Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه کیهان در یادداشتی نوشت: 

چند وقتی است که هر چند روز یک‌بار، خبر یا اظهارنظری از سوی مقامات آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره تهدید نظامی ایران منتشر می‌شود. این تهدیدها یک وجه و پیام مشترک را دنبال می‌کنند؛ اگر از مواضع خود در مذاکرات هسته‌ای کوتاه نیایید، تاسیسات هسته‌ای شما مورد حمله قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمله‌ای که ممکن است بصورت مشترک از سوی واشنگتن و تل‌آویو و یا به‌صورت مجزا از سوی هر کدام از آنان انجام شود.

می‌توان لیست بلند بالایی از تهدیدات و مواضع آمریکایی و اسرائیلی را در این زمینه مطرح کرد. برای نمونه به تازگی هفت شخصیت آمریکایی - از جمله دو رئیس سابق سازمان CIA - در بیانیه‌ای خطاب به دولت «جو بایدن» تأکید کردند؛ «به‌خاطر اینکه تلاش دیپلماتیک ‌ما برای حل این بحران نتیجه‌بخش باشد، معتقدیم احیای هراس ایران اهمیت اساسی دارد تا بداند ‌که مسیر هسته‌ای فعلی‌اش منجر به استفاده آمریکا از قوه قهریه علیه این کشور خواهد شد. چالش این است که چگونه آمریکا اعتبار تهدید خود را در چشم رهبران ایران احیا خواهد کرد. نحوه بیان هم مهم است - از جمله عباراتی مشخص‌تر و مستقیم‌تر از فرمول «همه گزینه‌ها روی میز است»‌ - ولی کافی نیست.»

پیشنهاد عملی امضاکنندگان این بیانیه برای ارعاب ایران، اجرای مانورهای مشترک با شرکا و متحدان منطقه‌ای آمریکاست. این پیشنهاد را گوشه ذهن خود داشته باشید تا بعداً به آن بازگردیم.

یک هفته پیش وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت به دولت بایدن اطلاع داده است که به ارتش اسرائیل دستور داده تا برای حمله به ایران آماده شود.

«بنی گانتز» اواخر مهرماه هم از افزایش بودجه ارتش برای آمادگی حمله به ایران خبر داده بود.

همان روزها «آویو کوخاوی»، رئیس ستاد ارتش این رژیم، دستور داده بود پس از دو سال وقفه، بودجه لازم برای اجرای برنامه تمرینی حمله، اختصاص یابد و نیروی هوایی در «شبیه‌سازی حمله به برنامه هسته‌ای ایران، سخت آموزش ببیند».

کافی است جست‌وجویی کوتاه در بایگانی رسانه‌ها داشته باشید تا با ده‌ها خبر و اظهارنظر از این دست مواجه شوید.

قبل از آنکه به چرایی و هدف یا اهداف احتمالی چنین تهدیدهایی بپردازیم، شاید بد نباشد نگاهی به گذشته بیندازیم. در اصطلاحات نظامی عبارتی با عنوان WAR GAME یا «بازی جنگی» وجود دارد. این عبارت به سه نوع تمرین و شبیه‌سازی جنگی اطلاق می‌شود. نوع نخست تمرین میدانی در زمین، دریا و هواست که نیروهای رزمی‌عملیات جنگی را شبیه‌سازی و تمرین می‌کنند. نوع دوم «بازی جنگی» توسط شبیه‌سازهای رایانه‌ای صورت می‌گیرد. در نوع سوم نه خبری از تانک و توپ و شلیک است و نه خبری از رایانه و برنامه‌های شبیه‌ساز. در این مدل، افرادی در یک اتاق دور هم جمع می‌شوند و صرفاً صحبت ‌می‌کنند. آنان در نقش‌های مختلف ظاهر شده و یک موقعیت چالشی و جنگی را در سطوح مختلف شبیه‌سازی کرده و پیش می‌برند.

راه‌اندازی این نوع از «بازی جنگی» در دانشگاه‌های فرماندهی نظامی مرسوم و متداول است. گاهی جنگ‌های پیشین بازسازی شده و شرکت‌کنندگان عملکرد دو طرف را نقد و بررسی می‌کنند و گاهی هم موقعیت‌های فرضی و رو به آینده مورد بررسی قرار می‌گیرند.

یکی از بازی‌های جنگی را ۱۷ سال پیش سرهنگ بازنشسته نیروی هوایی آمریکا ترتیب داد.

«سام گارداینر» در این زمینه تخصص دارد و ده‌ها بازی جنگی را با موضوعات و اهداف مختلف در کالج ملی جنگ و سایر موسسات نظامی آمریکا برگزار کرده است. استراتژی ارتش آمریکا برای تصرف بغداد در سال ۲۰۰۳ با الگوگیری از بازی جنگی گارداینر بود که سال‌ها پیش از حمله به عراق انجام شده بود.

او در بازی مربوط به ایران از متخصصان مختلفی بهره گرفت؛ نظامیان، جاسوس‌ها و دیپلمات‌ها. آنان باید در نقش‌های مختلفی بازی می‌کردند از وزیر امورخارجه آمریکا گرفته تا مشاور امنیت ملی، رئیس سیا، وزیر دفاع، فرمانده سنتکام و... که در یک اتاق بزرگ دور هم جمع شده بودند. موقعیت طراحی شده از این قرار بود؛ ایران برخلاف درخواست‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ‌به سرعت مشغول فعالیت‌های هسته‌ای و نزدیک شدن به سلاح هسته‌ای است. این افراد جمع شده بودند تا گزینه حمله نظامی به ایران را بررسی کرده و پیشنهادات خود را به رئیس‌جمهور آمریکا برای برخورد تهاجمی ‌با ایران ارائه دهند.

گارداینر که ۱۸ ماه روی موضوع کار کرده بود، سه سطح از حمله را به بحث گذاشت؛ حمله به پایگاه‌های سپاه پاسداران، تاسیسات اتمی ‌و بالاخره حمله گسترده برای براندازی جمهوری اسلامی ایران. جزئیات این «بازی جنگی» و مباحث مطرح شده در آن مفصل بوده و خارج از گنجایش این یادداشت است.

بطور خلاصه برخی از مباحث اصلی و نتایج حاصله از این قرار است؛

اطلاعات آمریکا درباره ایران اندک بوده و همین نقص، کار را دشوار می‌کند.

جنگنده‌های اسرائیلی می‌توانند به ایران برسند اما مشکل بازگشت آنها به خانه است.

اسرائیلی‌ها درباره حمله به ایران بلوف می‌زنند و هدف آنها اعمال فشار به آمریکاست.
حمله به تاسیسات اتمی ‌ایران، فعالیت ایران را فقط به تاخیر می‌اندازد و نابود نخواهد کرد. میزان این تاخیر نیز نامعلوم است و پس از آن مشخص نیست چه باید کرد.

«تهدید همیشه بخش مهمی‌از روند مذاکره است. اما شما می‌خواهید دشمن را فریب دهید. خود را گول نزنید. شما نمی‌توانید خود را فریب دهید که فکر می‌کنید می‌توانید کاری را انجام دهید که نمی‌توانید انجام دهید.»
در پایان شرکت‌کنندگان با مسائل حل نشده مهمی ‌روبه‌رو بودند و با سؤالاتی راهبردی روی میز مواجه بودند که پاسخی برای آن نداشتند. از جمله؛ اگر رئیس‌جمهور هیچ گزینه نظامی خوبی برای استفاده به‌عنوان تهدید ندارد، چگونه می‌تواند بطور مؤثر با ایرانی‌ها مذاکره کند؟ چگونه قدرتمندترین و پیشرفته‌ترین ارتش جهان توانایی غافلگیری حریف را ندارد؟ چرا اینقدر سخت بود که برنامه‌هایی طراحی کنیم که این احتمال را می‌دادند که یک دشمن باهوش و بی‌رحم در مقابل ماست؟ چرا پیش‌بینی اقدامات و آسیب‌پذیری‌های رژیمی ‌که بیست‌وپنج سال (گزارش مربوط به سال ۲۰۰۴ است) با آن مخالفت کرده بود برای ایالات متحده اینقدر سخت بود؟

پس از گذشت ۱۷ سال از آن «بازی جنگی»، موقعیت فعلی از منظری شباهت بسیار زیادی با موقعیت فرضی گارداینر و همراهانش در آن تمرین دارد. آمریکا مدعی است ایران به سرعت در حال حرکت به سوی ساخت سلاح اتمی‌است و باید به هر وسیله و قیمتی شده جلوی آن را گرفت. گارداینر «بازی جنگی» خود را به این جمع‌بندی به پایان رساند؛ رئیس‌جمهور بعدی آمریکا باید با بلوف و صبر، اقدامات دولتی را تغییر دهد که انگیزه‌هایش را به خوبی درک نمی‌کند و نفوذش بر آن محدود است. او درباره تمرین خود گفت: «بعد از این همه تلاش، دو جمله ساده برای سیاستگذاران باقی مانده است. شما هیچ راه‌حل نظامی برای مسائل ایران ندارید و باید دیپلماسی را به نتیجه برسانید.»

البته موقعیت تغییرات قابل توجهی نیز داشته است. توان نظامی ایران نسبت به ۱۷ سال پیشرفت‌های بسیار زیادی کرده است. متحدان آن روز ایران در منطقه بسیار قوی‌تر شده و متحدان جدیدی نیز به آن اضافه شده‌اند. آمریکا نیز از ابعاد گوناگون آمادگی ذهنی و توان عملی سال ۲۰۰۴ را ندارد. فرار از افغانستان تنها یکی از شواهد این قضیه است. پس با این حساب این سؤال پیش می‌آید که دلیل تهدیدهای اخیر چیست؟ پاسخ همان است که ذکر شد؛ تهدید بخش مهمی ‌از مذاکره است. همان نکته‌ای که در پایان بیانیه هفت مقام آمریکایی هم به آن پرداخته شده و آمده است: «باید احتمال رسیدن به چنین توافقی را به حداکثر برسانیم. برای کسب این هدف، ارائه مشوق‌هایی به ایران ضروری خواهد بود، هم برای تأثیرگذاری بر بحث در تهران و هم برای اینکه به دنیا نشان دهیم - خصوصاً چین، روسیه، بریتانیا، فرانسه، و آلمان که در حال مذاکره با ایران هستند - که آمریکا علاقه‌مند به توافق است. ولی اهمیت احیای ‌ترس ایران هم کمتر از آن نیست که روشن کنیم تهران با این مشوق‌ها چه چیزی می‌تواند به دست آورد.» چماق و هویج.

امروز هم تنها گزینه واقعی بایدن چیزی جز بلوف و صبر نیست. تهدیدهای آمریکا و رژیم صهیونیستی همان بلوفی است که سعی می‌شود ایران آن را جدی بگیرد و باعث تغییر محاسبات تهران شود و گزینه صبر تا حد زیادی ناظر به تحولات داخلی ایران است. آنان به ضعف‌ها و اشتباهات احتمالی داخلی و پیامدهای آن امید زیادی دارند. ناامید کردن دشمن در این بخش وظیفه مشترک مسئولان و مردم است. صد البته که نقش و وظیفه مسئولان در این معادله بسیار پررنگ‌تر است.

کد خبر 645362 برچسب‌ها ایران و اسرائیل ایران و آمریکا خبر ویژه مذاکرات وین جنگ

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و اسرائیل ایران و آمریکا خبر ویژه مذاکرات وین جنگ حمله به ایران شبیه سازی بازی جنگی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۸۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بازی بایرن مونیخ - رئال مادرید؛ ال کلاسیکوی واقعی اروپا و بازی بزرگ نسل ما

آاس به به جدال منچسترسیتی و رئال مادرید لقب ال کلاسیکوی جدید اروپا را داده بود و آرسنال هم قصد داشت یک بار برای همیشه از بایرن مونیخ زخم خورده این فصل انتقام بگیرد؛ هرچه که بود تمام شد و حالا قرار است دوباره «رئال - بایرن» ببینیم، صاحبان لیگ قهرمانان اروپا برای رسیدن به فینال ومبلی مقابل هم قرار می گیرند.

طرفداری | در جریان دیداری از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، تیم های بایرن مونیخ و رئال مادرید مقابل هم قرار می گیرند. چند فصلی بود که شاهد این جدال نبودیم، آن هم پس از تعدادی از حماسی ترین نبردهای تاریخ لیگ قهرمانان که به لطف این دو تیم در دهه قبلی میلادی مشاهده کردیم. این دو تیم بهترین تیم های لیگ برتر انگلیس را در مرحله یک چهارم نهایی حذف کردند و با انگیزه های فراوان خودشان را آماده این مسابقه می کنند. 

به ال کلاسیکوی اصلی اروپا خوش آمدید! 

بایرن مونیخ سیزدهمین حضور خود در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را تجربه می کند (با احتساب جام باشگاه های اروپا 21 بار). تنها یک تیم می‌تواند بگوید از آنها در این زمینه موفق تر عمل کرده است؛ رئال مادرید. تیم اسپانیایی با 33 بار حضور در این مرحله و هفدهمین حضور در نیمه نهایی لیگ قهرمانان، بی‌رقیب است.

جای تعجب نیست که این دو تیم هشتمین دیدار خود در نیمه نهایی لیگ قهرمانان/جام باشگاه‌های اروپا را برگزار می‌کنند، پنج بازی بیشتر از هر دو تیم دیگری در تاریخ این رقابت‌ها. 

هر دو تیم به رقم زدن بازی های پرگل شهرت دارند، اما در فصل جاری هر کدام به همان اندازه چهره‌ی مقاوم خود را نشان داده‌اند. بایرن مونیخ تحت هدایت توماس توخل مجبور شد در بازی برگشت مرحله یک شانزدهم مقابل لاتزیو در خانه با تمام قوا بازی کند و سپس در مونیخ آرسنال را شکست دهد، آن هم بعد از اینکه در بازی رفت توپچی‌ها را مهار کردند.

در همین حال، رئال مادریدِ کارلو آنچلوتی برای رسیدن به جمع هشت تیم برتر مجبور شد لایپزیشی را شکست دهد که از خودش مقاومت زیادی نشان داد. آنها در بازی برگشت مقابل منچسترسیتی، مدافع عنوان قهرمانی، در برابر موج حملات این تیم ایستادگی کردند و در ضربات پنالتی با حفظ خونسردی، شاگردان گواردیولا را حذف کردند. 

راهی برای تبدیل یک فصل ناامید کننده به فصلی رویایی

موفقیت بهترین پاداش در دوران سخت است. هواداران بایرن که شاید پیش از این، عملکرد تیم را در این فصل ناامیدکننده می‌دانستند، حالا با پشتوانه چهار برد پیاپی، سرود قهرمانی در لیگ قهرمانان را سر می‌دهند. با بازگشت اعتماد به نفس و انگیزه، ده روز آینده فصل بایرن و میراث کوتاه مدت توخل، سرمربی که در تابستان جدا خواهد شد، را رقم خواهد زد.

جام پانزدهم؟ چرا که نه! 

رئال مادرید تا همین جا هم در لیگ قهرمانان اروپا یک حماسه خلق کرده، پس چرا یک نیمه نهایی حماسی دنبالش نباشد؟ رئال مادرید با شرایطی ایده‌آل، به جز محرومیت کارواخال، به باواریا می‌رسد. جود بلینگام، وینیسیوس جونیور و رودریگو که در مجموع رقابت‌ها در این فصل ۸۶ گل یا پاس گل ثبت کرده‌اند، در لالیگا استراحت داده شده‌اند. اما با توجه به عملکرد هجومی اخیر بایرن، آیا بازگشت ادر میلیتائو از مصدومیت در نهایت کفه را به سود رئال سنگین خواهد کرد؟

اطلاعات مسابقه بایرن مونیخ و رئال مادرید روز و تاریخ برگزاری: سه‌شنبه، 30 آوریل ۲۰۲4 | 11 اردیبهشت ۱۴۰3 ساعت: ۲۲:۳۰ به وقت تهران تورنمنت: دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا - فصل 24-2023 ورزشگاه: آلیانتس آرنا (مونیخ) داوران: کلمن تورپن (داور اصلی) و ژروم بریزار (داور VAR) از فرانسه نشست خبری و اخبار مرتبط با بازی بایرن مونیخ و رئال مادرید

اطمینان توخل: نمی‌دانم چطوری اما گنابری به رئال مادرید گل خواهد زد!

یوسوا کیمیش: رئال مادرید اغلب تیم برتر زمین نیست اما در آخر صعود می‌کند

کارلو آنچلوتی: هرگز نباید رئال مادرید را در لیگ قهرمانان اروپا دست کم گرفت

فدریکو والورده: عاشق بازی با تونی کروس هستم؛ منچسترسیتی را نمی‌توان با شانس شکست داد

ترکیب احتمالی بایرن مونیخ و رئال مادرید بایرن مونیخ (1-3-2-4): نویر | کیمیش، کیم، دایر، مزروعی | گورتسکا، پاولوویچ | سانه، موسیالا، گریرو | کین رئال مادرید (2-4-4): لونین | وازکز، شوامنی، رودیگر، مندی | والورده، کروس، کاماوینگا، بلینگام | وینیسیوس، رودریگو غایبان دو تیم بایرن مونیخ و رئال مادرید بایرن مونیخ: بونا سار، کینگزلی کومان، ماتیس دلیخت (احتمالی)، ساشا بویی، تارک بوخمان (مصدوم) رئال مادرید: دنی کارواخال (محروم) آخرین باری که دو تیم به مصاف هم رفتند، این ترکیب اولیه آنها بود نکات آماری مسابقه بایرن مونیخ و رئال مادرید بایرن مونیخ و رئال مادرید با 26 بازی، بیشترین بازی را در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا (جام باشگاه‌های اروپا) انجام داده‌اند. 24 مورد از این بازی‌ها در مرحله حذفی این رقابت‌ها بوده است که این تعداد نیز بیشترین تعداد بازی بین دو تیم در این مرحله محسوب می‌شود. این هشتمین بار است که بایرن مونیخ و رئال مادرید در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا (جام باشگاه‌های اروپا) به مصاف یکدیگر می‌روند. بایرن مونیخ در 4 مورد از 5 جدال اول بین سال‌های 1976 تا 2012 پیروز شده، اما در دو نیمه‌نهایی آخر (14-2013 و 18-2017) مغلوب رئال مادرید شده است. بایرن مونیخ در 7 بازی اخیر خود مقابل رئال مادرید، 6 شکست و 1 تساوی کسب کرده است. این طولانی‌ترین دوره بدون برد بایرن مونیخ مقابل یک حریف در رقابت‌های اروپایی است. رئال مادرید در 3 بازی اخیر خود در خانه بایرن مونیخ پیروز شده است (4-0 در 14-2013، 2-1 در 17-2016 و 2-1 در 18-2017). این طولانی‌ترین روند پیروزی‌های پیاپی رئال مادرید در خانه بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا (جام باشگاه‌های اروپا) است. در واقع، هیچ تیم دیگری تاکنون نتوانسته دو بازی پیاپی را در خانه بایرن مونیخ در این دو رقابت پیروز شود. رئال مادرید در 10 بازی اخیر خود در لیگ قهرمانان اروپا (همه در این فصل) 7 پیروزی و 3 تساوی کسب کرده است. رئال مادرید فقط یک بار در تاریخ این رقابت‌ها در یک فصل، رکورد طولانی‌تر بدون شکست را به ثبت رسانده که به فصل 17-2016 مربوط می شود، (که در نهایت با قهرمانی رئال مادرید همراه شد) تیم زیدان در آن فصل 11 بازی بدون شکست را پشت سر گذاشت. آمار دو تیم در لیگ قهرمانان اروپا  پیش‌بینی مسابقه بایرن مونیخ و رئال مادرید هواسکورد: بایرن مونیخ 1-2 رئال مادرید طرفداری: بایرن مونیخ 0-1 رئال مادرید

از دست ندهید ????????????????????????

محمد مورایس؛ نام جدید سرمربی سپاهان؟ هالند، خیلی پیشرفت کردی و در سطح چمپیونشیپ شدی! واکنش هوادار تاتنهام بعد از کری‌خوانی نافرجام برای رایس (فیلم) بنر توهین‌آمیز بازیکن اینتر علیه ستاره میلان 

دیگر خبرها

  • نتانیاهو نشست کابینه جنگی را لغو کرد/ احتمال حمله زمینی به رفح
  • فیلم/ حمله موشکی سرایا القدس به نیروها و ادوات جنگی اشغالگران در نتساریم
  • تشکل یافتگی دانشجویان یک ویژگی خاص در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا است
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس
  • پیش بازی بایرن مونیخ - رئال مادرید؛ ال کلاسیکوی واقعی اروپا و بازی بزرگ نسل ما
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه
  • واقعی ترین حس یک بازی کامپیوتری قطعا همینه! (فیلم)
  • آزمون و بووه؛ زوج خط حمله رُم برابر ناپولی
  • اسرائیل درمانده است ایران قواعد بازی را تغییر داد | این جمله یک اشتباه بزرگ از سوی بایدن بود