می کنند. کیفیت قطعات متاسفانه طبق ارزیابی‌های صورت‌گرفته خوب نیست.

او  گفت: باید در کنار راننده پلیس و همچنین تولید کننده هم همکاری های لازم را انجام دهند باید جامعه مدیران قوانین و مقرراتی را در این بخش تعیین کنند و اگر بخواهیم مشکلات را حل کنیم باید ادامه این عوامل و مجموعه ها را نگاه کنید و روی آنها متمرکز شویم. عوامل اصلی در بروز این تصادفات خودروساز و قطعه‌ساز است که باید کیفیت تولید خود را در این بخش افزایش دهند.

جانمایی نامناسب چراغ قرمزها عامل بروز خطای انسانی در تصادفات جاده ای

مرزبان گفت: خطای انسانی نقش زیادی در بروز تصادفات دارد برای رسیدگی ناوگان باید به این مسئله هم توجه کنیم زمانی که راننده چندین دقیقه در پشت چراغ قرمز باقی می ماند اعصاب آن بهم می ریزد شده باعث می‌شود که تصادفات رخ دهد. بنابراین درست است که خطای انسانی در این بخش نقش دارد اما به دلیل آن که چراغ قرمز در این بخش خوب تنظیم نشده هم می تواند عامل مهمی در حوزه تصادفات باشد.

در ادامه شیروانی مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور در ادامه اعلام کرد: تعداد تصادفات نسبت به سال قبل کاهش پیدا کرده است، خطای انسانی در هشت ماهه امسال که مرکز آمار پزشکی قانونی اعلام کرده نقش بسیار موثری داشته و میزان خطای انسانی در بروز تصادفات ۸ درصد افزایش پیدا کرده است.

او گفت: سرعت مجاز مهم‌ترین عامل است اما در زمان وقوع بارندگی و شرایط لغزندگی راننده باید با سرعت مطمئنه حرکت کند که متاسفانه این عوامل را رعایت نمی‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان راهداری حمل و نقل جاده ای تصادفات جاده ای بروز تصادفات نقاط حادثه خیز خطای انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۷۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال

ایسنا/مازندران جانشین فرماندهی انتظامی مازندران با اشاره به همکاری ادارات و نهادهای استان در خصوص کاهش تلفات جاده‌ای گفت: کنترل محورهای مواصلاتی در ایام تعطیل اولویت ما محسوب می‌شود که با همکاری استانداری، راهداری و دیگر دستگاه‌ها و البته با محوریت پلیس راهور، توانستیم اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.

سردار سید موسی حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در آیین تکریم و معارفه فرمانده انتظامی شهرستان سوادکوه اظهار کرد: کاهش ۵۰ درصدی تلفات جاده‌ای در اوایل سال جاری به نسبت مدت مشابه سال گذشته بدون همکاری همه دستگاه‌ها محقق نمی‌شد.

جانشین فرماندهی انتظامی مازندران افزود: محور سوادکوه که از محورهای پرتردد استان است کاهش تلفات را شاهد بودیم و در این ماموریت، راهداری و پلیس تعامل خوبی داشتند.

این مسئول به تکمیل نشدن پل شهر پل‌سفید اشاره کرد و گفت: این پروژه از نقص‌های مهم محور سوادکوه است، باید در اسرع وقت ساخته و بهره برداری شود تا ترافیک آزار دهنده آن، نصیب شهروندان سوادکوهی و البته همکاران ما در پلیس راهور و راهداری نشود.

 حسینی در خصوص طرح‌های دیگر پلیس اشاره کرد: برخورد با اراذل و اوباش مطالبه مهم مردم بوده که با  تعامل و همکاری نیروهای امنیتی و انتظامی، کنترل اراذل و اوباش انجام شد و این روزها کمتر در فضای مجازی قداره کشی می‌کنند.

جانشین فرماندهی نیروی انتظامی استان با اشاره به کاهش سرقت، بخصوص سرقت از منازل گفت: با کمک دستگاه‌ها،  طرح امنیت محله محور و طرح برخورد با سارقین درحال حرکت را اجرایی کردیم که شاهد کاهش ۲۴ درصدی سرقت، بویژه سرقت منازل بودیم.

وی مبارزه با قاچاقچیان را از دیگر اولویت‌های پلیس عنوان کرد و افزود: برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر بخصوص خورده فروشان در بازارها و سطح شهرها بخوبی عملیاتی شد که نتیجه آن افزایش۱۲ درصدی کشف مواد مخدر بود.

در پایان این مراسم، با قدردانی از زحمات سرهنگ اکبری فرمانده پیشین و سرهنگ عبدی ارشد نیروی انتظامی شهرستان، سرهنگ سعید مهدوی به عنوان فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان سوادکوه معرفی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • سهم چهار درصدی موتورسواران از تصادفات استان زنجان
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد