Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از تودی‌آنلاین، تعداد فزاینده‌ای از تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که واکسن‌های کووید-۱۹ مورد استفاده در بیشتر نقاط جهان تقریباً هیچ دفاعی در برابر ابتلا به نوع بسیار مسری امیکرون ندارند.

به نظر می‌رسد هنوز هم همه واکسن‌ها درجه قابل توجهی از محافظت در برابر بیماری‌های جدی ناشی از امیکرون را فراهم می‌کنند که مهم‌ترین هدف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به نظر می‌رسد، تنها واکسن‌های فایزر و مدرنا و آن هم زمانی که توسط یک دز تقویت‌کننده بروزرسانی می‌شوند، به نظر می‌رسد که موفقیت اولیه در متوقف کردن عفونت‌ها را دارند و این درحالیست که این واکسن‌ها در بیشتر نقاط جهان در دسترس نیستند.

تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که سایر واکسن‌ها از جمله واکسن‌های جانسون اند جانسون و آسترازنکا و واکسن‌های تولید شده در چین و روسیه هیچ کمکی به جلوگیری از گسترش امیکرون نمی‌کنند و از آنجایی که اکثر کشورها برنامه‌های واکسیناسیون خود را حول این واکسن‌ها ساخته‌اند، این شکاف می‌تواند تأثیر عمیقی بر روند همه‌گیری داشته باشد.

کارشناسان تاکید می‌کنند، افزایش جهانی موارد ابتلا به ویروس کرونا در دنیایی که میلیاردها نفر واکسینه نشده‌اند، نه تنها سلامت افراد آسیب‌پذیر را تهدید می‌کند، بلکه فرصت پیدایش انواع بیشتری را نیز افزایش می‌دهد. نابرابری در توانایی کشورها برای مقابله با این بیماری همه گیر تقریباً به طور قطع عمیق‌تر خواهد شد و اخبار در مورد اثربخشی محدود واکسن در برابر سویه امیکرون می‌تواند تقاضا برای واکسیناسیون را در سراسر کشورهای در حال توسعه کاهش دهد، جایی که بسیاری از مردم در حال حاضر برای واکسیناسیون تردید دارند یا به دلایل بیماری هنوز واکسینه نشده‌اند.

واکسن‌های چینی سینوفارم و سینوواک که تقریباً نیمی از واکسن‌های ارائه‌شده در سطح جهان را تشکیل می‌دهند محافظت تقریباً صفر در برابر عفونت امیکرون ارائه می‌کنند. اکثریت مردم چین و افراد در کشورهای کم درآمد و متوسط ​​مانند مکزیک و برزیل نیز به طور گسترده از این واکسن استفاده کرده‌اند.

یک مطالعه اثربخشی اولیه در انگلیس نشان داد، واکسن آسترازنکا هیچ توانایی در متوقف کردن سویه امیکرون  شش ماه پس از واکسیناسیون را ندارد؛ ۹۰ درصد از افراد واکسینه شده در هند این واکسن را با نام تجاری Covishield دریافت کردند. این واکسن همچنین به طور گسترده در بسیاری از کشورهای جنوب صحرای آفریقا مورد استفاده قرار گرفته است.

محققان پیش‌بینی می‌کنند که واکسن روسی اسپوتنیک که در آفریقا و آمریکای لاتین نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد، به طور مشابهی میزان محافظت ضعیفی در برابر امیکرون نشان خواهد داد.

انتهای پیام/ 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسن های کووید ۱۹ امیکرون فایزر مدرنا واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۰۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس بیمارستان ولی‌عصر(عج) شهرستان بردسکن گفت: تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می‌کنند.

جمشید رحیمی در گفت و گو با ایسنا با گرامیداشت هفته سلامت به وضعیت ناباروری در مردان اشاره کرد و افزود: تشکیل زندگی مشترک شیرین است اما خانواده هنگامی تکمیل‌تر می‌شود که کودکشان را در آغوش گیرند.

وی با بیان اینکه تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می‌کنند، دلایل ناباروری در مردان را متفاوت دانست و تصریح کرد: یکی از موارد مهم و قابل درمان کریپتوارکیدیسم یا نهان بیضگی است.

رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج) شهرستان بردسکن اذعان کرد: در دوران جنینی بیضه‌ها داخل شکم قرار دارند و به‌تدریج قبل از تولد به سمت پایین حرکت کرده و داخل کیسه بیضه جای می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۳ درصد موارد بیضه‌ها داخل شکم می‌مانند و یا در مسیر مهاجرت‌ گیر کرده و به کیسه بیضه نمی‌رسد و بیضه نزول نکرده، گفت: علاوه بر اینکه قدرت باروری پیدا نمی‌کند و به بلوغ نمی‌رسد در سنین میانسالی سرطانی شده و می‌تواند باعث مرگ فرد شود.

رحیمی افزود: اگر یک بیضه نزول کرده باشد فرد مشکل فرزندآوری ندارد ولی خطر سرطان برای بیضه دیگر وجود دارد. با معاینه توسط خود فرد و والدین و یا پزشک و مشاهده خالی بودن یک یا هر دو کیسه بیضه به این بیماری مشکوک شده و با سونوگرافی به تشخیص قطعی می‌رسیم.

وی با اشاره به اینکه سالانه ۶ کودک در بردسکن به جمع نهان بیضگان بردسکنی اضافه می‌شود، افزود: بهترین سن تشخیص قبل از ورود به دبستان است.

رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج) شهرستان بردسکن یکی از اهداف وزارت بهداشت را از معاینه دانش‌آموزان در مراکز بهداشتی درمانی توسط پزشک کشف همین بیماری دانست.

وی گفت: متأسفانه اکثر والدین حتی فرزند را به مرکز جامع سلامت نمی‌آورند و فرم مربوطه را به منشی پزشک داده و عجله دارند که سریع مهر زده شود و فرم را به مدرسه تحویل دهند.

رحیمی خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ تعدادی از دانش آموزان پسر را در گروه ۶ تا ۱۸ سال معاینه کردم و ۷ مورد کشف شد. این افراد درمان شدند ولی بعضی از آنها فقط از خطر سرطان جستند ولی تا آخر عمر فرزندی نخواهند داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است