Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برخی سریال‌های تلویزیونی آنقدر طولانی و ادامه دار شده اند که هیچ کسی فکرش را هم نمی‌کرده است. در حالی که برخی سریال‌ها ترجیح می‌دهند مانند Seinfeld در اوج کنار بکشند، برخی دیگر از این مرحله عبور کرده و همچنان به انتشار ادامه می‌دهند حتی اگر از دوران اوجشان فاصله گرفته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ مورد از طولانی‌ترین و ادامه دارترین سریال‌های تاریخ تلویزیون آشنا کنیم.

در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ مورد از طولانی‌ترین و ادامه دارترین سریال‌های تاریخ تلویزیون آشنا کنیم.

۱۰- Lassie

این یک واقعیت شناخته شده است که اگر سگ‌ها را دوست ندارید یا گربه هستید یا پستچی (از نوع قدیمی اش). قلب آمریکایی‌ها از سال ۱۹۴۳ به تسخیر سریال Lassie و شخصیتی به همین نام درآمد و او بین سال‌های ۱۹۵۳ تا ۱۹۷۴ به ماجراجویی هایش ادامه داد. در کنار رین تین تین و استرانگهارت، شخصیت لیسی یکی از سه سگی است که در سالن مشاهیر هالیوود ستاره دارند. تاکنون ۱۹ فصل و ۵۹۱ اپیزود از این سریال منتشر شده است.

۹- C.S.I: Crime Scene Investigation

«کسی در لاس وگاس کشته شده است، اما چه کسی و چطور این کار را کرده است؟». این روایت اصلی سریال C.S.I: Crime Scene Investigation است، اما مشاوره با یک طیف سنج گازی و استخدام یک رقصنده به عنوان متخصص خون چیزی است که این سریال را شکل داده است. این سریال به مدت ۱۵ فصل و ۳۳۷ اپیزود ادامه داشت و در سال ۲۰۱۵ به پایان رسید.

۸- Law & Order

آمریکایی‌ها و بسیاری از دوستداران تلویزیون در دیگر نقاط جهان، سریال‌های پلیسی، سریال‌های درام بیمارستان و کارتون‌ها را دوست دارند و این موضوعی ثابت شده است. سریال Law & Order سریالی بود که آغازگر ژانر پلیسی بوده و تاکنون نیز ادامه داشته است و بیشتر به یک بخش پلیس می‌پردازد تا یک پلیس قهرمان که همه کار‌ها را خود انجام می‌دهد. سریال‌های اسپین آفی متعددی از آن ساخته شده که باعث شکل گیری دنیایی بزرگ شده است. تاکنون ۲۰ فصل و ۴۵۶ اپیزود از این سریال تولید شده و همچنان نیز ادامه دارد.

۷- Greys Anatomy

سریال Greys Anatomy که اکنون در حال انتشار شانزدهمین فصل خود است و با موفقیت همچنان ادامه می‌دهد. این سریال تاکنون ۳۸ بار نامزد دریافت جایزه امی شده است. در مصاحبه‌ای با نیویورک تایمز، شوندا ریمز خالق این سریال گفته است که می‌خواسته سریالی بسازد که رقابت زنان باهوش با یکدیگر را به تصویر می‌کشد. به نظر می‌رسد که این فرمول واقعاً موثر بوده و سریال Greys Anatomy همچنان پربیننده‌ترین سریال درام بیمارستانی در ایالات متحده است.

۶-NCIS

سریال NCIS در واقع اسپین آفی از سریال JAG و یکی از دو سریال این فهرست است که از لحاظ تعداد بیننده و مدت زمان نمایش، از سریال اورجینال خود پیشی می‌گیرد. تیم NCIS یک تیم ویژه تشکیل شده از شخصیت‌های متنوع و جذابی هستند که با بزهکاری‌های دریایی مقابله می‌کنند. این سریال به لطف عناصر کمدی، بازیگران شناخته شده و داستان‌های شخصیت محورش به چنین موفقیتی دست یافته است.

۵- E.R

این سریالی است که جرج کلونی را به یک ستاره تبدیل کرد پیش از آنکه فیلم Batman & Robin بتواند تقریباً او را به جایگاه یک بازیگر معمولی پرتاب کند. سریال E.R چیزی فراتر از سریال دکتر داگ راس است و به همین خاطر ده سال بعد از خروج این پزشک خوش قیافه در سال ۱۹۹۹ نیز همچنان ادامه دارد. با این وجود قالب این سریال چنان کارآمد و استاندارد است که بسیاری از درام‌های بیمارستانی همچنان از قالب آن پیروی می‌کنند.

۴- Gunsmoke

سریال Gunsmoke چنان سریال مشهوری بود که بسیاری آن را با عبارت «همان سریال کابوی قدیمی که نامش Bonanza نیست» می‌شناسند، سریالی که به عنوان یک سریال رادیویی در سال ۱۹۵۲ آغاز شد تا اینکه در سال ۱۹۵۵ نسخه تلویزیونی آن نیز منتشر گردید. این سریال وسترن که نام ابتدایی اش Gun Law بود در روز‌های آغاز انتشارش، با توجه به استاندارد‌های آن دوران، یک سریال بسیار تاریک بود که به بررسی موضوعاتی مانند خشونت و اعتیاد به مواد مخدر می‌پرداخت، اما با گذشت زمان روایتی کمدی و بامزه پیدا کرد.

۳- Law & Order: Special Victims Unit

سریال Law & Order: Special Victims Unit که اسپین آفی از سریال Law and Order است، ۹ سال پس از آغاز انتشار سریال اورجینال شروع به انتشار کرده و در زمینه تعداد اپیزود‌ها از سریال اورجینال فراتر رفته است. این سریال در ابتدا از بیم اینکه عدم موفقیتش ممکن است به اعتبار سریال اصلی صدمه وارد کند، Sex Crimes نام گرفته بود. اما بعد‌ها نام همان واحد پلیسی را به خود گرفت که در واقعیت نیز به بررسی جرم‌های جنسی می‌پردازد. این سریال اکنون طولانی‌ترین سریال درام لایو اکشن تمام دوران است.

۲- South Park

راز موفقیت سریال South Park توانایی آن در تغییر و تحول با گذشت زمان بوده است. این سریال با روایت یک دنیای پر از گناه و جنایت از چشم گروهی شخصیت بیگناه و معصوم آغاز شد و به لطف تکنولوژی‌های امروزی، هر اپیزود آن تنها یک هفته پیش از انتشار نوشته، ضبط و انیمه سازی می‌شود که باعث شده روزآمدترین هجویه سیاسی و فرهنگ عمومی حال حاضر باشد. هر آنچه که فکرش بکنید را در سریال South Park خواهید یافت و به همین دلیل است که هر دفعه شما را غافلگیر می‌کند.

۱- The Simpsons

بسیار ساده است که سریال The Simpsons را به خاطر کاهش کیفیتش با گذشت زمان تقبیح کرد، اما این سریال کارتونی خنده دار از تریسی اولمن به بخشی از فرهنگ و نماد آمریکایی مانند سوپرمن، کی اف سی و روسای جمهور بحث برانگیز تبدیل شده است. نسل‌های بسیاری با سریال The Simpsons بزرگ شده و دیالوگ‌های کلاسیک آن حتی ۳۲ سال پس از شروع سریال، به واژگان مورد استفاده مردم و میم‌های اینترنتی راه یافته اند. نکته جالب اینکه اگر شخصیت‌های سریال نیز در این ۳۲ سال بزرگ می‌شدند، بارت اکنون ۴۲ ساله بود!

سریال‌های Family Guy، The Jack Benny Program، Criminal Minds، American Dad! و The Adventures Of Ozzie And Harriet از دیگر سریال‌های طولانی و ادامه دار تاریخ تلویزیون به شمار می‌آیند.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تلویزیون جالبترین ها تاریخ تلویزیون طولانی ترین ترین سریال سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۹۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تاریخ پخش «سلمان فارسی» مشخص شد/ وعده جبلی در یک سال سخت
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • تصویر حیرت‌انگیزازدست زن مصری بعداز ۳۳۰۰ سال
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • سرو شراب با بطری در سریال پرحاشیه تلویزیون!