Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: باید صادرات از طریق صادرکننده شناسنامه‌دار انجام شود همچنین محصولات کشاورزی را نیز شناسنامه‌دار کنیم تا بازگشت محصولات کشاورزی دیگر تکرار نشود. سید رضا نورانی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص بازگشت محموله کیوی ایران از هند گفت: گزارش ها حاکی از آن است که هند بارها در خصوص باقیمانده سموم و یا آثار شپشک توت بر روی برخی از محموله های صادراتی کیوی به ایران نامه ارسال کرده بود، ولی متأسفانه سازمان حفظ نباتات هیچ اقدامی انجام نداد، درصورتی‌که این مشکل به‌سرعت قابل‌حل بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی گفت: باید انقلابی رفتار کنیم تا کشور در توسعه صادرات رشد پیدا کند و اگر مشکلی برای صادرات رخ می‌دهد باید سریعاً پیگیری کنیم تا حل شود برفرض مثال که هند در خصوص محصولات ایران اشتباه کرده است وزارت جهاد کشاورزی می‌بایست هیئتی به هند برای رفع این موضوع اعزام میکرد که تا به امروز اقدامی انجام نشده و موجب نگرانی صادرکنندگان و تولیدکنندگان شده است.    نورانی گفت: ایران یکی از چهار کشور بزرگ تولید کننده کیوی در جهان است که صادرات محصولات کشاورزی آن نیاز به یک متولی قوی دارد تا در اسرع وقت بتواند مشکلات پیش روی صادرات را بردارد.   رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی اظهار کرد: خوشبختانه کیوی ایران ازجمله میوه‌هایی است که در تولید آن از سموم شیمیایی استفاده نمی‌شود گاها به ندرت در برخی باغات آفت شپشک سفید توت دیده شده که تولید کننده باید تحت نظارت سازمان حفظ نباتات برای دفع این قارچ اقدام کند و چون با این قارچ  مبارزه شیمیایی صورت نگرفته شاید در محموله صادراتی کیوی آثار شپشک توت وجود داشته که کیوی ایران مرجوع شده است و اگر سازمان حفظ نباتات ورود پیدا می‌کرد این مشکل نیز ایجاد نمی‌شد.   نورانی بیان کرد: تولیدکنندگان باید تحت حمایت وزارت جهاد کشاورزی باشند تا زمانی که مشکل آفتی ایجاد می‌شود با جدیت به مبارزه با آفات اقدام کنند نه اینکه تولیدکننده و صادرکننده بدون اطلاعات کافی برای مبارزه با آفات هر نوع سمی را استفاده کند و درنهایت مشکل باقیمانده سموم برای محصولات کشاورزی کشور ایجاد شود.   وی در ادامه گفت: باوجود تمام مشکلات تحریم به‌صورت مویرگی صادرات محصولات کشاورزی را انجام می‌دهیم بنا براین مسئولین نباید نسبت به این مسائل بی‌تفاوت باشند و باید هرچه سریع‌تر مشکلات صادرات محصولات کشاورزی را برطرف کنند.   رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی اظهار کرد: باید صادرات از طریق صادرکنندگان شناسنامه‌دار انجام شود همچنین محصولات کشاورزی را نیز شناسنامه‌دار کنیم تا مشکلات این چنینی برای صادرات محصولات کشاورزی دیگر تکرار نشود.   نورانی خاطرنشان کرد: صادرات باید متولی داشته باشد و تمامی نهادهای تصمیم گیر نیز تحت نظارت و حمایت سازمان توسعه تجارت قرار بگیرند تا صادرات محصولات کشاورزی سروسامان بگیرد.   بیشتر بخوانید: پشت پرده شایعه آلودگی فلفل‌های دلمه‌ای ایران/ کم‌کاری سازمان حفظ نباتات دولت قبل

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی صادرات محصولات کشاورزی کیوی هند

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صادرات محصولات کشاورزی کیوی هند صادرات محصولات کشاورزی محصولات کشاورزی سازمان حفظ نباتات شناسنامه دار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۹۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: در این مدت مبلغ یک هزار و ۱۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال محصولات چاپی غیر کتاب به کشور‌های آسیای میانه و افغانستان صادر شده است.   بی بی فاطمه حسینی کرمان افزود: در این بازه زمانی در حوزه محصولات چاپی غیر کتاب، مجوز چاپ و صادرات ۷۳۰ هزار کیلوگرم فرآورده‌های چاپی و بسته بندی شامل سلفون، لفاف، پاکت، لیبل، برچسب و پاکت آبمیوه و نیز ۷۸۶ هزار عدد کارتن خالی صادر شده است که نسبت به مدت مشابه پارسال، ۲۰ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو