Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس و رئیس کمیته پزشکی فدراسیون وزنه‌برداری می‌گوید که مثبت شدن تست دوپینگ وزنه‌بردار نوجوان به دلیل استفاده از مکمل غیر استاندارد بوده است. - اخبار ورزشی -

داود باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در خصوص اعلام خبر دوپینگ وزنه بردار نوجوان ایران در مسابقات نوجوانان جهان اظهار داشت: ماده‌ای که در تست دوپینگ وزنه بردار ایران پیدا شده، فقط یک مکمل غذایی است و داروی آنابولیک نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توضیحات لازم را به ATA (سازمانی که با وادا همکاری می‌کند) توضیح دادیم و این احتمال وجود دارد که او را ببخشند. این همان اشتباهی است که خیلی‌ها انجام می‌دهند و از مکمل غیراستاندارد استفاده می‌کنند. او از این مکمل قبل از مسابقه استفاده کرده که اصلا هم لازم نبوده است.

دوپینگی شدن ملی‌پوش وزنه‌برداری نوجوانان ایران در مسابقات جهانی عربستان

وی با تاکید بر اینکه نباید پیش از اعلام رأی به گمانه‌زنی در مورد نام ورزشکار پرداخت، تصریح کرد: اکنون در مرحله ارزیابی هستیم و طبق قوانین آنتی دوپینگ پرداختن به این موضوع در این مقطع درست نیست. هنوز معلوم نیست چه حکمی صادر می‌شود.

باقری پرداختن به موضوع دوپینگ ورزشکار نوجوان را ضربه به وزنه‌برداری دانست و گفت: اگر کسی می‌خواهد فدراسیون را بزند، با این کار ورزشکار آسیب می‌بیند. دوپینگ به هر حال اتفاق می‌افتد، در این پرونده هم یک اشتباه رخ داده و ماده مصرفی هم آنابولیک نیست که ورزشکار از آن سودی برده باشد. ورزشکار اشتباه و مکمل اضافه بر سازمان استفاده کرده، مکملی که آلوده بوده است.

ایران، پنجمین کشور نقض کننده قوانین ضد دوپینگ در سال 2019


انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزنه برداری وزنه برداری دوپینگ وزنه بردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۹۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود

رامش مهرآیین اظهار کرد: مصرف مکمل های ورزشی و داروهای تزریقی در بین مردان بسیار بیشتر از بانوان است و در بین پسرهای دبیرستانی که خیلی زود می خواهند به شکل و فرم بدنی مورد نظر خود برسند نیز مصرف بالایی دارد.

وی افزود: بعد از آنکه یک ورزشکار از سلامت کامل بدن خود توسط پزشک مطلع شد، تحت نظر متخصص تغذیه یا پزشک، متناسب با رژیم غذایی خود می تواند از مکمل های مجاز ورزشی از جمله انواع پروتئین ها، آمینو اسیدها، اسیدهای چرب مفید، کراتین و انواع کربوهیدرات ها استفاه کند.

مهرآیین با بیان اینکه مکمل های غیرمجاز شامل هر نوع فرآورده غیرمجاز در بدنسازی است که عوارض بسیار شدیدی برای کبد هم دارد، گفت: متاسفانه برخی مربی ها در باشگاه های ورزشی بدون داشتن اطلاع از عوارض دارویی، مشاوره های پزشکی در خصوص نحوه مصرف مکمل و تغذیه ارایه می دهند که این مساله می تواند برای ورزشکاران بسیار خطرآفرین باشد.

به گفته این مسئول، بازدید از باشگاه های ورزشی در خصوص جلوگیری از فروش مکمل های ورزشی در استان بی فایده است، چرا که مشاهده شده برخی مربیان ورزشی این مکمل ها را در خیابان و یا در خودروی شخصی خود به افراد ارایه می دهند.

وی ادامه داد: مصرف دارویی مکمل ها در مردان می تواند عوارضی از جمله ناتوانی جنسی، ناباروری، بزرگ شدن سینه و در زنان نیز رشد موهای زائد، ضخیم شدن صدا، پوست چرب و در دوران بلوغ نیز توقف رشد قدی، تیرگی پوست و رشد غیر طبیعی مو را برجای بگذارد.

مهرآیین اضافه کرد: همچنین مصرف مکمل های غیرمجاز نیز اختلال در عملکرد کبد، افزایس آنزیم های کبدی و سرطان را در بر می گیرد و توصیه می کنیم ورزشکارانی که مکمل های غیرمجاز مصرف می کنند هر ۲ ماه آنزیم های کبدی خود را اندازه گیری کنند.

کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو قزوین خاطرنشان کرد: این ضرورت وجود دارد که سطح اطلاعات مردم در خصوص مصرف مکمل های هورمونی باید افزایش یابد و کلاس های آموزشی در این خصوص برای سنین مختلف باید برگزار شود، چرا که مصرف مکمل های ورزشی غیرمجاز توسط شخصی که بیماری زمینه ای دارد، می تواند به تشدید بیماری و یا حتی مرگ وی منجر شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۲ دوپینگ جدید در کشتی پهلوانی!
  • یک طلا و یک نقره وزنه برداری نوجوانان کشور، سهم دختران استان همدان
  • یک طلا و یک نقره وزنه برداری نوجوانان کشور برای دختران همدان
  • دختر مازندرانی ستاره روز نخست مسابقات وزنه‌برداری کشور
  • ٧ طلا، سهم دختران وزنه‌بردار کرمانی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • بانوان وزنه‌بردار خراسان شمالی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارند
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟