Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم معاون فرهنگی جامعةالزهرا گفت: نگاه جهاد دانشگاهی نگاه نیاز محمور اجتماعی و حل مسئله است.

نشست صمیمی بین معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم و معاونت فرهنگی جامعةالزهرا برگزار شد.

محوریت این نشست، پیرامون برگزاری هرچه با شکوهتر جشنواره ملی مهدویت بود. علی حسینی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم در ابتدای این نشست به ارایه توضحیاتی پیرامون فعالیت های این نهاد پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم گفت: جهاد دانشگاهی قن اقدام به برگزاری دوره های عمومی و تخصصی ویژه آحاد مختلف مردم از دانشجویان و طلاب و گروه های مختلف جامعه کرده است. از جمله فعالیت های مهم آموزشی این نهاد می توان به برگزاری دوره‌هایی مانند دوره مصلحین با دادگستری با حضور طلاب، اجرای طرح گسترده مشاغل خانگی که طلاب نیز از جمله گروه هایی هستند که می توانند در این عرصه فعال باشند، اشاره کرد.

وی بیان کرد: کلاس‌هایی در حوزه‌ مهارت‌ افزایی همچون توسعه فردی و مهارت‌هایی که منجر به اشتغال می‌شوند در جهاد دانشکاهی تعریف شده است. این نهاد می‌تواند دوره‌های مورد نیاز طلاب را برگزار کند یا طلاب بتوانند با درصدی تخفیف بتوانند در کلاس‌ها ثبت نام کنند.

وی همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره ملی مهدویت نیز گفت: این جشنواره سومین سال خود را پشت سر می گذارد و قطعا حضور نهادهای حوزوی از جمله جامعه الزهرا(س) در این جشنواره می تواند در عمق بخشی و غنای این جشنواره نیز موثر باشد.

در ادامه نشست حجت الاسلام و المسلمین برزو معاون فرهنگی حوزه علمیه جامعةالزهرا گفت: در جامعةالزهرا طلاب بر اساس علایقشان فعالیت‌های فرهنگی-هنری را پیگری می‌کنند و در این زمینه‌ها فعال هستند. همکاری‌ها باید بین دو مجموعه در فضاهای مشترک با توجه به نوع، ساختار و انگیزه هر دو مرکز صورت پذیرد.

وی با تاکید بر این‌که جهاد دانشگاهی نیز مانند جامعةالزهرا متولد انقلاب است، بیان کرد: هر دو سازمان با رویکرد امام خمینی(ره) سامان یافته و قرار بوده خلاهایی را پر کنند. هنوز کمبودهایی وجود دارد که باید در ادامه به رفع آنها اقدام کنیم.

معاون فرهنگی جامعه الزهرا(س) بیان کرد: همکاری بین این دو نهاد می تواند در بخش های فرهنگی، حوزه آسیب های اجتماعی، خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، اجرای جشنواره های ملی مثل مهدویت، و... به شکل کاملا مستمر دنبال شود.

وی اظهارکرد: مهدویت بخش مهمی از عرصه فرهنگی و تبلیغی ما را تشکیل می دهد. افراد در این مرکز علمی حوزوی، افراد آموزش می‌بینند تا به مبلغ فعال در اجتماع یا مبلغ پژوهشگر مبدل شوند. در این زمینه همکاری‌های زیادی می‌شود داشت. موضوع مهدویت موضوعی است که ما نمی‌توانیم از کنارش بگذریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره مهدویت جهاد دانشگاهی معاون فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۹۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران (مرحله استانی) به منظور شرکت در نخستین دوره مسابقه ملی «سدید» را تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ تمدید کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، مسابقه ملی «سدید» در 4 بخش کتاب، پایان‌نامه، مقاله و طرح‌های پژوهشی برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در خرداد 1403 برگزار می‌شود.

برگزاری دوره "سفیر تراز جمهوری اسلامی" به همراه مسابقه شبیه سازی در دانشگاه امام صادق(ع)

در این مسابقه دانشجویان همه مقاطع تحصیلی می‌توانند معرفی کتاب، ارائه مقاله چاپ‌شده در مجلات معتبر و یا طرح‌های پژوهشی و اختراعات خود را طی مدت 3 دقیقه در حضور داوران ارائه کنند، دانشجویان مقاطع تحصیلی ارشد و دکتری هم باید از پایان‌نامه و یا رساله دکتری خود طی همین مدت دفاع کنند.

براساس آئین‌نامه این مسابقه، طرح‌های ارائه‌شده باید در زمان دانشجویی یا حداکثر دو سال پس از دانش آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقه باشد.

دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز عالی استان تهران تا پایان اردیبهشت 1403 مهلت دارند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir مراجعه کنند و یا مشخصات خود را به پیام‌رسان ایتا و تلگرام با شناسه @ FarhangiJUT ارسال کنند.

برگزیدگان این مرحله از مسابقات علاوه‌بر دریافت جوایز نقدی و لوح تقدیر معتبر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.

جوایز نقدی در نظر گرفته‌شده برای برگزیدگان این مرحله از مسابقه ملی «سدید» شامل موارد ذیل است:

یک جایزه 20 میلیون ریالی برای یک نفر
دو جایزه 10 میلیون ریالی برای دو نفر
3 جایزه 5 میلیون ریالی برای سه نفر

سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی با همکاری و مشارکت دبیرخانه مسابقات جهاد دانشگاهی، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و جهاد دانشگاهی، اداره‌کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران این مسابقه ملی را در استان تهران برگزار می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • عزم جدی مقامات ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های فرهنگی
  • سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان، رو به فزونی است
  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود