Web Analytics Made Easy - Statcounter

آب اولویت کاری بخش کشاورزی قم ، برگزاری دهمین دوره عکس دوسالانه هنرمندان قم،  تمهیدات لازم برای تحقق کامل نسخه‌نویسی الکترونیک  ، افتتاح هنرستان استثنایی مسعودیان ، نرخ باسوادی درمیان افراد غیر ایرانی مقیم قم ۸۴ درصد است،ثبت نام ۴۷ هزار متقاضی قمی درطرح نهضت ملی مسکن و  آزادی ۹۷ زندانی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س) از دیگر اخبار هفته گذشته قم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد ۱۳هزار و۷۴۳ فرصت شغلی

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: در جریان صدور جوازهای تاسیس‌ ایجادی و توسعه‌ای واحدهای تولیدی در استان طی هشت‌ماه سپری شده از سال‌جاری برای ۱۳هزار و ۷۴۳ تن فرصت شغلی فراهم می‌شود.

محمود سیجانی هفته گذشته درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به مهمترین اقدام‌ها و عملکرد بخش صنعت، معدن و تجارت استان از ابتدای سال‌جاری تا پایان آبان‌ماه، بیان کرد: صدور جواز تاسیس به معنای رغبت به سرمایه‌گذاری جدید در این بخش مهم اقتصادی استان است و آمارها نشان از افزایش قابل توجه مجوزهای صادر شده در طی مدت مورد نظر دارد.

وی افزود: از ابتدای سال‌جاری تا پایان آبان‌ماه تعداد ۵۸۲ فقره جواز تاسیس ایجادی با ۱۲۱هزار و ۹۱۶ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و پیش بینی اشتغالزایی برای ۱۲هزار و ۳۲۸تَن و همچنین ۴۶ فقره جواز تاسیس توسعه‌ای(توسعه واحدهای موجود) با ۱۰هزار و ۷۳۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و اشتغالزایی برای یکهزار و ۴۱۵تَن صادر شده‌است.

وی ادامه داد: در مجموع تعداد کل جواز تاسیس موجود استان یکهزار و ۴۹۳مجوز با پیش‌بینی اشتغالزایی برای ۳۲هزار و ۶۲۸ تَن و سرمایه گذاری ۳۲۵هزار و ۲۶۶میلیارد ریال است که این شاخص میل و رغبت به سرمایه گذاری جدید در استان را نشان می‌دهد.

پرداخت ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات به هنرمندان صنایع‌دستی 

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم از پرداخت ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی به هنرمندان صنایع‌دستی در این استان خبر داد.

 علی رضایی در جلسه‌ای که با حضور کارشناسان معاونت صنایع دستی برگزار شد، اظهار کرد: این تسهیلات به ۶۰ هنرمند صنایع‌دستی قم اختصاص یافته‌ که تسهیلات هر یک نسبت به طرح و درخواست هنرمندان متفاوت است.

معاون صنایع‌دستی قم با اشاره به استقبال هنرمندان استان از تسهیلات مشاغل خانگی، ادامه داد: تسهیلات مشاغل خانگی نقش موثری در تقویت بنیان اقتصادی خانواده‌ها دارد.

وی تصریح کرد: رشد ۳۰ برابری تسهیلات مشاغل خانگی استان نسبت به مدت زمان مشابه در سال قبل، نشان از زحمات بی‌شائبه همکاران صنایع‌دستی به ویژه کارشناس تسهیلات آن معاونت دارد.

حدود ۴ هزار و ۷۶۰ هنرمند صنایع دستی در ۷۰ رشته مختلف صنایع دستی در این استان مشغول فعالیت هستند.

تولید سالانه ۳۸۰ تن عسل درقم

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: با تلاش زنبورداران استان سالانه ۳۸۰ تن عسل در قم تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

علی‌اصغر همت هفته گذشته درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا،‌ ضمن اشاره به این که کندوهای زنبور عسل در مناطق محتلف استان مستقر است، بیان کرد: سطح تولید سالانه عسل درقم به طور میانگین ۳۸۰ تن است که در این میان ۱۰ تن از کندوهای سنتی و ۳۷۰ تن از کندوهای مدرن به‌دست می‌آید.

وی با تاکید بر کیفیت بالای عسل تولید شده درقم، افزود: قم دارای ۳۷۹ زنبورستان‌ است و ۴۶۷تَن در این رابطه مشغول به‌کار هستند، همچنین یکهزار و ۲۴۷ کندوی سنتی و ۴۱هزار و ۸۴۴ کندوی مدرن در آن فعال است، تعداد کلونی‌های زنبور عسل استان نیز به بیش از ۴۳ هزار مورد می‌رسد.

وی همچنین با اشاره به این که سالانه ۴۳۹ کیلوگرم ژل رویال در قم استحصال می‌شود،‌ ادامه داد: ژل رویال که به نام‌های ژل سلطنتی یا ژل ملکه زنبور عسل در میان مردم شناخته شده یک ماده شیری رنگ است که صرفا برای غذای اختصاصی ملکه زنبورها مورد استفاده قرار می‌گیرد، این ماده بسیار پر انرژی و مقوی بوده و دارای خواص درمانی و فواید زیادی است.

همت افزود: استحصال زهر نیز با تنوع بخشی به محصولات مرتبط با زنبور عسل، اقتصاد زنبورداران استان را از تک محصولی خارج می‌کند و به همین دلیل ترویج آن در دستورکار معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم قرار گرفته است.

 اصلاح ۳۰ نقطه حادثه‌خیز قم در انتظار بودجه

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قم گفت: با مطالعات و بررسی‌های انجام شده، ۳۰ نقطه اولویت‌دار پرتصادف در استان قم شناسایی شده که در صورت جذب اعتبارات، برای ایمن‌سازی این نقاط اقدام خواهد شد.

محمدحسن کلهری در جمع خبرنگاران، افزود: بیش از ۵۰ درصد حجم ترددهای عبوری از محورهای مواصلاتی استان قم به دلیل نزدیکی این استان به پایتخت و قرار گرفتن در نقطه اتصال پایتخت به جنوب کشور، مربوط به ناوگان غیربومی است.

وی اضافه کرد: حجم بالای تردد در محورهای استان موجب مشکلاتی از جمله استهلاک روکش جاده‌ای شده که این مساله باعث افزایش سرعت خرابی جاده‌ها نسبت به‌سرعت بازسازی به دلیل کمبود اعتبار شده است.

وی ادامه داد: افزایش تصادف‌ها از دیگر مشکلاتی است که به دلیل حجم بالای تردد در محورهای استان قم رخ می‌دهد؛ به‌گونه‌ای که سال گذشته ۱۷۱ نفر در صحنه تصادف جان خود را از دست دادند.

کلهری خاطرنشان کرد: با این‌وجود، در هفت ماه امسال با کاهش ۳۳.۶ درصدی تلفات تصادف های جاده‌ای، استان قم رتبه نخست را بین استان‌های کشور کسب کرد.

ثبت نام ۴۷ هزار متقاضی قمی درطرح نهضت ملی مسکن 

 مدیرکل راه و شهرسازی قم گفت: طبق تازه‌ترین آمار ارائه شده توسط معاونت مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان ۴۷ هزار و ۶۰۰ متقاضی درقم در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کردند.

 حسن صبوری هفته گذشته با اشاره به جزییات آمار ثبت‌نام کنندگان، افزود: تاکنون در شهر قم ۴۶ هزار و ۹۵۴، در شهر کهک ۴۵۰، در شهر دستجرد ۱۴۳ و در شهر سلفچگان ۵۳ تن در سامانه نهضت ملی نام‌نویسی کرده‌اند.

وی اضافه کرد: ثبت‌نام نهضت ملی مسکن در استان قم بلافاصله بعد از تامین زمین و موافقت شورای عالی شهرسازی و معماری کشور با الحاق اراضی ۵۶۰ هکتاری مجاور پردیسان به شهر قم در سامانه https://saman.mrud.ir/ آغاز شد.

وی در خصوص شروط تایید متقاضی در طرح مسکن نهضت ملی، بیان کرد: متقاضیان با داشتن چهار شرط تاهل و سرپرست خانوار بودن، حداقل سابقه پنج سال سکونت در شهر مورد تقاضا، فاقد مالکیت خصوصی و در نهایت عدم استفاده از امکانات دولتی از اول انقلاب در حوزه مسکن، می‌توانند نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند و در صورت احراز این شرایط، تایید اولیه خواهند شد.

آب اولویت کاری بخش کشاورزی قم

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: مدیریت منابع آبی در بخش کشاورزی استان اولویت اصلی ماست و این مساله را با به‌کارگیری جدیدترین روش‌های بهره‌برداری از منابع آبی، دنبال می‌کنیم.

محمد رضا حاجی رضا در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا،‌ بیان کرد: حجم قابل توجهی از منابع آبی در دسترس کشاورزان قمی درصد شوری بالایی دارد، اما آنان با تجربه بالای خود توانسته‌اند محصولات متنوع مورد نیاز مردم را با استفاده از همین آب، تولید کنند.

وی با اشاره به این که با همکاری کشاورزان استان حجم مصرف آب در این بخش کاهش خواهد یافت، افزود: برنامه تحول در بخش کشاورزی قم تدوین شده و مساله آب در آن به عنوان یک موضوع راهبردی مورد توجه قرار گرفته‌است.

وی ادامه داد: استفاده هرچه بیشتر از سامانه‌های نوین آبیاری و به‌کارگیری گیاهانی که برای رشد به دوره‌های آبیاری کمتری احتیاج دارند، از جمله برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی قم برای کاهش مصرف آب در این بخش است.

حاجی رضا گفت: قم از جمله استان‌های پیشگام کشور در زمینه اجرای برنامه‌های تغییر الگوی کشت‌ است و در این چارچوب نیز،‌ توسعه کشت‌های گلخانه‌ای و بهره‌مندی از گیاهان متناسب کشت در قم را برای کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی استان دنبال می‌کنیم.

برگزاری دهمین دوره عکس دوسالانه هنرمندان قم

 رییس انجمن عکاسان قم گفت: دهمین دوره عکس دوسالانه هنرمندان استان ، توسط این انجمن و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود.

ابراهیم سلیمانی هفته گذشته درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا  اظهار داشت: این دوسالانه عکس؛ با هدف برگزاری نمایشگاه، معرفی برگزیدگان، تدوین و چاپ کتاب عکس «قم ۱۴۰۰»، همراه با برگزاری اردو (فتو ماراتن)، نشست‌های تخصصی عکس و تجلیل از پیشکسوتان عکاسی استان قم ترتیب می‌یابد.

وی آخرین مهلت ارسال آثار به دهمین دوره عکس دوسالانه هنرمندان استان قم را ۳۰ دی‌ماه جاری اعلام و بیان کرد: کلیه فایل‌ها در قالب یک لوح فشرده (سی. دی.) از طریق پست و یا به صورت حضوری به این انجمن تحویل داده شود و یا به نشانی رایانامه info@qomphotographers.ir ایمیل شود.  

وی گفت: حرم مطهر حضرت معصومه(س)؛ بقاع متبرک امامزادگان(ع)؛ مسجد مقدس جمکران؛ حوزه‌های علمیه؛ مراکز حوزوی، علمی، آموزشی، پژوهشی و دانشگاهی؛ مساجد؛ اماکن زیارتی و سیاحتی؛ حجاب؛ فرهنگ‌وهنر؛ آداب و سنن اجتماعی و مذهبی؛ مستندهای اجتماعی، سیاسی و ورزشی؛ معماری؛ مبلمان و فضاهای شهری؛ مردم‌نگاری؛ پرتره و عکاسی خیابانی؛ طبیعت و محیط‌زیست؛ ظرفیت‌های دینی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و نیز عکس‌هایی که با نگاه هنرمندانه بازتاب ویژگی‌های بارز استان قم باشد؛ شامل «موضوع» این دوسالانه عکس است. 

تمهیدات لازم برای تحقق کامل نسخه‌نویسی الکترونیک درقم 

 مدیرکل بیمه سلامت قم گفت: با توجه به این‌که از امروز و طبق تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۰ سازمان‌های بیمه‌گر مجاز به پذیرش نسخه کاغذی نیستند، تمهیدات لازم در راستای تحقق کامل این قانون در استان قم اندیشیده شده‌است.

محمدرضا فخاریان قمی هفته گذشته درگفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به آغاز نسخه‌نویسی الکترونیک از دی‌ماه سال گذشته در این استان، افزود: ۹۳ درصد نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک در قم تحقق پیدا کرده و امیدواریم مشکلات جزیی نیز با کمک مجموعه نظام پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و بیمه تحقق پیدا کند.

وی اضافه کرد: درحال حاضر نسخه‌نویسی الکترونیک در بخش دولتی قم ۷۷ درصد و در بخش خصوصی ۹۲ درصد محقق شده‌است.

وی با بیان این‌که ۳۰۲ هزار و ۹۷۰ نفر درقم تحت پوشش بیمه سلامت هستند، بیان کرد: از این تعداد ۶۱ هزار و ۵۶۰ نفر عضو صندوق کارکنان دولت، ۷۵ هزار و ۱۲ نفر سایر اقشار، ۱۱ هزار و ۲۲۴ نفر بیمه‌ ایرانیان، ۸۴ هزار و ۵۱۷ نفر بیمه سلامت همگانی، ۵۴ هزار و ۴۱۸ نفر بیمه روستایی و پنج هزار و ۱۵۸ نفر نیز اتباع خارجی هستند.

افتتاح هنرستان استثنایی مسعودیان 

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قم گفت: هنرستان استثنایی خیرساز محمدعلی مسعودیان که با مشارکت دولت و خیران در سه طبقه بنا شده است، در منطقه خاکفرج قم افتتاح شد و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت.

محسن پورگلیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: این مجموعه با مساحت یک هزار و ۵۵۰ مترمربع و با زیربنای یک هزار و ۹۰۰ مترمربع شامل ۱۲ فضای آموزشی و ۹ فضای اداری و کمک آموزشی است.

وی با بیان این‌که کارگاه، آزمایشگاه،‌ کتابخانه، نمازخانه و سالن اجتماعات از جمله فضاهای احداث شده در این مدرسه است، اضافه کرد: این واحد آموزشی به همت خانواده خیرساز مسعودیان و مشارکت اداره کل نوسازی و با اعتبار ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان احداث شده است.

وی ادامه داد: در ساخت مدرسه خیرساز مسعودیان، ۸ میلیارد تومان از سوی دولت و یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نیز از سوی خیر هزینه شده است.

پورگلیان همچنین با اشاره به کلنگ زنی بزرگ‌ترین مجتمع استثنایی قم در منطقه پردیسان، گفت: این زمین به مساحت ۲ هزار و ۳۵۰ مترمربع و زیربنای حدود یک هزار و ۵۸۰ مترمربع و شامل ۱۲ کلاس درس و  ۲ کارگاه و آزمایشگاه و ۱۳ فضای جانبی در ۲ طبقه توسط خیر مدرسه‌ساز حاجیه خانم مسعودیان همسر حاج محمدعلی مسعودیان احداث خواهد شد. 

 نرخ باسوادی درمیان افراد غیر ایرانی مقیم قم ۸۴ درصد است

 معاون سوادآموزی اداره کل آموزش وپرورش قم گفت: نرخ باسوادی در میان افراد غیر ایرانی مقیم این استان بیش از ۸۴ درصد است و قم جز استان‌های برتر کشور در رابطه با سوادآموزی اتباع خارجی است.

حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا قاسمی‌نیا  هفته گذشته درحاشیه کارگاه توانمندسازی آموزش دهندگان سوادآموزی طرح کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل درخانه معلم قم در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا،‌ بیان کرد: این طرح کاری مشترک میان کمیساریای سازمان ملل، وزارت کشور و نهضت سواد آموزی است که هر سال در ایران و به خصوص در استان قم اجرا می‌شود.

وی افزود: در طرح کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل که هدف آن آموزش گروه سنی بزرگسالان است، طی دوره جاری، ۶۱۰ تن از اتباع افغانستانی مقیم استان قم در ۴۳ کلاس و بهره‌گیری از ۴۳ آموزش‌دهنده تحت تعلیم قرار گرفته‌اند.

آزادی ۹۷ زندانی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س)

دادستان عمومی و انقلاب قم گفت: دستور آزادی ۹۷ نفر از زندانیان جرائم غیرخشن این استان به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س) و با هدف کاهش جمعیت کیفری زندانیان صادر شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن غریب در این زمینه افزود: پس از بررسی درخواست‌های زندانیان با اعطای مرخصی پایان حبس زندانیان واجد شرایط با استفاده از راهکارهای قانونی تخفیف و تعلیق مجازات، موافقت شد.

وی اضافه کرد: در راستای سیاست کاهش مجازات حبس افرادی که سابقه‌دار، مخل نظم و امنیت مردم و دارای جرائم خشن هستند، از تخفیف‌های قانونی بهره‌مند نخواهند شد.

پیش از این نیز دستور آزادی ۳۹ نفر از زندانیان جرایم غیرخشن استان با استفاده از نهادهای ارفاقی به مناسبت هفته بسیج، ۵۳ نفر به مناسبت ولادت امام حسن عسکری(ع)، ۶۵ نفر نیز به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص)، ۶۱ نفر به مناسبت اعیاد قربان و غدیر و ۴۵ نفر به مناسبت دهه کرامت صادر شده بود.

برچسب‌ها بسته خبری قم استانداری قم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بسته خبری قم استانداری قم بسته خبری قم استانداری قم گفت وگو با خبرنگار ایرنا سازمان جهاد کشاورزی قم نسخه نویسی الکترونیک تسهیلات مشاغل خانگی نهضت ملی مسکن سرمایه گذاری میلیارد ریال بخش کشاورزی استان قم هفته گذشته جواز تاسیس صنایع دستی زنبور عسل اداره کل صادر شد ثبت نام قم گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۹۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی

ایتنا - گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.
مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقیقی است و نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، درباره جزییات بیشتر این خبر اظهار کرد: این وام به دسته‌ای از کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکوهای مشمول هستند.

به گفته وی، این سکوها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

مظفری با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان کرد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

دیگر خبرها

  • تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد