Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آی مِک، در گذشته افرادی که به فلج اطفال دچار می‌شدند به دلیل فلج شدگی بافت‌ها و اندام‌ها جان خود را از دست می‌دادند. دلیل آن نیز این بود که ماهیچه‌هایی که مسئول تنفس بودند کارایی خود را از دست می‌دادند و فرد دیگر نمی‌توانست نفس بکشد.

با این حال، دانشمندان در آن زمان موفق به اختراع ابزاری به نام "ریه آهنی" شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریه آهنی یک دستگاه بسیار بزرگ بود که فرد در آن قرار می‌گرفت و به کمک آن عمل تنفس را انجام می‌داد. حال دانشمندان با تقلید از دستگاه قدیمی ریه آهنی، یک دستگاه کوچکتر برای بیماران کرونایی که دچار بیماری شدید هستند اختراع کردند.

یک تیم از پزشکان و مهندسان با همکاری با یکدیگر نسخه جدیدی از ریه آهنی را ابداع کرده اند که به بیماران کرونایی که نمی‌توانند به درستی تنفس کنند این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به دستگاه تنفس مصنوعی زنده بمانند. این دستگاه ارزان تر، راحت‌تر و بسیار مناسب‌تر از دستگاه تنفس مصنوعی برای بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه است.

این دستگاه که اکسووِلنت (Exovent) نام دارد با ایجاد فشار منفی در محیط خارج بدن، به ریه‌ها امکان عمل دم و بازدم و انجام تنفس طبیعی را می‌دهد. در حقیقت این دستگاه نیازی به اکسیژن ندارد و فرد به طور طبیعی خود عمل تنفس را انجام می‌دهد.

دانشمندان می‌گویند از این دستگاه می‌توان برای سایر بیماری‌های تنفسی مانند ذات الریه به ویژه در کشور‌های در حال توسعه استفاده کرد.

مدیر این تحقیقات می‌گوید: دستگاه اکسوولنت مصداق بارز همکاری میان مهندسان و پزشکان است. ما به دنبال گسترش این فناوری و عرضه جهانی آن هستیم. گرچه این دستگاه در حال حاضر برای بیماران کرونایی طراحی شده است، اما من یقین دارم در بلند مدت می‌تواند برای طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید:

سیر تا پیاز خونریزی بینی +راهکار درمان

بیماری اکتروپیون چیست؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ریه آهنی همه گیری کرونا بیماران کرونایی برای بیماران ریه آهنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۸۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو

یک محقق ایرانی در تحقیقی جالب با استفاده از آنتوسیانین، کورکومین و نسبت بهینه آنها بر روی بستر نانوفیبرکیتین موفق به تولید جوهر و نشانگر حساس به پی‌اچ برای پایش فساد میگو با چشم غیرمسلح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محقق ایرانی برای پایش تازگی غذاهای دریایی با فناوری نانو و مواد گیاهی، جوهر هوشمند سبز ساخت.

اسماء وردیان؛ محقق مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد در تحقیقی جالب با استفاده از آنتوسیانین، کورکومین و نسبت بهینه آنها بر روی بستر نانوفیبرکیتین موفق به تولید جوهر و نشانگر حساس به پی‌اچ برای پایش فساد میگو با چشم غیرمسلح شد.

در این طرح جوهر هوشمند سبز از ضایعات پوسته میگو (نانوفیبرهای کیتین) و ترکیب دو رنگدانه طبیعی کورکومین و آنتوسیانین بدست آمده از گلبرگ زعفران برای پایش تازگی میگو در طول مدت نگهداری در یخچال ساخته شد. این جوهر هوشمند حتی پس از نگهداری به مدت شش ماه در دماهای مختلف همچنان پایدار بودند.

ساخت نخستین محصول آلوپلاستیک استخوانی با فناوری نانو در دنیا

غذاهای دریایی به عنوان منبع غنی از ویتامین‎ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب غیراشباع بخش مهمی از سبد غذایی هستند. این غذاها حتی در شرایط نگهداری مناسب نیز مستعد فساد هستند و پایش تازگی آن‎ها ضروری است.

برچسب‎‌های هوشمند با قرار‌گیری در محیط بسته‌بندی می‌توانند به صورت خودکار فعال شده و به مصرف‎کننده اطلاعات بصری در خصوص سلامت و تازگی محصول ارائه دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • دعوت ۶ سپاهانی و ۲ ذوب‌آهنی به اردوی تیم ملی فوتبال
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • تنفس هوای قابل قبول در تهران
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF