Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه خروجی دانشگاه‌ها باید متناسب با نیاز جامعه باشد، گفت: آمار ورودی به دانشگاه‌ها بالا است اما خروجی آن بر اساس نیاز جامعه نیست.   به گزارش ایرنا؛ حجت السلام سید محمد نبی موسوی‌فرد جمعه شب در جریان دیدار معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بیت نماینده ولی فقیه در استان، اظهار داشت: یکی از مسائل مهم که باید به صورت جدی به آن توجه شود خروجی موثر دانشگاه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: باید یا بازار کار را برای جوانان فراهم کرد و یا از پذیرش‌ بالا جلوگیری کرد تا آمار بیکاران افزایش پیدا نکند.   امام جمعه اهواز بیان کرد: امروزه تعداد قابل توجهی از جوانان با وجود تحصیلات عالی بیکار هستند که نشان می دهد میزان ورودی و خروجی به دانشگاه با آمار اشتغال و بازار کار تفاوت زیادی دارد.   نماینده ولی فقیه در خوزستان بیان با بیان اینکه خروجی دانشگاه‌ها باید به گونه‌ای باشد که دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی برای اشتغال سرگردان نباشند، بیان کرد: اکنون در حوزه های علمیه ابتدا دوره عمومی گذرانده می شود و پس از آن طلاب دوره‌های تخصصی را بر اساس نیاز جامعه می گذرانند.   حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد گفت: اگر شرایط در دانشگاه ها نیز اینگونه ایجاد می شد که مقطع کارشناسی سقف تحصیلات در نظر گرفته شود و برای افرادی که دوره تخصصی را در مقاطع بالاتر می گذرانند ضمانت اشتغال بیشتری ایجاد شود، شاید دانشگاه‌ها تا اندازه ای بر اساس نیاز بازار کار خروجی داشته باشند.   وی افزود: در حال حاضر یک هزار دانشجو نیاز بازار کار است در حالی که ۳۰ هزار فارغ‌التحصیل خروجی دانشگاه‌ها است و این سیستم تنها به آمار بیکاران جامعه اضافه می‌کند.   نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: باید در سطوح دبیرستان به مهارت آموزی بیشتر توجه شود تا جوانان در ادامه راه با تخصص وارد جامعه شوند.   وی افزود: راه اندازی دانشگاه فرهنگیان یکی از اقدامات ارزشمند بود اما تعدادی از افراد هنوز با وضع مطلوب فاصله دارند.   حجت الاسلام موسوی فرد اظهارداشت: اگر آموزش براساس فرهنگ ناب اسلامی صورت گیرد، آنها نیز می توانند فرزندان خوبی برای جامعه تربیت کنند.   مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمعه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان به ارائه گزارش عملکردی از اقدامات ۱۰۰ روز اخیر وزارت علوم جهت ارتقای سطح کیفی و کمی مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌های سراسر کشور، پرداخت و ارتباط موثر دانشگاه‌ها با جامعه را از اولویت‌های اصلی این وزارتخانه برشمرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه دانشگاه ها بازار کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۹۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری

معاون آموزشی دانشگاه اصفهان با اشاره به حذف  حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳  گفت: در مقطع  دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد.

محمد فرامرزی با اشاره به شعار‌های جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد:  هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند که پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده  که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف است در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

او  افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده و در مقطع دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در مقطع  کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • نماینده ولی فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان روز کار و کارگر را تبریک گفتند
  • وزیر تعاون: بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
  • بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند | توضیحات وزیر کار درباره لایحه جامع اشتغال
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دانشگاه تربیت مدرس
  • روایت تسنیم از نشست خبری امام‌جمعه خرم‌آباد+فیلم
  • اصحاب رسانه برای رضای خدا و خدمتگزاری به مردم قلم بزنند
  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه